Arne Jacobsen vægur Roman 21 cm Roman væguret så dagens lys da Arne Jacobsen og Erik Møller forslag til et nyt rådhus blev vedtaget. Jacobsen som gerne designede alt fra bygninger til møbler og inventar skabte uret til både at hænge på det prominente rådhustårn og til indvendig udsmykning af rådhuset. På baggrund af bygningens enestående arkitektur blev rådhuset med Roman uret i front fredet i marts 1994 og efterfølgende i januar 2006 blev det medtaget i Kulturkanonen under området arkitektur. Roman væguret udgør således både et et funktionelt designobjekt og en bid af dansk designhistorie og tradition..
Pris 1495.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Bankers fra det populære brand Arne Jacobsen.Urremmen er fremstillet i lækker ægte læder.Vandtæthed: 3 ATM / BAR. Hermed kan uret kun tåle vandstænk.Dette ur har kvartsværk.Urglasset er mineralglas.Den flotte urskive er sort.Det flotte ur leveres i Arne Jacobsen gaveæske.Når du køber ved Henrik Ørsnes, kan du altid stole på at uret er ægte. Vi er autoriseret forhandler..
Pris 1998.00 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure|SmykkeMester/Ure/Dameure|Designerure/Armbåndsure
Vejrstationen består af vægur (tid), barometer (lufttryk), hygrometer (luftfugtighed) og termometer (temperatur)..
Pris 659.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Indretning > Indretning > Dekoration > Ure
Arne Jacobsens ikoniske City Hall vægur blev oprindeligt designet til facaden på Rødovre Rådhus og gengives her i en størrelse, der passer lige til din væg. Verdenskendt designklassiker Oplagt gaveide til designelskeren Fås i 4 størrelser Design i verdensklasse Arne Jacobsen skabte både Nationalbanken, Myren og Ægget, og han mestrede også urdesign. Det er City Hall uret et smukt udtryk for. Uret har et karakteristisk og genkendeligt design. Det er udformet med et rundet glas og en enkel visning af døgnets timer..
Pris 1599.95 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - El > Husholdning > Ure og alarmer > Vægur
Arne Jacobsen Clocks Bankers VæGur Ø21 Cm.
Pris 1599.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Unisex>Home
Arne Jacobsen - architect & designer (Forlag: Dansk Design Centers Forlag, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788790904517).
Pris 311.50 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Arne Jacobsen designede væguret Bankers Clock til Danmarks Nationalbank i 1971. Væguret findes i 4 størrelser og produceres den dag i dag tro mod de originale tegninger. Dette på 16 cm er det mindste. Urkassen, der holder den konkave glasfront, giver uret et svævende udtryk på væggen. Mål: Ø 16 cm.
Pris 1399.95 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Bolig & Livsstil - - Gaver - - Bryllupsgaver
Genudgivelse af bestselleren om Arne Jacobsen skrevet af Kjeld Vindum og Carsten Thau.  I mere end ti år har den danske udgave af den monumentale bog om Arne Jacobsen været udsolgt. Bogen var straks fra udgivelsen i 1998 en overvældende succes, med omfattende følgevirkninger. Således....
Pris 550.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 278.00 kr.
Kategori: Diverse - (diverse)
Arne Jacobsen fremstår som én af det tyvende århundredes allerstørste danske arkitekter. I de senere år har også det internationale samfund, fået øjnene op for hans format, der parret med en....
Pris 659.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Den spanske arkitekt og forfatter har gennem intensive studier publiceret alle hidtil tilgængelige projekter og arbejder af arkitekten Arne Jacobsen, herunder en del, der ikke hidtil har....
Pris 389.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Arne Jacobsen vægur Bankers 21 CM Da Arne Jacobsen skabte væguret Bankers Clock til Danmarks Nationalbank i 1971, skabte han samtidig et designikon til boligen. Væguret findes i 4 størrelser og produceres den dag i dag tro mod de originale tegninger. Dette vægur passer fint på et smalt stykke væg i køkken, soveværelse eller badeværelse. Urkassen, der holder den konkave glasfront, giver uret et svævende udtryk på væggen. Den utradionelle illustration af timerne gør uret til sit helt eget.  Uret findes i flere størrelser..
Pris 1495.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Arne Jacobsen vægur Roman 48 cm Roman væguret så dagens lys da Arne Jacobsen og Erik Møller forslag til et nyt rådhus blev vedtaget. Jacobsen som gerne designede alt fra bygninger til møbler og inventar skabte uret til både at hænge på det prominente rådhustårn og til indvendig udsmykning af rådhuset. På baggrund af bygningens enestående arkitektur blev rådhuset med Roman uret i front fredet i marts 1994 og efterfølgende i januar 2006 blev det medtaget i Kulturkanonen under området arkitektur. Roman væguret udgør således både et et funktionelt designobjekt og en bid af dansk designhistorie og tradition. Denne version af uret med en diameter på 48 cm vil være et stykke skulptur i boligen..
Pris 4595.00 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Arne Jacobsen Bankers vægur 12 cm Arne Jacobsen vejrstationen giver ikke kun et overblik over luftfugtighed, temperatur, lufttryk og tiden – vejrstationen er også smuk, enkel og dansk design til væggen. Den danske og internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsen har sat sit markante aftryk på alt fra arkitektur til interiør, møbeldesign og grafik. Arne Jacobsen fremstår i dag stadig, som en af verdens førende modernister. Blandt Arne Jacobsens markante bygninger er Nationalbanken (1971), hvortil han skabte væguret Bankers. Inspirationen til de nye vejrstationer er fundet i dette ur. Vejrstationen består af vægur (tid), Barometer (lufttryk), Hygrometer (luftfugtighed) og Termometer (temperatur). Alle måler Ø 12 cm..
Pris 795.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Arne Jacobsen Bankers Barometer 12 cm Arne Jacobsen vejrstationen giver ikke kun et overblik over luftfugtighed, temperatur, lufttryk og tiden – vejrstationen er også smuk, enkel og dansk design til væggen. Den danske og internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsen har sat sit markante aftryk på alt fra arkitektur til interiør, møbeldesign og grafik. Arne Jacobsen fremstår i dag stadig, som en af verdens førende modernister. Blandt Arne Jacobsens markante bygninger er Nationalbanken (1971), hvortil han skabte væguret Bankers. Inspirationen til de nye vejrstationer er fundet i dette ur. Vejrstationen består af vægur (tid), Barometer (lufttryk), Hygrometer (luftfugtighed) og Termometer (temperatur). Alle måler Ø 12 cm..
Pris 795.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Grydeguru
Arne Jacobsen vægur Station 21 cm. Arne Jacobsens Station ur blev oprindeligt tegnet til elvare-producenten LK i 1941. Originaldesignet for den ikoniske klassiker er nu genskabt og forvandler en anonym hvid væg til et designstatement. Det grafiske design understreges af en topring i sort aluminium og er et fint bevis på, hvorfor mange af Arne Jacobsens designobjekter er blevet folkeeje. Men sine markante og tidstypiske tal er væguret let at aflæse for både børn og voksne..
Pris 1895.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Arne Jacobsen vægur Roman 29 cm Roman væguret så dagens lys da Arne Jacobsen og Erik Møller forslag til et nyt rådhus blev vedtaget. Jacobsen som gerne designede alt fra bygninger til møbler og inventar skabte uret til både at hænge på det prominente rådhustårn og til indvendig udsmykning af rådhuset. På baggrund af bygningens enestående arkitektur blev rådhuset med Roman uret i front fredet i marts 1994 og efterfølgende i januar 2006 blev det medtaget i Kulturkanonen under området arkitektur. Roman væguret udgør således både et et funktionelt designobjekt og en bid af dansk designhistorie og tradition..
Pris 1945.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Arne Jacobsen vægur City Hall 16 cm Væguret City Hall vil være kendt af mange danskere. Færre ved måske at det blev designet i 1956 af den verdenskendte danske artikekt Arne Jacobsen som en del af skabelsen af et nyt rådhus til Rødovre. Arne Jacobsen er kendt for at skabe total-koncepter og designede selv både bygning og indretning til en række af sine mest berømte projekter. City Hall væguret til Rødovre Rådhus er ingen undtagelse. Vægurets på samme tid tidstypiske og tidløse udtryk er et smukt eksempel på, hvorfor dansk design gennem årene har gået og stadig går sin sejrsgang gennem verden. Med sit konkave glas ser uret ud til at svæve på væggen og er dermed både dekorativt og funktionelt..
Pris 1445.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Arne Jacobsen vægur Roman 16 cm Roman væguret så dagens lys da Arne Jacobsen og Erik Møller forslag til et nyt rådhus blev vedtaget. Jacobsen som gerne designede alt fra bygninger til møbler og inventar skabte uret til både at hænge på det prominente rådhustårn og til indvendig udsmykning af rådhuset. På baggrund af bygningens enestående arkitektur blev rådhuset med Roman uret i front fredet i marts 1994 og efterfølgende i januar 2006 blev det medtaget i Kulturkanonen under området arkitektur. Roman væguret udgør således både et et funktionelt designobjekt og en bid af dansk designhistorie og tradition..
Pris 1295.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
V3