Arne Jacobsen vægur Roman 29 cm Roman væguret så dagens lys da Arne Jacobsen og Erik Møller forslag til et nyt rådhus blev vedtaget. Jacobsen som gerne designede alt fra bygninger til møbler og inventar skabte uret til både at hænge på det prominente rådhustårn og til indvendig udsmykning af rådhuset. På.
Pris 1945 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Når du køber et Arne Jacobsen ur på www.UrKompagniet.dk, køber du det hos en officiel dansk forhandler. Garantien vil derfor altid blive behandlet af mærket selv, og urene kommer direkte fra Arne Jacobsen mærket. Du kan ligeledes være sikker på, at det ur, som du køber, er ægte, og det bliver håndteret i.
Pris 3020 kr.
Kategori: Ure - Ure
Klassisk vægur fra Arne Jacobsen i dansk design..
Pris 1149 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Hjem Indretning Dekoration Ure
Arne Jacobsen var udover arkitekt en totaldesigner, der designede alt til sine projekter. Hans bordur til LK blev oprindeligt skabt i 1939 med 2 forskellige urskiver. Design af Arne Jacobsen Grafisk udtryk Perfekt til det moderne hjem Urskiven med romertal var forløberen for det senere så berømte.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Ure og alarmer
Arne Jacobsen fremstår som én af det tyvende århundredes allerstørste danske arkitekter. I de senere år har også det internationale samfund, fået øjnene op for hans format, der parret med en....
Pris 619.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Arne Jacobsen - architect & designer (Forlag: Dansk Design Centers Forlag, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788790904517).
Pris 311.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Den verdensberømte arkitekts bordur med alarm blev skabt i 1939. Det grafiske udtryk og metalfoden med tydelig inspiration fra stolene Myren og Syveren gør uret til en perfekt gave til designelskere. Uret passer overalt i det moderne hjem, og med de opdaterede funktioner snooze og lyssensor er det et.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Borde & stole - Vægure
.
Pris 319 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering - Bestik 2 - Serveringsbestik
Bankers-ur fra Arne Jacobsen. Uret er fremstillet i rustfrit stål og er forsynet med en mesh-lænke i samme materiale. Urskiven er hvid og indeksmarkeringerne er sorte. Leveres i en original æske fra Arne Jacobsen. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Arne.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Unisex-ur fra Arne Jacobsen i serien Station. Urskiven er hvid, indikationer og tal er sorte. Visere er grå/sorte. Urkassen er fremstillet i rustfrit stål og har en diameter på 40mm. Uret er forsynet med en sort læderrem med spænde. Leveres i original.
Pris 1539 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Vægur fra Arne Jacobsen.Måler 21cm. Leveres i original æske fra Arne Jacobsen. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Arne Jacobsen, hvilket er din garanti for, uret er ægte..
Pris 1499 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Herreur fra Arne Jacobsen i serien Station. Urskiven er hvid og indikationer og tal er sorte. Visere er sorte/grå.  Urkassen er fremstillet i rustfrit stål og har en diameter på 46mm. Uret er forsynet med en sort læderrem med spænde. Leveres i original.
Pris 2027 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Fint og lækkert Arne Jacobsen Station herreur.Urets rem er fremstillet i fin ægte læder.Vandtæthed: 3 ATM / BAR. Hermed kan uret kun tåle vandstænk.Urværket i dette ur er et batteridrevet kvartsværk.Urskiven er hvid.Leveres i Arne Jacobsen gaveæske.Da vi er udvalgt som autoriseret forhandler af Arne Jacobsen,.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Bankers fra det populære brand Arne Jacobsen.Urremmen er fremstillet i lækker ægte læder.Vandtæthed: 3 ATM / BAR. Hermed kan uret kun tåle vandstænk.Dette ur har kvartsværk.Urglasset er mineralglas.Den flotte urskive er sort.Det flotte ur leveres i Arne Jacobsen gaveæske.Når du køber ved Henrik Ørsnes, kan du.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Arne Jacobsen Vægur Uret er i klassisk design og måler 29cm i diameter. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Arne Jacobsen, hvilket er din garanti for, uret er ægte..
Pris 1999 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Arne Jacobsen ur fra serien Bankers. Urets diameter er 30 mm og remmen er i lækkert kalveskind. Leveres i Arne Jacobsen æske. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Arne Jacobsen, hvilket er din garanti for, uret er ægte..
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Lækkert og moderne Arne Jacobsen Station dameur.Urlænken er fin lænke i rustfri stål.Med sin vandtæthed på 3 ATM kan dette ur klare små vandstænk, som kan ramme uret i det daglige.Værket er et kvarts urværk.Dette ur har mineralglas.Den flotte urskive er hvid.Det lækre ur leveres i fin gaveæske.Når du køber et.
Pris 2298 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Unisex-ur fra Arne Jacobsen i serien Roman. Uret er fremstillet i rustfrit stål og er forsynet med en sort læderrem. Urskiven er hvid med sorte visere og romertal. Leveres i en original æske. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Arne Jacobsen, hvilket er din.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Stilfuldt og flot Arne Jacobsen City Hall dameur.Den fine urlænke er lavet i rustfri stål.Vandtæthed: 3 ATM. Dermed kan uret holde til små vandstænk.Værket er et batteridrevet kvartsurværk.Glasset i uret er mineralglas.Urskiven er hvid.Dette lækre ur leveres med stemplet garantibevis i gaveæske.Køb trygt ved.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
V3