Arne Jacobsen vægur City Hall 29 cm Væguret City Hall vil være kendt af mange danskere. Færre ved måske at det blev designet i 1956 af den verdenskendte danske artikekt Arne Jacobsen som en del af skabelsen af et nyt rådhus til Rødovre. Arne Jacobsen er kendt for at skabe total-koncepter og designede selv.
Pris 2295 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Grydeguru
Vejrstationen består af vægur (tid), barometer (lufttryk), hygrometer (luftfugtighed) og termometer (temperatur)..
Pris 719 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem Indretning Dekoration Ure
Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Station uret er et af dem. Station væguret blev skabt tilbage i 1939 til Lauritz Knudsen og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e.
Pris 2148 kr.
Kategori: Ure - Ure
Med Station væguret af Arne Jacobsen kan du hænge en bid af dansk designhistorie op på dine egne vægge. Verdenskendt designklassiker Oplagt gaveide til designelskeren Fås i 4 størrelser Station væguret hænger et par cm ud fra væggen og får derved et svævende og elegant udtryk. Det tjener både som.
Pris 1899.95 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Ure og alarmer
Arne Jacobsen City Hall Vægur 43631 - 21 CMDen danske internationale anerkendte arkitekt Arne Jacobsen vægure.Dette vægur er fra City Hall serien og måler 21 CM i diameter. En unik design klasiker, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Modelnummer 43631. Uret er med japansk RHYTHM urværk. Se alle vægure.
Pris 1395 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Andet
.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Ure
.
Pris 1399 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Bolig og køkken
Roman Vægur 210 mm från Arne Jacobsen ..
Pris 1500 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Indretning Dekoration Vægure
Smart og moderne Arne Jacobsen Roman bøjleur i rosafarvet stål. Med sin hvide urskive på 34 mm i diameter er armbåndsuret et super flot dameur. Urkassen er i stål med en rosa overfladebelægning, der giver uret en dejlig varme og et nyt twist på det klassi.
Pris 2998 kr.
Kategori: Ure - Dameur med lænke
Det ikoniske ur blev oprindeligt designet til den danske nationalbank, hvoraf navnet 'Bankers' også stammer fra. Sidenhen er detminimalistiske ur blevet en dansk klassiker, ligesom så mange andre Arne Jacobsen designs. Det rolige og minimalistiske udtry.
Pris 1499 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Rum
Arne Jacobsen - architect & designer (Forlag: Dansk Design Centers Forlag, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788790904517).
Pris 311.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Den spanske arkitekt og forfatter har gennem intensive studier publiceret alle hidtil tilgængelige projekter og arbejder af arkitekten Arne Jacobsen, herunder en del, der ikke hidtil har....
Pris 349.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 639 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Indretning - Køkkenindretning - Køkkenure
.
Pris 8745 kr.
Kategori: Havemøbler - Havemøbler // Alu-rattan Havemøbler
Oktober 2005 købte Realea A/S arkitekten, Arne Jacobsens eget rækkehus på Strandvejen 413 i Charlottenlund. Selskabet har siden gennemføret en nænsom istandsættelse af ejendommen. Huset er opført som kombineret privatbolig og tegnestue for Arne Jacobsen..
Pris 53.31 kr.
Kategori: Bøger & blade - Art & Culture
Bankers fra det kendte mærke Arne Jacobsen. Arne Jacobsen er blandt tidens virkeligt populære brands. Køb nemt og trygt ved autoriseret forhandler..
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Ure
Station dameur fra det kendte mærke Arne Jacobsen. Når du køber ved Henrik Ørsnes, får du altid nem og gratis retur med pengene tilbage i 30 dage.
Pris 2298 kr.
Kategori: Ure - Ure
.
Pris 1499 kr.
Kategori: Ure - Ure
.
Pris 2198 kr.
Kategori: Ure - Ure
V3