Skaf dig en smart babyalarm med Neonate BC-5700D, som er en praktisk babyalarm med envejs-kommunikation, stort LCD-display, 800 meters rækkevidde og 200 timers stand by tid. Med BC-5700D kan du holde øje med og tale til dit barn på afstand. - Envejskommunikation (du kan høre barnet). - Genopladelige.
Pris 799 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyudstyr Sikkerhed Babyalarmer
.
Pris 899 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Sikkerhed
Topcom babyalarm med NEMo-teknologi som ikke afgiver stråling ved standby. Derudover har babyalarmen en masse funktioner som lavt batteri advarsel, uden for rækkeivdde advarsel, LED indikator ved lyd, reverse voice så du kan tale til din baby og meget mere.Information:Nemo-teknologi:.
Pris 369 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyalarmer
Smart og sød babyalarm med en ekstra lang rækkevidde på 800 meter..
Pris 529 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Padwico 850 Padwico 850 er en funktionel og let babyalarm med heldigital teknik. Babyalarm arbejder helt uden støj og har en rækkevidde på 500 meter i åbne områder og har meget lav strålingsgrad. Funktioner: Funktionel og stilren babyalarm med heldigital teknik Meget lav strålingsgrad Helt støjfri.
Pris 1299 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Børn Børne- & babyudstyr Børnesikkerhed Babyalarmer
Katrine forelsker sig i den karismatiske og velhavende Thomas, der installerer hende i en herskabslejlighed på Frederiksberg. De venter deres første barn, alt virker så perfekt, men så går noget galt. For den tilsyneladende velfungerende Katrine ændrer sig voldsomt, da hun bliver gravid. Hun....
Pris 133 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Denne babyalarm fra Motorola er designet til at gøre det rigtigt nemt for dig, at holde øje med din baby, når den skal ligge og sove. I babyalarmen er der indbygget et....
Pris 1159.95 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr -
BY84 Babyalarm med ECO+ Mode fra Beurer viser dit barns tilstand på displayet og har en rækkevidde på 800 meter..
Pris 699 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Efter graviditet
.
Pris 349 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Sikkerhedsudstyr/Babyalarm|Baby og børn
Babyalarmposen giver en effektiv beskyttelse på op til 97% af de skadelige stråler, som babylarmen udsender og eksponerer barnet for. Brug posen når du lægger dit barn til at sove med babyalarmen - fx. i eller ovenpå eller ved barnevognen eller sengen. P.
Pris 249 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Computer & IT
Snuza Hero MD er en medicinsk certificeret babyalarm, som overvåger dit barns åndedræt og slår alarm, når det er uregelmæssigt eller stopper. Produktdetaljer: Kan monteres til væggen via et klik-system Mobil - uden kabler, sensorpads el. lign. Vibrationsalarm eller 15 sek. uden åndedræt Akkustisk alarm efter.
Pris 848 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn|Dreng/Pige
TRÅDLØS BABYALARM.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Leg&Børn; - Babypleje - Babyudstyr - Babyalarmer|Leg&Børn; | Babypleje | Babyudstyr | Babyalarmer
Lav stråling op til 92% i forhold til DECT Digital trådløs teknologi moderne og funktionelle design denne tekst er maskinen oversat..
Pris 699 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn
Katrine forelsker sig i den karismatiske og velhavende Thomas, der installerer hende i en herskabslejlighed på Frederiksberg. De venter deres første barn, alt virker så perfekt, men så går noget galt. For den tilsyneladende velfungerende Katrine ændrer si.
Pris 138.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi & mystik
.
Pris 842 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Børneudstyr - Babyalarmer
.
Pris 339 kr.
Kategori: Diverse - Personlig pleje - Babyalarm
Denne YOO-See-babyalarm fra Babymoov giver dig mulighed for at kigge ind i din babys værelse, uden at du forstyrrer hans eller hendes søvn! YOO-See-babyalarmen er designet til forældre, der leder efter enkelthed, bekvemmelighed samt ro i sindet, når de passer babyen. YOO-See-alarmen er yderst omfattende, og.
Pris 1094 kr.
Kategori: Diverse - Baby & småbørn / Baby – sikkerhedsudstyr / Babyalarmer
Babyalarmposen giver en effektiv beskyttelse på op til 97% af de skadelige stråler, som babylarmen udsender og eksponerer barnet for. Brug posen når du lægger dit barn til at sove med babyalarmen - fx. i barnevognen eller sengen. Posen er udført i et specielt stofmateriale som indeholder metalfibre, der.
Pris 199 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Reer producerer praktiske produkter, som gør livet og hverdagen nemmere for børnefamilien. . . ..
Pris 354 kr.
Kategori: Diverse - Udstyr
V3