Den funktionelle og smarte Baby Alarm 850 i Hvid fra Padwico er et vigtigt valg til at passe på dit barn på en sikker måde. – Fremstillet med komplet digital teknologi. – Fungerer med 863-870 MHz uden forstyrrelser. – Rækker 500 m i på åbne pladser. – Automatisk søgefunktion og kontakt til kanaler. – Lavt.
Pris 749 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyudstyr Sikkerhed Babyalarmer
Denne YOO-See-babyalarm fra Babymoov giver dig mulighed for at kigge ind i din babys værelse, uden at du forstyrrer hans eller hendes søvn! YOO-See-babyalarmen er designet til forældre, der leder efter enkelthed, bekvemmelighed samt ro i sindet, når de passer babyen. YOO-See-alarmen er yderst.
Pris 1094 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby & småbørn Baby – sikkerhedsudstyr Babyalarmer
Baby Watch 850 fra Padwico er en funktionel og stilren babyalarm med fuldstændig digital teknik. Fungerer indenfor 863-870 MHZ uden nogen som helst interferens og med en rækkevidde på 500 meter ved fri sigtbarhed. - Automatisk søgefunktion og spring til tilgængelig kanal - Lav strålingsgrad (kun 8% af normal.
Pris 1200 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyalarmer
Batteri til Audioline Babyalarm Baby Care V100.
Pris 10900 kr.
Kategori: Elartikler -
.
Pris 899 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Sikkerhed
.
Pris 479 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Børn Sikkerhed i hjemmet Babyalarmer
Topcom babyalarm med NEMo-teknologi som ikke afgiver stråling ved standby. Derudover har babyalarmen en masse funktioner som lavt batteri advarsel, uden for rækkeivdde advarsel, LED indikator ved lyd, reverse voice så du kan tale til din baby og meget mere.Information:Nemo-teknologi:.
Pris 369 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyalarmer
Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Babyalarm Motorola MBP11 300 m Hvidtil en uovertruffen pris..
Pris 436 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Husholdning > Andet > Babyudstyr
BY84 Babyalarm med ECO+ Mode fra Beurer viser dit barns tilstand på displayet og har en rækkevidde på 800 meter..
Pris 699 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Efter graviditet
Katrine forelsker sig i den karismatiske og velhavende Thomas, der installerer hende i en herskabslejlighed på Frederiksberg. De venter deres første barn, alt virker så perfekt, men så går noget galt. For den tilsyneladende velfungerende Katrine ændrer sig voldsomt, da hun bliver gravid. Hun....
Pris 147 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 359 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Sikkerhedsudstyr/Babyalarm|Baby og børn
Babyalarm fra Neonate med stort LCD display, ekstrem lang rækkevidde på 800 meter samt forbedret batteritid. Testvinder i "Vores Børn" februar 2018.
Pris 888 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyudstyr
Motorola MBP 8 er en babyalarm med en masse smarte features. Den følsomme mikrofon reagerer også på små lyde, som herved aktiverer lysindikatoren. Enheden har indbygget natlys og en rækkevidde....
Pris 299.95 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr -
Personaliser din babyalarm fra Capidi. Capidi babyalarmers forside kan skiftes ud..
Pris 103 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Børneværelse Sikkerhed Babyovervågning
.
Pris 1685 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Børneudstyr - Babyalarmer
Lav stråling op til 92% i forhold til DECT Digital trådløs teknologi moderne og funktionelle design denne tekst er maskinen oversat..
Pris 724 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn
Katrine forelsker sig i den karismatiske og velhavende Thomas, der installerer hende i en herskabslejlighed på Frederiksberg. De venter deres første barn, alt virker så perfekt, men så går noget galt. For den tilsyneladende velfungerende Katrine ændrer si.
Pris 138.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi og spænding
Babyalarmposen giver en effektiv beskyttelse på op til 97% af de skadelige stråler, som babylarmen udsender og eksponerer barnet for. Brug posen når du lægger dit barn til at sove med babyalarmen - fx. i barnevognen eller sengen. Posen er udført i et specielt stofmateriale som indeholder metalfibre, der.
Pris 99 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Denne babyalarm har en smart ECO-tilstand som automatisk mindsker sendestyrke, hvilket forøger dit batteries levetid. Jo tættere du er på barnet, jo mindre strøm vil alarmen bruge og samtidig vil du stadig have en perfekt forbindelse. På forældreenheden er der en alarm, der vil give dig besked så snart du er.
Pris 395 kr.
Kategori: Diverse -
V3