Højskab til bad slimline med skuffer højde 1728 mm x dybde 320 mm Kan vælges i bredde 300 og 400 mm.
Pris 3181 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Produkter > Badeværelse / Badmøbler > Skabe til badeværelse > Slimline: Smalle badskabe
For fjernelse af alle former for snavs og pletter i bad og toiletter. pH 2,5. Dosering: Spray på passende rengøringsklud eller direkte på den snavsede overflade. Lad virke og skyl af med vand. Klar til brug. Indeholder: 750 ml..
Pris 63.5 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Øvrige rengøringstilbehør,Rengøringsmidler|
Rengøringsmiddel til brug ved rengøring af sanitære faciliteter som toiletter, håndvaske, badekar m.v. Rengøringsmidlet opløser kalkaflejringer og forhindrer nye aflejringer i at opstå. Efterlader et rent, velduftende badeværelse.Produktet indeholder parfumepH: 9,0Volumen: 750 ml.
Pris 23.69 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 623
Denne foldbare skærm er ekstremt brugbar og praktisk eftersom du kan åbne de 3 paneler hvis du har behov for det og folde dem sammen til opbevaring når du ikke bruger dem. perfekt til enhver families badeværelse. Den stabile aluminiumsramme og PP plade sikrer dig at din skærm vil give dig mange års.
Pris 639 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Dele til sanitære installationer Brusebad – tilbehør Brusedøre & -kabiner
Dette sikkerhedsgreb er perfekt til ældre mennesker med mobilitetsbesvær. Sikkerhedsgrebet kan placeres ved toilettet, i badet og andre steder, hvor det er nødvendigt. Med de kraftige sugekopper....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning -
Sæt bestående af forskellige mikrofiberklude med EasyFix (velcro) montering. Sættet er specielt sammensat så det passer til de opgaver der er i forbindelse med rengøring i badeværelset. Sættet passer kun til gulvmundstykker med EasyFix (velcro).
Pris 299 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Damprenser
Maison Belle Bad med æteriske olier af lavendel og mynte er et rengøringsmiddel specielt udviklet til badeværelset. Spray den ufortyndet på badekar og håndvask, tør af med en klud eller en skuresvamp, og se hvordan sorte rande og sæberester omgående fors.
Pris 45 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter -
Bagfald på gulvet i badeværelset et et ofte forekommende problem. Vand-Stop en en enkel økonomisk løsning til at løse problemet.Leveres komplet med silikone..
Pris 705 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Øvrige tilbehør
Undgå at du eller dine børn glider på badeværelset, med denne fine skridsikre måtte. Måtten er med sugekopper og kan både bruges i badet og i bruseren. Selve måtten er blå med forskellig farvet søde dyremotiver. .
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse -
Denne foldbare skærm er ekstremt brugbar og praktisk eftersom du kan åbne de 3 paneler hvis du har behov for det og folde dem sammen til opbevaring når du ikke bruger dem. perfekt til enhver families badeværelse. Den stabile aluminiumsramme og PP plade si.
Pris 639 kr.
Kategori: Diverse - Brusebad - tilbehør Brusedøre & -kabiner
Endnu engang har jeg glemt alt om pædagogik, jeg har lokket med en chokolade og står nu på badeværelset, glæder mig over, at jeg endelig har fået hende herud. Ella er 12 år og kan ikke lide at komme i brusebad, strålerne på hendes hud gør ondt siger hun, men nu er hun på vej i bad, hun er glad, men jeg ved,.
Pris 384.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Skip Hops badestøtte Moby kan bruges, når du vil give din baby et skønt og rart bad på en sikker måde. I badestøtten ligger dit barn trygt og behageligt, enten i køkkenvasken eller på badeværelset. Til forskel fra de almindelige plastbadekar, har Moby en blød yderside, lavet i bomuldsfrotté som er rigtig rart.
Pris 279 kr.
Kategori: Legetøj - Babyudstyr Badeværelset Badestole
Denne smarte forhængsstang forøger dit badeområde med et enkelt træk i stangen og pladsen forøges med 20%. Efter badet trækkes i stangen og forhængsstangen rotere på plads og badeværelses forøges. Holdbar, høj finish med poleret rustfrit stål stang, 25 mm diameter stang. 188 cm i længden eller tilskæres til.
Pris 653 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram & bolig|Badeværelse|Baderumstilbehør |Bruseforhæng & tilbehør
JUNA Check Måtte mørk blå 100 x 60 cm. Check-måtten fra JUNA er en slidstærk måtte til dit badeværelse, der er fremstillet i en blanding mellem 75 % mikrofiber og 25 % bomuld. Måtten er dejlig blød og rar at træde ud på efter badet,  Måtten måler 100 x 60 cm, og efter behov kan den nemt vaskes i vaskemaskinen.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Grydeguru
Philips myBathroom Aloe VæglampeTag et pusterum for verden udenfor og træk dig tilbage til dit bad. Philips myBathroom Aloe væglampen virker beroligende samtidig med, at den giver lys. Kvalitetsarmaturet og kromsoklen beskytter mod fugt og giver et nøjagtigt billede hver gang. IP21 - badeværelse sikkertDette.
Pris 369.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper Badeværelseslamper
En fantastisk frugtagtig og krydret bade- og showergel, formuleret med fugtgivende glycerin og olivenolie. Denne rensende body wash er beriget med æterisk olie fra bergamot udledt af knuste blade fra pomeranstræet. Præsenteret i en smukt dekoreret dispenser, perfekt til ethvert badeværelse. Produktet.
Pris 207 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Body Care Body Gel
Den stilfulde kurv Bath fra House Doctor, er ideel til opbevaring på badeværelset. Kurven kan med fordel hænges op på væggen i badet, så du altid har sæber og shampoo lige ved hånden. Opbevaringskurven måler 11 cm. i dybden og 28 cm. i bredden og kan rumm.
Pris 279.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Diverse badeværelsestilbehør
Et badeværelse til at trives i! Lad familien Lundby tage et varmt bad i badekarret og tage den hyggelige badekåbe på bagefter. Det stilfulde badekar kan nemt anbringes frit i rummet eller langs en væg. I dette badeværelsessæt, udover badekar og badekåbe, indgår også et lille spejl og en badeand, der med.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Den stilfulde kurv Bath fra House Doctor, er ideel til opbevaring på badeværelset. Kurven kan med fordel hænges op på væggen i badet, så du altid har sæber og shampoo lige ved hånden. Opbevaringskurven måler 11 cm. i dybden og 28 cm. i bredden og kan rumm.
Pris 235 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Rum
V3