Hvis korrekte blodtryksværdier og en omfattende evaluering af de målte værdier er vigtige for dig, så er Systo Monitor 200-blodtryksmåleren fra Soehnle det perfekte valg! Resultaterne er klassificeret efter en farveskala i grøn, gul og rød, der viser, om blodtryksværdierne er optimale eller normale.
Pris 342.00 kr.
Kategori: Elartikler - Andet > Sundhed & skønhed > Sundhed > Målere > Blodtryksmålere
Tag dit blodtryk i fred og ro derhjemme Ikke alle blodtryksmålere er godkendt til brug under graviditet. Nogle målere har vist sig ikke at fungere ordentligt hos gravide kvinder med forhøjet blodtryk, selvom måleren har givet rimelige resultater hos ikke-gravide voksne. Måleren er fuldautomatisk og bruger en unik målemetode, der er godkendt til brug under graviditet. Du kan også bruge blodtryksmåleren efter fødslen og af andre voksne. Produktspecifikationer: Stort, letlæseligt LCD-display Hukommelse: 30 målinger Manchettrykket rækker fra 0-299 mmHg Overarmsmanchet i to størrelser – passer til en overarmsomkreds på 22-42 cm Autosluk efter 1 minut Batteritype: 4 x 1,5 V AA-batterier (medfølger) Etui med lynlås og dansk brugervejledning (medfølger) Anvendelse Det er vigtigt, at du hviler i 5 minutter før en måling og også undgår at spise, ryge eller udføre andre aktiviteter, der kan forårsage en stigning i dit blodtryk (f.eks. Motion). To forskellige manchetstørrelser er inkluderet, så du kan få den rigtige pasform og derved pålidelige resultater. Enheden bruges på overarmen og bør ikke bæres over tøj. Placer manchetten korrekt på overarmen og følg vejledningen i brugsanvisningen. Når du trykker på ’ON/OFF’-knappen måler blodtryksmåleren automatisk dit systoliske og diastoliske blodtryk samt puls. Denne blodtryksmåler måler blodtrykket under luftoppumpningen (inflation). Det vil sige, at blodtrykket måles, mens der langsomt pumpes luft ind i manchetten. Når målingen er udført, lukkes luften hurtigt ud af manchetten. Et bip angiver, når målingen er gennemført. Herefter vil LCD-displayet vise de foretagende målinger på et displayet. Blodtryk og puls vises hurtigt og tydeligt på den digitale skærm, og enheden gemmer op til 30 tidligere målinger med tid og dato, så du hurtigt kan se eventuelle ændringer. Blodtryksdagbog – registrering af måleresultat Der medfølger et skema til hjemmeblodtyksmåling, hvor du kan føre dagbog over hvordan dit blodtryk varierer i løbet af dagen og fra dag til dag. Det er vigtigt at du tager dit blodtryk på samme tid hver dag. Efter endt måling fremkommer tre tal på skærmen: Det høje systoliske blodtryk Det lave diastoliske blodtryk Pulsen. Skriv disse 3 resultater ind i skemaet. Ændringer i blodtrykket under graviditeten I den tidlige graviditet er ændringer i blodtrykket almindelige, f.eks. at du får et lidt lavere blodtryk, og derfor kan føle dig svimmel, besvime og få problemer med at stå op i længere perioder. Senere i graviditeten stiger blodtrykket igen, og du føler dig mere opmærksom. Mod slutningen er det vigtigt at holde dit blodtryk under kontrol, så det ikke stiger for meget, et højt blodtryk kan være tegn på svangerskabsforgiftning (præeklampsi). Hvad er et forhøjet blodtryk? Det negative tryk er især vigtigt for at diagnosticere forhøjet blodtryk (hypertension). Retningslinjer, der skal følges, må ikke overstige 140/90 mmHg i hvile. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte en læge..
Pris 399.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty - Other
Salter automatisk blodtryksmåler Salter automatisk blodtryksmåler er et præcist redskab til dig, der har behov for jævnligt at observere dit blodtryk. Der kan gemmes 2 faste brugere og 1 gæst på enheden. Specifikationer: WHO hypertension indikator Måler irregulær hjerterytme Nem betjening Måler systolisk og diastolisk tryk og puls Let læsbart display Data og tidsstempel Nemt at justere til overarmen 4xAAA batterier inkluderet.
Pris 298.75 kr.
Kategori: Helse - Flere produkter > Sport & velvære > Personlig pleje > Blodtryksmålere
Batteri til iHealth Blodtryksmåler BP5 E5E45A / Typ PL052535 3,7V 370mAh Li-Polymer (V1BP5).
Pris 115.00 kr.
Kategori: Elartikler - Husholdningsbatterier
Tag første skridt hen imod et bedre helbred med denne fuldautomatiske blodtryksmåler..
Pris 299.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Startside >
Har du styr på dit blodtryk? Med blodtryksmåleren fra Melissa kan du hurtigt helbredstjekke dit blodtryk derhjemme. Stort let aflæseligt LCD-display Med autosluk 90 målinger for 1 bruger Nem betjening Blodtryksmåleren fra Melissa har et stort LCD-display, hvor du nemt kan aflæse blodtryksmålingerne. Ved hjælp af farve-indikatorer viser den, om det målte blodtryk er forbundet med sundhedsmæssige risici. Der gives desuden signal, hvis måleren registrerer unormal hjerterytme. Den fuldautomatiske blodtryksmåler kan også gemme de sidste 90 målinger i hukommelsen for 1 bruger – perfekt til dig, der ønsker at sammenligne udviklingen i dit blodtryk med tidligere målinger. Har du glemt at slukke for måleren, skal du ikke bekymre dig – blodtryksmåleren slukker nemlig automatisk efter inaktivitet i 1 minut. Blodtryksmåleren bruger 3 x AAA-batteri (medfølger ikke)..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Helse - El > Personlig pleje > Sundhed > Termometer
Med denne medicinske blodtryksmåler MTP PRO måler du dit blodtryk helt præcist på overarmen..
Pris 289.00 kr.
Kategori: Elartikler - Blodtryksmåler
Smart Watch Q8 er Fitness Trackeren, der tæller dine skridt, dine forbrændte kalorier, overvåger dynamisk din hjerterytme, dit blodiltningsniveau og dit blodtryk. Om natten registrerer det hvordan du sover i gennem natten. I dagtimerne kan du læse indhold i dine sms/beskeder på uret og se hvem, der ringer til dig. Q8 har mange forudindstillede sportsmodes, at vælge mellem. Uret er IP68 vandtæt, så der er ingen undskyldning for at blive indendørs i regnvejr - og så vejer det i øvrigt kun 26 gram. Uret har 0,96" HD farveskærm. Uret er udført i blødt silikone, der sidder sikkert og godt på håndleddet. Designet er elegant og slankt med aflang skærm. Batteriet holder strøm til 3-5 dage med aktivt brug af funktionerne eller 7-10 dage på standby. Oplades med medfølgende USB-kabel. Q8 forbindes både til Android og iOS. Pakken indeholder: 1 stk. Smart Watch Q8 Fitness Tracker 1 stk. USB-opladerkabel 1 stk. instruktionsmaual.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Smarture - Smartwatch & Aktivitetsure
ExactFitâ„¢ 5 Connect, Brauns seneste smarte blodtryksmåler til overarmen, forenkler din blodtryksmåling derhjemme. Du får permanent adgang til dine data på din smartenhed og kan overvåge dine fremskridt over tid på en smidig måde ved hjælp af Braun Healthy Heart-appen. Specifikationer: Klinisk testet nøjagtighed. Bluetooth-tilslutning. Farvekodet direkte fortolkning af data. Påvisning af uregelmæssige hjerteslag. To manchetter at vælge mellem. Avancerede gennemsnitsfunktioner. Teknik med blød oppustning. Tilstand til to brugere: 2 x 60 hukommelseszoner..
Pris 795.00 kr.
Kategori: Hudpleje - Skønhed>Hudpleje>Kropspleje>Blodtryks- & pulsmålere
Braun ExactFit â„¢ 5 overarm blodtryksmåler giver dig mulighed for komfortabelt og præcist at overvåge dit blodtryk på egen hånd Den har også to manchetstørrelser for "bedst pasform", hvilket sikrer nøjagtighed. Yderligere funktioner inkluderer en gennemsnitlig beregningsfunktion for de sidste syv dages måleresultater, som hjælper dig med at få et bedre overblik over dit hjertes sundhed over tid. Specifikation: Klinisk bevist ifølge European Society of Hypertension -metoden To manchetstørrelser for en mere præcis måling Farvekodede måleværdier Avancerede gennemsnitlige beregningsmetoder: gennemsnitlige blodtryksværdier for hele dagen, morgen og aften for forbedret kontrol Påvisning af uregelmæssige hjerteslag Baggrundsbelyst XL -skærm Blød inflation for maksimal komfort 2 brugere x 60 hukommelsesplaceringer.
Pris 710.00 kr.
Kategori: Helse - helse-og-sknhed/helse/test/blodtryksmaler
A&D Blodtryksmåler UA-651.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Personlig pleje > Tilbehør
- TILBUD NU, pris kun 169,00 (før 229,00).
Pris 169.00 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Forbrugerelektronik » Sport og personlig pleje
Beurer Blodtryksmåler til overarmen Hold styr på blodtrykket med den medicinsk godkendte blodtryksmåler fra Beurer. Kan gemme op til 30 målinger fordelt på op til 4 forskellige personer. Den indbygede alarm kan hjælpe dig med at huske at måle blodtrykket op til 2 gange dagligt.  .
Pris 399.95 kr.
Kategori: Diverse - Personlig pleje
Med Salter Automatisk Blodtryksmåler kan du måle dit blodtryk i hjemmet for bedre at give et bedre kendskab til dit eget helbred, og med den indbyggede blodtryksindikator kan du se hvor du ligger i forhold til WHO's retningslinjer. Den er let at bruge med letlæseligt display og den enkle betjening kan du være sikker på at du når som helst kan overvåge dit helbred. Det er også muligt at spore din aktivitet, da den gemmer de sidste 60 tests du har foretaget, og dermed kan give dig et statistisk overblik over dit helbred. Information:Mærke: SalterType: BlodtryksmålerFarve: Hvid, gråModel ID: BPW-9101-EUBatterier: 2 x AAASkærm: Digital LCDHåndledsmål: 13,5 - 21,5 cmMål: 8,5 x 6,7 x 2,3 cmVægt: 0,14 kg (uden batterier)IndholdBlodtryksmålerBatterierBrugervejledning.
Pris 179.00 kr.
Kategori: Diverse - Blodtryksmålere
.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
Certificeret digital blodtryksmåler til overarm - Medisina MTS Der er tale om en certificeret blodtryksmåler, så resultaterne det giver er helt på linje med dem du ville få hvis du besøgte lægen. Specifikationer: - Indbygget indikator til klassificering af blodtryksniveau - Systolisk og diastolisk blodtryk vises separat - Automatisk hukommelse der gemmer 2 x 60 målinger med tids- og datostempel (til 2 brugere) - Gennemsnitsmåling af blodtryk ud fra de seneste 3 målinger - Registrering af uregelmæssig hjerterytme - Automatisk slukkefunktion efter 1 minuts inaktivitet - Ekstra stort letlæseligt display.
Pris 329.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
.
Pris 499.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
.
Pris 895.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
V3