Tag dit blodtryk i fred og ro derhjemme Ikke alle blodtryksmålere er godkendt til brug under graviditet. Nogle målere har vist sig ikke at fungere ordentligt hos gravide kvinder med forhøjet blodtryk, selvom måleren har givet rimelige resultater hos ikke-gravide voksne. Måleren er fuldautomatisk og bruger en unik målemetode, der er godkendt til brug under graviditet. Du kan også bruge blodtryksmåleren efter fødslen og af andre voksne. Produktspecifikationer: Stort, letlæseligt LCD-display Hukommelse: 30 målinger Manchettrykket rækker fra 0-299 mmHg Overarmsmanchet i to størrelser – passer til en overarmsomkreds på 22-42 cm Autosluk efter 1 minut Batteritype: 4 x 1,5 V AA-batterier (medfølger) Etui med lynlås og dansk brugervejledning (medfølger) Anvendelse Det er vigtigt, at du hviler i 5 minutter før en måling og også undgår at spise, ryge eller udføre andre aktiviteter, der kan forårsage en stigning i dit blodtryk (f.eks. Motion). To forskellige manchetstørrelser er inkluderet, så du kan få den rigtige pasform og derved pålidelige resultater. Enheden bruges på overarmen og bør ikke bæres over tøj. Placer manchetten korrekt på overarmen og følg vejledningen i brugsanvisningen. Når du trykker på ’ON/OFF’-knappen måler blodtryksmåleren automatisk dit systoliske og diastoliske blodtryk samt puls. Denne blodtryksmåler måler blodtrykket under luftoppumpningen (inflation). Det vil sige, at blodtrykket måles, mens der langsomt pumpes luft ind i manchetten. Når målingen er udført, lukkes luften hurtigt ud af manchetten. Et bip angiver, når målingen er gennemført. Herefter vil LCD-displayet vise de foretagende målinger på et displayet. Blodtryk og puls vises hurtigt og tydeligt på den digitale skærm, og enheden gemmer op til 30 tidligere målinger med tid og dato, så du hurtigt kan se eventuelle ændringer. Blodtryksdagbog – registrering af måleresultat Der medfølger et skema til hjemmeblodtyksmåling, hvor du kan føre dagbog over hvordan dit blodtryk varierer i løbet af dagen og fra dag til dag. Det er vigtigt at du tager dit blodtryk på samme tid hver dag. Efter endt måling fremkommer tre tal på skærmen: Det høje systoliske blodtryk Det lave diastoliske blodtryk Pulsen. Skriv disse 3 resultater ind i skemaet. Ændringer i blodtrykket under graviditeten I den tidlige graviditet er ændringer i blodtrykket almindelige, f.eks. at du får et lidt lavere blodtryk, og derfor kan føle dig svimmel, besvime og få problemer med at stå op i længere perioder. Senere i graviditeten stiger blodtrykket igen, og du føler dig mere opmærksom. Mod slutningen er det vigtigt at holde dit blodtryk under kontrol, så det ikke stiger for meget, et højt blodtryk kan være tegn på svangerskabsforgiftning (præeklampsi). Hvad er et forhøjet blodtryk? Det negative tryk er især vigtigt for at diagnosticere forhøjet blodtryk (hypertension). Retningslinjer, der skal følges, må ikke overstige 140/90 mmHg i hvile. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte en læge..
Pris 399.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty - Other
Med Medisana MTP Pro blodtryksmåler til overarmen kan du nemt overvåge dit blodtryk derhjemme. Denne blodtryksmåler er designet med en meget stor manchet (overarms omkreds 22-32 cm) og til nem one-touch-betjening. Det kan detektere arytmi og beregne gennemsnittet af alle lagrede værdier. Ifølge den.
Pris 450.00 kr.
Kategori: Elartikler - Sundhed & skønhed > Sundhed > Målere > Blodtryksmålere
Med Medisana MTP Pro blodtryksmåler til overarmen kan du nemt overvåge dit blodtryk derhjemme. Denne blodtryksmåler er designet med en meget stor manchet (overarms omkreds 22-32 cm) og til nem one-touch-betjening. Det kan detektere arytmi og beregne gennemsnittet af alle lagrede værdier. Ifølge den.
Pris 450.00 kr.
Kategori: Elartikler - Sporting Goods
Batteri til iHealth Blodtryksmåler BP5 E5E45A / Typ PL052535 3,7V 370mAh Li-Polymer (V1BP5).
Pris 115.00 kr.
Kategori: Elartikler - Husholdningsbatterier
Med BU 535-blodtryksmåleren med stemmefunktion fra Medisana kan du holde øje med dit blodtryk i dit eget hjem. Dette apparat giver dig mulighed for at måle dit blodtryk nøjagtigt, og det er endda i stand til at genkende arytmi. Derudover har blodtryksmåleren 120 hukommelsespladser til hver af de to brugere.
Pris 364.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Blodtryksmålere
Salter automatisk blodtryksmåler Salter automatisk blodtryksmåler er et præcist redskab til dig, der har behov for jævnligt at observere dit blodtryk. Der kan gemmes 2 faste brugere og 1 gæst på enheden. Specifikationer: WHO hypertension indikator Måler irregulær hjerterytme Nem betjening Måler systolisk og.
Pris 298.75 kr.
Kategori: Helse - Flere produkter > Sport & velvære > Personlig pleje > Blodtryksmålere
Har du styr på dit blodtryk? Med blodtryksmåleren fra Melissa kan du hurtigt helbredstjekke dit blodtryk derhjemme. Stort let aflæseligt LCD-display Med autosluk 90 målinger for 1 bruger Nem betjening Blodtryksmåleren fra Melissa har et stort LCD-display, hvor du nemt kan aflæse blodtryksmålingerne..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Helse - El > Personlig pleje > Sundhed > Termometer
Med Medisana håndledsblodtryksmåler BW 315 kan du nemt overvåge dit blodtryk derhjemme..
Pris 189.00 kr.
Kategori: Elartikler - Blodtryksmåler
Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære, så køb Blodtryksmåler til håndled Haeger Wrist Heart og mange andre produkter Haeger til de bedste priser!Karakteristika: Blodtryksmåler til armenMed puderDatoFunktioner: PulsmålerTidspunkt.
Pris 300.00 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdningsapparater > Personlig pleie > Kropspleje > Blodtryksmålere
Medisana blodtryksmåler BU 535 er en måler til overarmen, som har en ekstra stor og tydelig skærm, så det er nemt at læse. Med ny teknologi, giver blodtryksmåleren et hurtigt svar, da den allerede måler, når den begynder at trykke. Specifikationer: Ekstra stor og nem at læse Hurtigt om at aflæse målene Muligt.
Pris 301.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Blodtryksmålere
Mål nemt din puls og dit blodtryk med denne ergonomiske blodttryksmåler fra Beurer. Blodtryksmåleren kan nemt sættes på dit håndled, og den passer til håndled med en størrelse på 12,5 til....
Pris 419.95 kr.
Kategori: Anden personlig pleje -
A&D Blodtryksmåler UA-651.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Personlig pleje > Tilbehør
- TILBUD NU, pris kun 219,00 (før 229,00).
Pris 219.00 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Forbrugerelektronik » Sport og personlig pleje
Beurer Blodtryksmåler til overarmen Hold styr på blodtrykket med den medicinsk godkendte blodtryksmåler fra Beurer. Kan gemme op til 30 målinger fordelt på op til 4 forskellige personer. Den indbygede alarm kan hjælpe dig med at huske at måle blodtrykket op til 2 gange dagligt.  .
Pris 399.95 kr.
Kategori: Diverse - Personlig pleje
Med Salter Automatisk Blodtryksmåler kan du måle dit blodtryk i hjemmet for bedre at give et bedre kendskab til dit eget helbred, og med den indbyggede blodtryksindikator kan du se hvor du ligger i forhold til WHO's retningslinjer. Den er let at bruge med letlæseligt display og den enkle.
Pris 179.00 kr.
Kategori: Diverse - Blodtryksmålere
.
Pris 479.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
.
Pris 795.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
.
Pris 439.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
Certificeret digital blodtryksmåler til håndled - Medisana HGF Der er tale om en certificeret blodtryksmåler, så resultaterne det giver er helt på linje med dem du ville få hvis du besøgte lægen. Specifikationer: - Indbygget indikator til klassificering af blodtryksniveau. - Systolisk og diastolisk.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
V3