Bryllupsgaven (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Karl Gjellerup - Forlag: Saga - Emner: Kærlighed, Tyskland, Adel, 1700-tallet, Komedie, Rokokotiden, Sachsen - ISBN-13: 9788711889848.
Pris 217.50 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hvid fotoramme med teksten Mr Mrs Dette er den perfekte bryllupsgave eller måske passer den i virkeligheden bedre til dit eget hjemNyttig viden.
Pris 29.03 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Billedrammer > Se alle størrelser > 10x15 cm
Ryst kuglen og se det flotte Hoptimist-brudepar danse af ren glæde i glitter- og hjerteregnen. Lad Hoptimist-brudeparret sprede smil og glæde til brylluppet, og dermed ønsk brudeparret et langt og lykkeligt ægteskab med denne søde bryllupsgave..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig > Dekoration > Figurer > Øvrige figurer
Sneuglen er en saltkværn, der både er funktionel og dekorativ i køkkenet og på spisebordet. Den finurlige træskulptur er fremstillet af ahorn, mahogni og valnød og er udstyret med den danskpatenterede keramiske kværn fra CrushGrind. Sneuglen er oplagt som værtindegave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave og er en naturlig ledsager til Peberuglen. Sneuglen er skabt af Jesper Wolff, der lod sig inspirere af det vilde dyreliv på den nordlige halvkugle. Han syntes, at det var oplagt at kombinere uglens evne til at dreje hovedet rundt med en peberkværn. Han ønskede at gengive uglens karakteristiske udseende med vågne, opmærksomme øjne. Spring Copenhagen Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer..
Pris 499.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Tilbehør til bord > Salt og peber > Saltkværn
Denne beskrivelse er Automatisk oversat: Vinum Cuvée Vintage Riedel briller, raffineret sæt af to glas perfekt til mousserende vine og champagne. Lavet af krystal, også opvaskemaskine sikker. Perfekt gave idé for part elskere eller som en bryllupsgave..
Pris 335.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - unisex>Accessories>Briller
Familiebibelen (Hardback, Dansk) - Forlag: Bibelselskabet - Emner: Autoriseret, Slægtsbibel, Brudebibel, Familiebibel, Bryllupsgave - ISBN-13: 9788775238545.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Stor lækker moderne design lysestage med indvendig holder diameter ca. 70mm. Flot sølvfarvet dobbelt hjerte i metal Stort og lille hjerte samlet bag en rund lysestage Alt sammen monteret på en mango træfod Fantastisk valentinsdag gave eller bryllupsgave Mål ca 26 cm bred x 23 cm høj x 12 cm dyb Kommer med emballage..
Pris 297.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - hjemmet/indretning/lys-og-lygter/lygter
Dette smukke krus er en perfekt bryllupsgave! Kruset har en dejlig grå marmoreffekt og er prydet med teksten "Mr" i guldfarve. Pakken indeholder også et låg og en guldfarvet ske. Få hverdagen til at føle sig mere luksuriøs med dette smukke krus! Overfladen på kruset har en grå marmoreffekt med guldfarve på både håndtaget og omkring kanten af kruset. Fronten på kruset er også prydet med teksten "Mr" i en dekorativ, guldfarvet font. I den smukke gaveæske kommer den også med et praktisk låg og guldfarvet ske. En perfekt bryllup eller fødselsdagsgave! Sættet kommer også i en smuk æske, som du kun kan lægge i, hvis du vil give det væk, eller give gaveæsken væk, som den er i den inkluderede, dejlige gavepose. - Smuk krus med låg og ske - Kruset er pyntet med teksten "Mr" - Perfekt bryllup- eller fødselsdagsgave Specifikationer: Farve: Grå Materiale: Keramik Volumen: Ca. 400 ml Motiv: Mr Pakken Indeholder: 1x Krus 1x Låg 1x Ske 1x Gavepose OBS! Produktet leveres i originalemballage..
Pris 129.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Køkken > Servering > Glas & Mugs
Dette smukke krus er en perfekt bryllupsgave! Kruset har en dejlig lyserød marmoreffekt og er prydet med teksten "Mrs" i guldfarve. Pakken indeholder også et låg og en guldfarvet ske. Få hverdagen til at føle sig mere luksuriøs med dette smukke krus! Overfladen på kruset har en lyserød marmoreffekt med guldfarve på både håndtaget og omkring kanten af kruset. Forsiden af kruset er også prydet med teksten "Mrs" i en dekorativ, guldfarvet skrifttype. I den smukke gaveæske kommer den også med et praktisk låg og guldfarvet ske. En perfekt bryllup eller fødselsdagsgave! Sættet kommer også i en smuk æske, som du kun kan lægge i, hvis du vil give det væk, eller give gaveæsken væk, som den er i den inkluderede, dejlige gavepose. - Smuk krus med låg og ske - Kruset er pyntet med teksten "Mrs" - Perfekt bryllup- eller fødselsdagsgave Specifikationer: Farve: Lyserød Materiale: Keramik Volumen: Ca. 400 ml Motiv: Mrs Pakken Indeholder: 1x Krus 1x Låg 1x Ske 1x Gavepose OBS! Produktet leveres i originalemballage..
Pris 139.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Køkken > Servering > Glas & Mugs
V3