Fodral og Bluetooth tastatur til 10" Tablets, sort.Fodral og tastatur til din tablet. Ikke nok med at du får et praktisk og cool fodral i kunstlæder som beskytter din tablet , du får også et ultratyn d tastatur i aluminium. Tastaturet har et inbygget batteri og lades med det medfølgende...
Pris 281.25 kr.
Kategori: Computertilbehør - Electronics Computers Computer Components Input Devices Computer Keyboards
Flot og yderst velproduceret gaming tastatur fra DELTACO, som er optimalt til dig, der er ny og gerne vil afprøver kræfter indenfor gaming verdenen. Du får her et gaming tastatur med mange funktioner, eksempelvis en Anti Ghosting zone på 13 taster placeret omkring WASD, hvilket sikrer dig at alle dine.
Pris 159 kr.
Kategori: Computertilbehør - Entertainment - Gaming - Video Games
Dette yderst smarte og stilrene Logitech bluetooth keyboard med amerikansk taster kan tilsluttes din computer med en trådløs usb. Det vil sige, at du kan både benytte det til Windows & MacOS systemer. Tastaturet er amerikansk og udført i kvalitetsmaterialer. Selve keyboardet og herunder tasterne er i samme.
Pris 249 kr.
Kategori: Computertilbehør - Computing - Peripherals - Keyboard
Deltaco TB-506 vandtæt og støvafvisende tastatur med touchpad konstrueret i hvid silikone. Tastaturet er fremstillet med hårdfør gummibelægning og er certificeret IP68..
Pris 649 kr.
Kategori: Computertilbehør - Tastatur - Tastatur med ledning
DELTACO Trådløst Minitastatur med touchpad, membrankontakt, nordisk layout, 86 taster, USB nano-modtager, sort Med vores trådløse minitastatur TB-504 får du meget fra hånden på en lille overflade. Trods sin ringe størrelse har keyboardet også en touchpad, og under denne touchpa.
Pris 249 kr.
Kategori: Computertilbehør - Computertilbehør Mus / Pegepinde
Til dig der arbejder med tal Arbejder du meget på din laptop og samtidig har brug for at ramme tal-tasterne ofte, så er dette trådløse keypad et produkt, der vil gøre det meget nemmere for dig og dit arbejde. Grundet det slanke design, kan du let transportere tastaturet i en taske, så du altid har det med.
Pris 379 kr.
Kategori: Computertilbehør - Electronic Cell Phones Accessories
Tastatur og folio-kasse, Bluetooth, Pan Nordic, grafit, for Apple 10.2-inch iPad (7. generation).
Pris 662 kr.
Kategori: Computertilbehør - Tastatur
Huawei MediaPad M5 Etui med Tastatur Grå.
Pris 399 kr.
Kategori: Computertilbehør - Laptops
Klistermærker med nordiske tegn (SE/DK/FI/NO) til at placere på udenlandske taster. Vi sælger også klistermærker i rent svensk layout til tastaturer! Mål: Bredde: 11 mm, Højde: 13 mm..
Pris 36 kr.
Kategori: Computertilbehør - Computer og laptop Computere Computertilbehør Øvrigt tilbehør
Oplev komfort og produktivitet på et nyt niveau med denne effektive, trådløse kombination af Logitech® MK850 Performancetastatur og -mus. Du kan flyve gennem dokumenter og websider med lynhurtig scrolning og s... - TILBUD NU, pris kun 1199,00 (før 1269,00).
Pris 1199 kr.
Kategori: Computertilbehør - Diverse » Sortiment
Fiks tastatur, der er designet for iOS-enheder med lightning-forbindelse. * Nordisk layout * Farve: Hvid/sølv * 1 m ledning.
Pris 319 kr.
Kategori: Computertilbehør - Tastaturer,Elektronik,Tilbehør computere|
Med dette tastatur får du alle de ergonomiske funktioner, du har brug for, for at kunne skrive på en sund måde. Med det kompakte design holdes dine hænder altid inden for skuldervidde, når du bruger både tastaturet og musen. De to komponenter kan placeres.
Pris 1250 kr.
Kategori: Computertilbehør - Kontorartikler > IT og tilbehør > Tastaturer > keyboards
Trendgear F16s Dansk trådsløst Bluetooth tastatur m/LED backlight - sølv Bemærk: Tastaturet har dansk layout, hvilket betyder at ÆØÅ er trykt på tasterne. Mål: 29 x 14 cm. Eksklusivt Bluetooth tastatur med ergonomisk designede taster til den bedste k.
Pris 479.4 kr.
Kategori: Computertilbehør - PC/Bærbar PC/Mac Tilbehør Bluetooth Tastaturer
.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Computertilbehør - Mærker // Sandberg
Trådløst (2.4 GHz) og kompakt tastatur. Perfekt til dig, der bruger din computer som en multimedieenhed. Skriv behageligt med tastaturets tohåndsdesign, der ligner en spilkontroller.Kompakt og trådløst Mini Tastatur. Perfekt til dig som har din computer tilsluttet til TV'et og vil kunne styre fra sofaen!.
Pris 159.2 kr.
Kategori: Computertilbehør - Elektronik Computer Tilbehør Tastaturer, Mus & Fjernbetjeninger Tastatur Trådlösa Mini Tangentbord
.
Pris 1036.3 kr.
Kategori: Computertilbehør - Computertilbehør - Mus & Tastatur - Tastaturer
Trust Ziva Multimedia Keyboard Full size-tastatur med klassisk tastaturlayout og 12 multimediefunktioner - Komfortabel - Støjsvag - 12 multimedi-funktionstaster (kombineret med F-taster) - Spilbeskyttet - Justerbar højde - 1,5 m USB-kabel Specifikationer Generelt Højde: 17 mm Bredde: 440 mm Dybde: 140 mm.
Pris 129 kr.
Kategori: Computertilbehør - Elektronik Computere & tilbehør Mus & tastaturer
.
Pris 108 kr.
Kategori: Computertilbehør - LEGETØJ ELEKTRONIK, KONSOLLER, SPIL, FILM ELEKTRONIK & TILBEHØR
iPad Cover med BlueTooth tastatur. Nordisk. and#160; Lækkert iPad cover med bluetooth tastatur, der er perfekt til skole og arbejdsbrug og tilsluttes trådløst via bluetooth. and#160; Nu kan du få samme tasteoplevelse som på en bærbar computer uanset hvor.
Pris 158.75 kr.
Kategori: Computertilbehør - Apple tilbehør iPad iPad 7 (2019) - 10,2" iPad 7 (2019) - 10,2" tilbehør - alt det andet
V3