Klassisk dåseåbner i stål..
Pris 49 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr Julegaveideer
Dåseåbneren er fremstillet i stål. dåseåbeneren har et lækkert soft touch håndtag, som er behagelig at bruge med, og giver et godt greb. For længere levetid af produktet anbefales håndopvask..
Pris 135 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Dåseåbner
Denne professionelle dåseåbner er en all-round smart køkkengadget, og den kan nemt og hurtig åbne konservesdåser. Dåseåbneren er fremstillet i aluminium og stærkt rustfrit stål, hvilket betyder, den er meget stabil og holdbar, og den er velegnet til brug.
Pris 389 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Dåseåbnere Køkkenredskaber
.
Pris 249 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Øvrigt køkkenudstyr
Dåseåbner “Snap-lock” med stort ergonomisk drejehåndtag, som gør det let at dreje.Dåseåbneren fra OXO er med blødt non-slip håndtag og med låsefunktion. OXO Good Grips er velegnet til folk med gigt eller dårlige hænder.
Pris 127.46 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Grydeguru
.
Pris 128 kr.
Kategori: Elartikler - Køkkenudstyr - Køkkenredskaber - Diverse
OXO Snap-Lock dåseåbner er meget brugervenlig og effektiv. Behageligt og ergonomisk non-slip gummihåndtag som ligger godt i hånden. Adskiller sig fra andre dåseåbnere ved dens....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
.
Pris 179 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Tilberedning - Redskaber - Dåseåbnere
.
Pris 169 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken og spisestue/Køkkenredskaber/Dåseåbnere|Bolig og køkken
•Åbner dåser i alle former og størrelser (op til 1,2 kg).•Kniven kan tages ud og gøres ren•Indbygget knivsliber og flaskeåbner•Står fast på glidsikre fødder.
Pris 449 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenmaskiner
•Åbner dåser i alle former og størrelser (op til 1,2 kg).•Kniven kan tages ud og gøres ren•Indbygget knivsliber og flaskeåbner•Står fast på glidsikre fødder.
Pris 449 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenmaskiner
I bogens første halvdel beskrives den faglige formidlers problemer blandt andet ud fra en model af læserens vidensunivers: Hvad er viden, hvilke kvaliteter har viden for modtageren, hvordan tilegner vi os viden, og hvad er relationerne mellem sprog, viden.
Pris 204.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Smart cutterkniv med dåseåbner..
Pris 37 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj - Hobbykniv
Den sproglige dåseåbner: om at formidle faglig viden forståeligt (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Leif Becker Jensen - Forlag: Roskilde Universitetsforlag - ISBN-13: 9788778671103.
Pris 188 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kan åbner med ringkrog Dette kan åbner fra Joseph Joseph ser ikke kun stilfuldt ud, men er også meget funktionelt. Åbneren tager automatisk den adhæsion når du drejer åbningen. Og når du trykker på knappen på siden, frigør åbningen dækslet. Så du behøver ikke gøre dine hænder snavset længere, men du kan smide.
Pris 203.05 kr.
Kategori: Gryder & pander - køkken og tilbehør køkken tilbehør dåseåbner|
"Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Dåseåbner Quttin Silver (19 x 5 x 3 cm) til den bedste pris. Materiale: Rustfrit stål Ca. mål: 19 x 5 x 3 cm ".
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse - BB
Denne professionelle dåseåbner er en all-round smart køkkengadget, og den kan nemt og hurtig åbne konservesdåser. Dåseåbneren er fremstillet i aluminium og stærkt rustfrit stål, hvilket betyder, den er meget stabil og holdbar, og den er velegnet til brug både i hjemmet og professionelt, herunder i.
Pris 419 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Køkken & spisestue Køkkenredskaber Dåseåbnere
Dåseåbner i silikone og rustfrit stål med ergonomisk håndtag..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken universKøkkenredskaberAndet køkkenudstyrDåseåbner
Klassisk dåseåbner i den velkendte udformning. Dåseåbneren er i rustfrit stål Passer til højrehåndsbrug..
Pris 23 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Dåseåbner
V3