Da den gamle Kolind Kirke i 1918 blev erstattet af en ny, var det sidste gang, at en middelalderkirke blev nedrevet, fordi den var#br#blevet for ”gammel” og umoderne. Fra da af sejrede holdningen, at en middelalderkirke er at betragte som umistelig kulturarv. Siden da er enkelte kirker af særlige grunde.
Pris 498 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Dette produkt er desværre udgået, og kan ikke købes længere. Dette produkt er desværre udgået, og kan ikke købes længere. **** BESKYT din Smart s3 med stil **** - Adgang til hovedtelefonstik, samt dock-stik.(oplader stik) - Let at montere og afmontere. - CLICK ON Lige til. - Coveret er lavet af.
Pris 39 kr.
Kategori: Opladere - Udgåede produkter Coolpriser
Anvendes til voksne ved nedsat tre- eller slimproduktion. Br ikke gives til brn under 18 r uden lgens anvisning. I pakningerne med medicin findes en patientvejledning, som du altid br lse grundigt, inden du tager medicinen. Hvis du er i tvivl om du m bruge medicinen br du kontakte egen lge. Dosering Den.
Pris 182.15 kr.
Kategori: Helse -
Sammen med flagstangen i aluminium vil dette flag være et blikfang i din have eller ved sportsbegivenheder, og det er perfekt til at vise din patriotiske ånd. Danmarks flag er lavet af holdbart polyester og er forsynet med to stærke messingøjer for at sikre langvarigt brug. Derudover har flaget.
Pris 429 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Indretning Flag & vimpler
Kort og godt:Kompression Højre/ venstre opdelt Materiale og vask:94% Polyamid, 6% Lycra Vaskes ved 60 grader Må IKKE tumbles Beskrivelse:Craft Compression Sock er meget tætsiddende for at forøge blod gennemstrømningen i benene. De har en rigtig god kølende effekt, som giver friskere ben under løbeturen..
Pris 149 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
Kongen af Danmark bolcher fra Nordthy. Kommer i en hård kasse med 180 gram.   .
Pris 19.95 kr.
Kategori: Værktøj - Det vi kan li'
På få år er vores lille velfærdsstat blevet en forstad til Silicon Valley: Apple og Facebook bygger enorme datacentre i danske provinsbyer; Google har et tæt samarbejde med kommunerne; regeringen....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Danmarks stednavne - Stednavne i København og Københavns Amt: Sokkelund Herred, (Forlag: Institut for Navneforskning, Københavns, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788778764812).
Pris 410 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Trap Danmark 6. udgave, bind 13 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Horsens, Odder, Samsø og Hedensted Kommuner. I alt har...
Pris 353 kr.
Kategori: Bøger & blade - Historie og Samfund
1.500217 SKross rejseadapter til Danmark og Europa DK/Indien/Israel. Skik følge eller land fly. Det gælder ofte også for stikdåserne på din rejsedestination. Heldigvis kan Single-rejseadapterne hjælpe dig videre. Kompakt design, maksimal sikkerhed Velegnet til apparater i beskyttelsesklasse I og II Livsvarig.
Pris 69 kr.
Kategori: Elartikler - Diverse Elmateriel & El-dele
SKROSS Rejsestik DK - Europa Til danske rejsende, som ønsker at besøge Europa. Hvis du er fra Danmark og planlægger at rejse rundt i Europa, er denne kraftfulde adapter svaret på dine opladningsbehov. Egnet til selv kraf....
Pris 44.2 kr.
Kategori: Elartikler -
Få omfattende viden om Favrskov Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 126 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Gerning til Voldum og fra Vester Velling til Røgen.  Gå på opdagelse i Frijsenborgskovene, og bliv....
Pris 199 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Flot Danmark plakat fra ViSSEVASSE med motivet 'Møllen'. Fås i flere størrelser. OBS! Prisen varierer efter størrelse. Værd at vide: Fremstillet i FSC mærket papir. Trykt i Danmark på svensk miljøvenligt papir 170 gr. arctic silk. ________________ Spørgsmål? Email: kundeservice@parcellet.dk Tlf./SMS: 93916400.
Pris 245 kr.
Kategori: Kunst - |Mærker|T-V-W|ViSSEVASSE
Denne flotte aluminium flagstang bliver et blikfang i din have, ved fester eller også ved sportsbegivenheder. Takket være det nemme monteringssystem er standen rejst i en håndevending og kan varieres i højden. Derved er højder på 320 cm, 470 cm eller max. 565 cm over jorden mulige. En sokkel, som kan.
Pris 375 kr.
Kategori: Haveindretning - tectake Have & Gør det selv Haveudstyr Andet haveudstyr
Denne beskrivelse er blevet oversat Automak: Dette komfortable t-shirten har et sporty look og en perfekt pasform. Det er lavet af det blødeste bambus viskose materiale. En blanding af bomuld og elastan at stof blødt, åndbart, temperaturkontrol og fleksibelt..
Pris 300 kr.
Kategori: Herretøj - T-shirts
Fyrtårnet viser vej med sit store fyr i toppen. Det blinker helt ud til sømændene, så de kan finde vej på det åbne hav. Stilen på denne 30 x 40 cm plakat er nordisk og minimalistisk tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke. Det er det københavnske design- og papirstudie ViSSEVASSE, der.
Pris 122.48 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Galleri
Dynebetræk: 140x200 cm Pudebetræk: 1 x 60x63 cm Materiale: 100% Bomuld Vævning: 200TC (Thread count = Antal tråde pr Kvadrattomme)  Farve: Sengesæt med Motiv af Danmark Design: Engholm Danmark Lukning: Dyne lukkes med knapper og pudebetræk lukkes med overlap Vask: 60 grader Tørretumbling: Ja Strygning: Ja -.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Sengetøj - Sengetøj Enkelt 140x200cm
Danspil Brætspil - Danmark Spillet.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Brætspil
Festina Chrono Bike 2020 Limited Edition Danmark F20526/1 Festina blev grundlagt i 1902, og har dermed over 100 års erfaring inden for design og produktion af ure. Dette ses tydeligt i vores udvalg af Festina herreure, som alle har et lækkert, tidløst design og en høj kvalitet. Der benyttes kun de bedste.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - |Tøj og tilbehør Smykker Armbåndsure
V3