Kongen af Danmark bolcher fra Nordthy. Kommer i en hård kasse med 180 gram.   .
Pris 19.95 kr.
Kategori: Værktøj - Det vi kan li'
Ved 2. Verdenskrigs afslutning måtte Danmark redefinere sin plads i verden. Bogen præsenterer en samlet gennemgang af Danmarks udenrigs- og sikkerhedspolitiske historie fra 1945 til....
Pris 219.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Mix og match Mix og match SACKits outdoor serie til din stil og dit udeområde! SACKit Outdoor Accessory Stand er en udendørs stander i pulverlakeret rustfrit stål, som passer sammen med en lang række af vores udendørs produkter. Standeren er skabt i et enkelt design og fungerer som en naturlig forlængelse af både SACKit lampe, krukker, olielampe og vinkøler, som kan placeres i stativet. Dekorer dit udeområde med SACKit Flower Pots, som er designet i enkle geometriske former. Krukkerne er skabt i beton med terrazzo lignende udtryk, som giver et råt og samtidig raffineret udtryk. Terrazzo looket gør hver krukke unik og skaber et spil i overfladen, som varierer fra krukke til krukke. Patio Accessory Stand Pulverlakeret rustfrit stål Udendørs og indendørs brug Slidstærkt materiale Multifunktionelt design Flower Pot Udendørs brug Stærkt materiale Multifunktionelt design Krukkerne kan bruges alene eller kombineres med SACKit Accessory Stand eller Patio Sofa bord. %%% Patio Accessory Stand specifikationer Flower Pot specifikationer %%% Hvilke produkter passer i standeren? Patio Accessory standeren kan kombineres med en lang række af vores udendørs tilbehør. Mix og match standeren med Light 150, Olie lampen, vores 3 forskellige krukker og vinkøleren. Kan standeren stå ude hele året? Accessory standeren er lavet i pulverlakeret rustfrit stål og kan derfor holde til at stå ude hele året. Er der hul i bunden af krukken? Nej det er der ikke, så underskål er ikke nødvendig Kan krukken holde til frost? SACKit Flower Pots er lavet til et udendørs liv. Krukkerne tåler dog ikke frost, så husk at opmagasinere dem indenfor om vinteren..
Pris 1198.00 kr.
Kategori: Elartikler - House & Home - Garden & DIY - Garden Furniture
Sammen med flagstangen i aluminium vil dette flag være et blikfang i din have eller ved sportsbegivenheder, og det er perfekt til at vise din patriotiske ånd. Danmarks flag er lavet af holdbart polyester og er forsynet med to stærke messingøjer for at sikre langvarigt brug. Derudover har flaget.
Pris 619.00 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have > Indretning > Flag & vimpler
Denne beskrivelese er automatisk oversat: Husk at slappe af og slukke fra din hektiske hverdag? Denne fantastisk blød bambus trøje fra JBS i Danmark gør det lidt lettere. Skjorten er designet med fokus på at give dig optimal komfort. Dit tøj skal føles blød og behagelig. Det er derfor, vi har valgt en luksuriøs, blød bambus stof og en afslappet pasform. Så du kan slappe af og nyde hver dag..
Pris 600.00 kr.
Kategori: Herretøj - male>Trøjer>Trøjer
Plakat ”Rundetårn”Flot plakat i et retro design i enkle dæmpede farver. Plakaten har navnet ”Rundetårn” og er en tegning af Christian 4. ikoniske bygning beliggende på Købermagergade i Indre By. Designer: Frk. BlaaMål (HxB): 70 x 50 cm Tryk: Plakat tryk.
Pris 723.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Flere produkter > Dekoration & udsmykning > Malerier
Dannebrog er et gammelt ord og er kendt verden over. Vi kan f.eks. huske det fra fortællingerne om "Emil fra Lønneberg". Du husker sikkert afsnittet, hvor Emil hejser sin lillesøster….
Pris 79.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Festartikler
.
Pris 25.00 kr.
Kategori: Elartikler - Telefon kabler - Telefonstik adapter
Lys dit hjem op med denne loftslampe, der består af tre pendler. De cylinderformede lampeskærme består af to lag - det yderste er udført i røgfarvet glas, mens det inderste er i opal mat glas. Rosetten og stangen er i børstet stål..
Pris 1749.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning > Loftslamper
.
Pris 1077.00 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Brands > CUPA
For dig som gerne vil vise flaget - så er disse Danmark flights de helt rigtige.Vi har fået lavet Marathon flights med dansk flag, så du rigtig kan vise nationalitet når du spiller med dine pile..
Pris 18.00 kr.
Kategori: Spil - DART/Alm. dart/Flights / flyers
1.500217 SKross rejseadapter til Danmark og Europa DK/Indien/Israel. Skik følge eller land fly. Det gælder ofte også for stikdåserne på din rejsedestination. Heldigvis kan Single-rejseadapterne hjælpe dig videre. Kompakt design, maksimal sikkerhed Velegnet til apparater i beskyttelsesklasse I og II Livsvarig garanti Maks. effekt på 10-16 A / 250 V NB: Udgår med lager - 12 stk. tilbage..
Pris 69.00 kr.
Kategori: Elartikler - Diverse > Elmateriel & El-dele
  Ledning, Danmark Type K; 2 m Dansk han (Typ K, IEC 60906-1)> Enhedsstik C13 (IEC-forbindelse)   Universel Egnet til kolde enheder, såsom computere, skærme, projektorer osv. Leveres i plasticpose ....
Pris 32.95 kr.
Kategori: Elartikler -
Uanset om barnet skriver, tegner, spiser, spiller eller leger, er det tit praktisk at beskytte bordet med et underlag â€“ og hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og samtidig undersøtte barnets læring på en ubesværet og lystbetonet måde? Læg dette læringsunderlag ved dit barns plads og oplev, hvordan du på en nem måde kan bringe en lille smule læring ind i hverdagen.  Underlaget er lavet i sl.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Legetøj - DISCONTINUED > Skriveunderlag > Skolestart
En nyhed vi har ventet lnge på og vret på udkig efter i en lngere periode er en flot trramme i massiv bambus Hoei Bambus findes i flere strrelser og har en flot tynd rammeprofil når du vil indrette med naturligt og lyst tr.
Pris 79.00 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Billedrammer
Danmark bliver Danmark: Krig, damp og genier i 1800-tallet (Bog, Hæftet, Dansk) - Forlag: Aarhus Universitetsforlag - ISBN-13: 9788771243079.
Pris 130.50 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bestilt på hverdage før kl. 20, afsendt samme dag! Gratis forsendelse og returnering. Lyskilde inkluderet: Nee Specifikationer: Yderligere funktioner:Kan dæmpes, dæmpes ikke inkluderet Væglampe af høj kvalitet lavet af aluminium i høj kvalitet med en polyesterpulverbelægning og plastikskærm. Leveres med et super praktisk klistermærkeark for at tilføje dit husnummer til lampen. Husnummer og smuk belysning i 1! Danmark har en højde på 17 cm og en længde på 8,5 cm. Den har en dybde på 11,5 cm. Monteringspladen til ydervæggen har en længde og bredde på 6,5 cm. Perfekt modstandsdygtig over for regnvand takket være IP-værdien IP44. Du kan placere den ved siden af din hoveddør som et stemningslys eller som et funktionelt lys, når du kommer sent hjem. Fuldfør Danmark med en lyskilde, der passer ind i en E27-tilslutning (maks. 13 watt). Lampen kan også dæmpes med en ekstern lysdæmper. Giv behageligt lys derhjemme med Danmark!.
Pris 185.00 kr.
Kategori: Udendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
Miljøvenlige mundbind produceret i Danmark (Type II, CE godkendt). Dansk produceret mundbind med bløde og stærke øreelastikker samt næseklemme, som sikrer god pasform. Produceret i Danmark med brug af vedvarende energi. Maskerne har en lav respirationsmodstand. Maskerne anbefales til brug af sundhedsfagligt personaler i operationsstuer eller i omgivelser med lignende hygiejne krav for at mindske krydskontaminering. CE godkendt. Type II. En kasse indeholder 50 stk. Farve: Sort/mørkegrå melleret..
Pris 59.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - mundbind
Flunkerne er nu på deres færd rundt om i universet kommet til lille Danmark. De besøger de mest populære turistmål, som andre turister ....
Pris 93.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Boerneboeger
V3