Frost Matl & aring: da & nbsp: Dette Matl & aring: da med Frost, super sjov lunchl & aring: da f & ouml: s børn. & Nbsp: F & ouml: bortset fra fødevarer g & aring: r er & auml : vene har med mellanm & aring: l eller snacks i madkassen. Natl & aring: Dan F & ouml: rsluts l &.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Madkasser & vandflasker
Madkasse med Disneys Prinsesser. Indholder ikke ruminddeling. Nem at åbne og lukke. Lavet af plastik..
Pris 34 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Root Catalog Default Category Temafest Disney Prinsesser
Fin madkasse hos forsøgspersoner med lastbiler / Biler er det svært at finde en madpakke, at børnene vil med ham? Denne madkasse med Marvel superhelte, så børnene altid gerne vil have med madkasse. Boksen lukkes med en praktisk lås. madkasse,.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Biler/ Cars
Denne madkasse med Mimmie Mouse motiv er en super sjov madkasse til børn. Udover mad, kan du også bære snacks eller snacks i madkassen. Lunchbox forseglet let med en praktisk lås. #br# Lunch Box er let at tage med dig, når du går på en picnic, i skole eller på farten. #br# Produkt.
Pris 39 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & vandflasker
Mickey Mouse, Matl & aring: da & amp: vandflaske i aluminium Denne fine sæt f & aring: r denne 1 st Matl & aring: da & amp: 1. & nbsp:. Vandflaske En praktisk & nbsp: Matl & aring: da børn med motiver p & aring:.
Pris 109 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & vandflasker
Minnie, Matl & aring: da & amp: vandflaske i aluminium Denne fine sæt f & aring: r denne 1 st Matl & aring: da & amp: 1. & nbsp:. Vandflaske En praktisk & nbsp: Matl & aring: da børn med motiver p & aring: Minnie.
Pris 109 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & vandflasker
Disney Cars madkasse i røde og blå farver. Madkassen med Lightning McQueen er fremstillet i plast, uden ruminddeling..
Pris 34 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Root Catalog Default Category Temafest Cars
Disney Mickey Mouse rygsæk #br/##br/# Denne rygsæk til børn er perfekt som en skoletaske eller til at gå i børnehaven. Rygsækken har to rum, en stor lynlåslomme på toppen til store ting, såsom en madkasse eller gymnastikstøj, og en lille frontlomme til mindre ting, såsom en pose, kuglepenne og nøgler..
Pris 309 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Disney Minnie Mouse rygsæk #br/##br/# Denne rygsæk til børn er perfekt som en skoletaske eller til at gå i børnehaven. Rygsækken har et stort lynlås rum på toppen til store genstande som en madkasse, gymnastik tøj, pose, penne og nøgler. Foran er der et mindre rum, og posen har også en holder til din flaske.
Pris 179 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Disney køletaske Minions #br/##br/# Denne søde håndlangere hjælper dig med kulden med at holde din mad. Køletasken er monteret på indersiden af et EVA-lag, så kulden forbliver indlejret. Tasken har plads til en madkasse og en flaske drikke. Tasken er ved siden af hovedrummet udstyret med en frontlomme, begge.
Pris 119 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Disney My Little Pony-rygsæk #br/##br/# Denne smukke taske er pyntet med et 3D-billede af dine My Little Pony-helte. Rygsækken har et rum, den kan lukkes med lynlås. Køleposen monteres i en speciel belægning, hvilket gør, at de kolde forbliver indlejrede. Posen har plads til en madkasse og en flaske..
Pris 119 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Disney Frozen rygsæk #br/##br/##br/# Denne seje rygsæk Frozen er bestemt til dig. Rygsækken har to rum, begge har lynlås. I den store kasse er der masser af plads til dine skoleartikler og madkasse. I den ekstra lomme er der plads til en taske og nogle små ting. #br/##br/# specifikationer: #br/# Farve blå.
Pris 119 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Disney Madpakke Mickey Mouse #br/##br/# Tag dit brød til skolen i denne supergave frokostkasse fra Mickey Mouse! På brødkassen kan du se Mickey og Pluto, som er på ferie med deres bil og campingvogn. Dette gør at spise din frokost til en fest! Madkassen kan også bruges i mikrobølgeovnen. #br/##br/#.
Pris 79 kr.
Kategori: Diverse - TWM
V3