Skøn og rigtig lækker flyverdragt/køredragt fra Fixoni i rosa med aftagelige fødder og luffer.  Denne skønne dragt kan både bruges som flyverdragt og som køredragt, da den er dejlig vatteret og har et dejligt blødt og lækkert fleecefor. Dragten er impregneret med bionic-finish Eco, som er en miljørigtig.
Pris 449 kr.
Kategori: Baby Spisetid - køredragt
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børn Børnetøj & -sko Overtøj
Lækker quiltet dragt med fyld. Dragten har aftagelig hætte med trykknapper og printede reflekser på venstre ærme. Elastikkanter ved håndled og ankler. Kvalitets lynlås foran, der kan åbnes fuldstændig fra hals til venstre fod. Fås i to flotte farver til b.
Pris 199.98 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Lækker skidragt med mange praktiske detaljer. Jakken er 100% vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 8000mm., tapede sømme og åndbarhed på 8000 g/M2/24h. Blødt og varmt fleece foer, aftagelig hætte med trykknapper, vindfang og velcro tilpasning i ærmer,.
Pris 524.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Denne flyverdragt leverer de nødvendige specifikationer til dit barn således, at en udendørs leg og færden kan foreg&arin....
Pris 799 kr.
Kategori: Børnetøj - Flyverdragter
Hulabalu Kentucky flyverdragt Reflekser på ben og arme Aftagelig hætte Forstærkninger på knæ, albuer og skulder 1x brystlomme 2x forlommer 10.000 vandtæt 10.000 åndbar   Materialer: 100% Polyester.
Pris 899 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
EN FANT - Flyverdragt, Forrest - Fig Super lækkerflyverdragttil pigerne fraEN FANT. Denne i en flot og praktisk dyb bordeaux farve.Dragtener foret med en blød teddy indvendig i overdelen samt et let og lækkert Thinsulate Isolate materiale i hele d.
Pris 499.98 kr.
Kategori: Børnetøj - Overtøj
Grå/lilla Horizonflyverdragt fraEn Fant En smartfunktionelgrå/lilla flyverdragt til piger med flæser og aftagelig hættefra danske En Fant. Flyverdragten er foret medteddy fleece så den er blød og lækker at røre ved. Den har lynlås som skråner.
Pris 599 kr.
Kategori: Børnesko - TØJ & SKO
Hummel Lækker flyverdragt fra Hummel med et flot mønster. Dragten åbnes i begge sider fortil med en lynlås, og har Hummels logo broderet på maven i en cobber farve. Dragten har en elastik-kant ved ærmerne, med hul til tommelfingeren, som er med til at holde kulden ude. Dragten har en aftagelig hætte, med pels.
Pris 799.2 kr.
Kategori: Børnetøj - Overtøj
Overtøj fra Soyaconcept. Flot og lækker flyverdragt i let vatteret model med lynlås og indvendigt vindfang foran. Den elastiske talje med snøre giver flyverdragten en flot form, og den bløde ribkrave og ribkanterne på ærmerne giver den et lækkert, afslappet udtryk. Forlommer og en mobillomme med lynlås på.
Pris 529 kr.
Kategori: Dametøj - Apparel & Accessories - Clothing
.
Pris 186 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketøj
Flyverdragt Gotland er en klassisk varmforet model fra Reima som er slidstærk, vandtæt og vindtæt med tapede sømme. En praktisk dragt som kan tørretumbles. Vind- og vandtæt, 15.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7000 g/m2/24h. Den blødt forede hætte er justerbar og har en aftagelig kant af kunstpels..
Pris 999 kr.
Kategori: Børnetøj - Børn Babytøj str. 50-92 Overtøj til baby Flyverdragter til baby
Smart flyverdragt til drengene fra MarMar med grafisk print i blå/grå farver.  Dragten har Bionic Finish Eco imprægnering der er vandafvisende. Den er super praktisk i det den både er vind- og vandtæt, men samtidig har god åndbarhed. Den er testet ved et vandsøjletryk på 10.000 mm. Den tåler daglig brug.
Pris 519.6 kr.
Kategori: Børnetøj - |Tøj & Sko|Overtøj
Denne skønne flyverdragt fra Reima er fuldstændig vandtæt og fuldstændig fantastisk. Ungerne kan glæde sig til leg i al slags vejr, når de får denne vinterflyverdragt på. Den er slidstærk og har et skønt design.Produktdetaljer- Vinterflyverdragt til børn- Vandsøjletryk: Mindst 12.000 mm- Åndbarhed: Mindt.
Pris 999 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Flyverdragter - Kuusamo
.
Pris 444 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - N/A
Rigtig skøn flyverdragt i enkelt og klassisk design fra fra danske Mikk-Line. Flyverdragten har en masse gode features. Flyverdragten er dejligt varm, og du kan være sikker på at den holder dit barn helt tørt og varmt. Dragten kan åbnes op foran med dobbe.
Pris 454.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Tøj og sko > Overtøj > Flyverdragt
Funktionalitet, sikkerhed og innovation. Reima fra Finland byder altid på unike farvenuancer og enestående design. Flot flyverdragt med mønster, lynlås, elastiske ærmer og fodender og lynlåslommer. Produktdetaljer: Materiale: 100% polyester Vaskbar ved 30 °C.
Pris 479 kr.
Kategori: Børnetøj - Mode Baby- & Børnemode Vintertøj Skitøj
.
Pris 249 kr.
Kategori: Børnetøj - Vinter oggt; VINTER TØJ oggt; Vinter- og skijakker oggt; Børneflyvedragter
Jumpsuit fra Rachel Antonoff Alt-i-en V-hals Lange ærmer Stolpelukning med trykknapper Lynlåsdetalje Afslappet pasform Til en løstsiddende silhuet.
Pris 1490.79 kr.
Kategori: Dametøj - Kvinder Jumpsuits og playsuits
V3