.
Pris 239.00 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj - Fugepistol
Denne robuste og holdbare fugepistol MG400 Ergo+ fra woldcraft er egnet til tætningsmasser af silikone og akryl i standard 310 ml patroner. Den er lavet i metal og plastik og har et ergonomisk håndtag af kompositplastik med bløde indsatser samt en praktisk, roterende cylinder for at give optimal.
Pris 280.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
Professionel fugepistol til dobbeltpatroner Fugepistol MSW-AAH-03 fra msw er perfekt til tyktflydende tokomponent-materialer. Pistolmekanismen sørger for en effektiv kraftoverførsel og et perfekt blandingsforhold så man kan arbejde i timevis, uden at blive træt i armen. Det perfekte blandingsforhold med dobbeltpatroner Med en universalstørrelse på 229 mm egnet til de fleste fugepatroner Komfortabel betjening med det ergonomiske greb, den lave egenvægt og den effektive kraftoverførsel Pistol af pulverlakeret stål og håndgreb af aluminiumslegering Reducer mængden af affald ved at bruge genopfyldelige fugepatroner.
Pris 169.00 kr.
Kategori: Industrial Appliances - Fugepistoler
Fugepistol i professional kvalitet fra Probuilder. Køb i dag, vi leverer i morgen!.
Pris 109.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Startside > Gør det selv & hobby > Værktøj
Kraftig Makita fugepistolMakita fugepistol 18V er en smart justerbar pistol i 5 hastighedstrin, som hertil også har overbelastningsbeskyttelse. Denne model vil uden tvivl gøre arbejdsdagen nemmere!Obs. Leveres uden kuffert, lader og batterier. (Se relaterede varer)BrugerfordeleTrykstop når maskinen afbrydes - mindsker unødig spildOverbelastningsbeskyttelseJusterbar hastighed i 5 trinLampeindikation ved overbelastningLeveres med komplet holder til 300ml patroner og 600ml poserSpecifikationerBatteri kapacitet: 1,5-6,0 AhLadetid: 15-55 minMax tryk: 500 kgTandstangs hastighed: 0-28 mm/sekLydtrykniveau: 70 dBVibrationsniveau:.
Pris 2373.75 kr.
Kategori: Elværktøj - Lager > Værktøj > Malerartikler
Her er et stort og varieret sæt af 14 dyser til fuge- og forseglings opgaver. Vælg en dyse og sæt den på din fugepatron. Du taper den simpelthen fast med FlexTape eller anden vandfast stærk tape. Dyserne efterlader en flot finish, der står skarpt. Samlinger. hjørner og huller udfyldes flot. Fremstillet i rustfrit stål og derfor meget holdbare. Dyserne har diametre på: 5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 16, 20, 25, 26, 28, 30, 35 mm..
Pris 69.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Værktøj & Redskaber
PowerBatteri til Fugepistol Makita CG100 12V 5000mAh Li-Ion (W312-BL5).
Pris 549.00 kr.
Kategori: Elartikler - Værktøjs batteri
.
Pris 354.00 kr.
Kategori: Byggevarer - Værktøj > Byggematerialer > Fugemasse
BOXER - Fugepistol 9" Håndværker model - Metal. Robust fugepistol i aluminium som også bliver kaldt en skeletpistol til patroner..
Pris 59.00 kr.
Kategori: Diverse - Fugepistol
.
Pris 353.61 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj & Værksted - Befæstelse - Fugemasse
.
Pris 1633.00 kr.
Kategori: Værktøj - Papir & Emballage - Emballagetape - Emballagetape
.
Pris 189.68 kr.
Kategori: Værktøj - Maling & Tilbehør - Malerværktøj  - Fugepistoler
Denne robuste og holdbare fugepistol MG310 Compact fra wolfcraft er egnet til tætningsmasser af silikone og akryl i standard 310 ml patroner. Den er lavet i metal og plastik og har en smart stop-drip-mekanisme, der sikrer, at den flydende tætningsmasse stopper øjeblikkeligt, så snart aftrækkeren.
Pris 233.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
Denne fugepistol fra YATO er absolut en nødvendighed til installations- og efterbehandlingsopgaver. Fugepistolen bruger almindelige 300 ml patroner og fordeler fugemassen præcist og effektivt uden tab. Denne fugepistol har en forstærket konstruktion og dobbelt stempelføring, hvilket øger både.
Pris 246.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
Denne ekstra kraftfulde fugepistol MG550 fra wolfcraft er specielt velegnet til tykke/klistrende tætningsmasser som lim eller flisemasse takket være den indstillelige power boost-mekanisme, men kan også bruges til tætningsmasser af silikone og akryl. Når du ikke har brug for power boost, sørger en.
Pris 331.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
Denne mekaniske fugepistol MG 200 ERGO fra wolfcraft anvendes til polyurethansamlinger, kemisk forsegling, limning og reparationer. Denne mekaniske fugepistol er egnet til brug med silikone, akryl osv. Den passer til alle materialer i 310 ml patroner med en diameter på 50 mm, og udskiftning af.
Pris 253.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
Denne mekaniske fugepistol MG 300 fra wolfcraft anvendes til polyurethanforbindelser, kemisk forsegling, limning og til reparationer. Denne mekaniske fugepistol er egnet til alle materialer i 310 ml patroner, såsom silikone og akryl. Det tillader hurtige og enkle patronskift takket være en.
Pris 309.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
Denne mekaniske fugepistol MG 600 PRO fra wolfcraft anvendes til polyurethanforbindelser, kemisk forsegling, limning og til reparationer. Denne mekaniske fugepistol er egnet til brug med tyktflydende klæbemidler, tætninger, silikoner, akryl, lim, bitumen og udjævningsmasser. Den passer alle.
Pris 345.00 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram > Redskaber > Fugepistoler
.
Pris 369.00 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj - Fugepistol
V3