Dette Instinct GPS ur fra Garmin, får du mulighed for at dyrke cykelsport, løb og outdoor aktiviteter, med ét og samme ur. Inst....
Pris 1999 kr.
Kategori: Garmin Instinct - Pulsure og løbeure
Powery GPS Antenne MCX med Magnetfod 90° Vinkelstik til TomTom,Garmin,Navman (ZGPSA).
Pris 109 kr.
Kategori: Elartikler - GPS-Navigation tilbehør
Live tracking: Ved den mindste bevægelse sender Pico sine positioner til MiniFinder GO-applikationen. Du kan spore al dens bevægelse i realtid på et kort via en computer eller mobil. Udover placeringsangivelse kan du også se batteristatus, alarmstatus, GPS / GSM signalstyrke i realtid. Dette er den nemmeste.
Pris 1349 kr.
Kategori: Fitbit Smart Fitness - Person sikkerhedsalarm,Personalarm
Med North Tracker Machine kan du spore hvor din båd er! Med GPS-sporing kan du føle dig tryggere. Det er rigtig ubekvemt og tidskrævende at blive udsat for tyveri. Det er også dyrt i form af selvrisiko, afskrivning og reduktion på grund af alder. Bare en GPS-tracker giver dig fuld kontrol over din ejendom og.
Pris 1895 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Sikkerhed til Søs Bådens sikkerhed GPS-sporing af båd
Er vovsen eventyrlysten? Tractive er en smart GPS-sporer, som lader dig følge vovsen med realtidssporing og positionshistorik. I Tractive-appen er der også aktivitetsmåling, så du kan holde styr på, hvor meget hunden bevæger sig. Tractive kræver en abonne.
Pris 449 kr.
Kategori: Kæledyr - Teknik,Se alt,Hjem & have,Hund,Fødselsdagsgaver,Friluftsliv,iPad-tilbehør,iPhone tilbehør,Mobil og tablet,Julegaver til par,Orden og System,Spion udstyr,Udendørs,Smarte ting,Husdyr,Kæledyr
Med denne smarte Invoxia Bike GPS tracker kan du lokalisere / tracke din cykel i næsten hele EU via SIGFOX netværket. Se kort over Europadækningen lige . Bemærk, at netværket hele tiden udvides, så en større del af Europa dækkes. Hele Danmark er dog dækket. GPS Trackeren er udarbejdet som en refleks, som du.
Pris 1399 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
Ny færdigsamlet GPS shield med Ultimate GPS module. Dette GPS shield funger perfekt sammen med enten Arduino UNO eller Leonardo og er designet til at logge data på et SD kort (se tilbehør). Eller du kan udelade... - TILBUD NU, pris kun 407,00 (før 549,00).
Pris 407 kr.
Kategori: Studio og DJ Udstyr - Byggesæt og moduler » Arduino
NAV-6 er en GPS-antenne fra Scout som er både kompakt og højtydende. Antennen fungere til forskellige enheder der behøver en GPS antenne såsom AIS, kortplotteren og andet navigationsudstyr. Leveres komplet med monteringsbeslag til dækmontering og 10m kabe.
Pris 809 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Øvrige antenner Elektronik Antenner og tilbehør
Med denne smarte Invoxia Bike GPS tracker kan du lokalisere / tracke din cykel i næsten hele EU via SIGFOX netværket. Se kort over Europadækningen lige . Bemærk, at netværket hele tiden udvides, så en større del af Europa dækkes. Hele Danmark er dog dækket. GPS Trackeren er udarbejdet som en refleks, som du.
Pris 1399 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
.
Pris 1473 kr.
Kategori: GPS - Telefoni & GPS - GPS - GPS
elementer: Interphone GPS Angel 10 GPS Tracker.
Pris 685.05 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Motorcykel sikkerhed & førstehjælp
Sorte Nubikk Ankelstøvler Romee GPS Kvinder.
Pris 1340.25 kr.
Kategori: Damesko - Støvletter
GPS Børneur - Find Me KW200 ( Orange) Dette smarte ur har en masse forskellige funktioner som hjælper dig med at holde check på og kommunikere med dit barn når du ikke kan være i nærheden. Med den GPS/LBS-pladssporing kan du holde check på hvor dit barn b.
Pris 519 kr.
Kategori: Smarture - Lyd & Billede Lyd & Billede Øvrigt
.
Pris 14950 kr.
Kategori: Ure - Ure
GPS – Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social leg er udformet til at hjælpe dig som lærer og pædagog til bedre at forstå, hvordan børn med forskellige niveauer af social....
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Betingelse: Mærke NewFormat: Paperback - Udgiver: International Marine - udgiver dato: 2011-08-01 - sider: 176 - dimensioner: 23,4....
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Reference
GPS-tracker til kæledyr. Perfekt, når du vil holde styr på dit kæledyr. Det kan naturligvis anvendes i andre sammenhænge også. Formatet er lille og passer til kæledyrets halsbånd. Trackeren inkluderer et clip-on og den er let at montere. Den er meget let, vejer kun 48g, den er vandtæt. Den bruger både GPSog.
Pris 1249 kr.
Kategori: Kæledyr - |
Magnus og Lasse vil på skattejagt, og de tager nye metoder i brug. De låner en GPS og begynder skattejagten på internettet. De følger sporet til et øde sted, hvor de vil lede efter skatten. Men de er ikke alene. En mand i militæruniform følger efter dem og forsøger at lokke Magnus i en fælde.Magnus....
Pris 73 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 1499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
V3