Tag del i venskabet, modet og eventyret med DreamWorks animerede film, Spirit Untamed! Lucky-dukken (ca. 10,16 cm) er iført en sød pink kjole og forestiller Lucky som lille barn. Lucky-dukken har....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Gyngehest (Forlag: Carlsen, Format: Papbog, Type: Bog, ISBN: 9788762652644).
Pris 30.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Få gratis levering på Bloomingville Mini Gyngehest - Hvid Lama. Se vores store udvalg af Andre børnemøbler til skarpe priser. Fuld returret i 14 dage..
Pris 949.00 kr.
Kategori: Legetøj - Børneværelset Tilbehør til børneværelset
Janod Gyngehest - Hvid m. Sorte Pletter.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Gyngehesten Dino fra Kids Concept tager med dig på en ridetur gennem vulkanernes land for at finde de fineste tulipaner..
Pris 1085.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby Legetøj Gyngeheste & Gyngedyr
Gyngehest i stilfuldt og sofistikeret design fra Vilac. Gyngehesten er forarbejdet i lyst træ med geometriske og hvide detaljer. Der er stopklodser på alle 4 ben, så gyngehesten ikke tipper forlæns eller baglæns, hvis barnet får for meget fart på. Produktmål: 80 x 69 x 46cm. Alder: 3+.
Pris 1600.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj|
Klassisk gyngehest i træ, som dit barn vil elske at gynge på! Gyngehesten har gode håndtag og et lille ryglæn som passer til de fleste små børn. Gyngehesten er sjov at lege med og velegnet fra tidlig alder, og den træner barnets balance. Den er samtidigt en flot indretningsdetalje på børneværelset. Klassisk legetøj, som er velegnet både som gave og dåbsgave. - Alder: Fra 1 år - Materiale: Træ - Siddehøjde 31 cm, længde 70 cm - Mål: 70 x 28 x 55 cm.
Pris 894.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Børneværelse
Dette legetøj skal samles af en voksen før brug.
Pris 849.00 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Tiny Treasures Enhjørning Gyngehest er perfekt til dig, der ønsker en gyngehest til dukkerne. Den er lavet af hvidt plys og har en lyserød manke samt et sæde, hvor der er plads til dine Tiny Treasure dukker at sidde. Få timevis af sjov og underholdning med denne søde sag, som også er idéel til børneværelset.InformationMærke: Tiny TreasuresType: DukketilbehørFarve: Hvid & PinkAlder: 3+ år..
Pris 249.00 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør
Arkitekttegnet, ergonomisk og børnevenligt siddemøbel Gyngehesten fra Hindevadgaard er dansk designet legetøj i bedste kvalitet, hvor barnets sikkerhed, sundhed og trivsel er i fokus. Den er udviklet i samarbejde med læger og fysioterapeuter, med det formål at udvikle og stimulere børns sanser og evner. Legetøjet hjælper udviklingen af barnets motorik allerede før det kan gå, og kan sikkert benyttes af børn i alderen fra 6 mdr. til 6 år, da hestens håndtag er justerbart. Gyngehesten er udført i knastfrit første klasses birkefinér med gennemarbejdede messingdetaljer. Lak og lim er giftfri og børn med allergi kan også anvende gyngehesten. Derudover er hynden fremstillet i blødt skum polstret med slidstærkt microfiberstof, der er Økotex-mærket, fri for tungmetaller, er smudsafvisende, let at rengøre og tåler maskinvask. Alle detajler på gyngehesten er gennemtænkte og giver en høj sikkerhed. Alle kanter er afrundede, stroppen mellem håndtag og sæde sikrer, at barnet ikke glider ud og gængerne er forsynet med stop foran og bagtil og med en vægt på 10 kg er hesten meget stabil og vælter ikke. Gyngehesten er en forening mellem børns drømme om et legetøj og voksnes forventning om et kvalitetsmøbel. Fås også med olivengrøn og rustrød hynde. Specifikationer: Hyndefarve: Beige Mål (LxBxH): 95x35x52 cm Vægt: 10 kg Materialer: Birkefinér, skum og microfiberstof. CE-godkendt og Varafakte-mærket.
Pris 4598.75 kr.
Kategori: Diverse - Møbler Reception & Lounge Børnemøbler
Farve: Dark RoseMateriale: Beech woodStylenummer: LW13078.
Pris 849.95 kr.
Kategori: Diverse - Gyngeheste
Nu kan din Tiny Treasures dukke få sin helt egen, bedårende gyngehest udformet som en enhjørning. Dine dukker vil elske at blive gynget blidt på dens bløde ryg. Det perfekte stykke tilbehør til....
Pris 369.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Childhome Gyngehest - Hvid.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Bloomingville Gyngehest - Moby - Blå.
Pris 949.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
PlanToys Gyngehest - Træ.
Pris 1399.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
.
Pris 1199.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj, Barn & Baby Legetøj Gyngeheste & Gyngedyr
Moover Træ Gyngehest - Rød.
Pris 799.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Kids Concept Gyngehest - Mammut - Grå.
Pris 1299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Kids Concept Gyngehest - Træ - Dinosaur.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
V3