.
Pris 491 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJ TIL STORE & SMÅ GYNGEHESTE OG KÆPHESTE
Denne stolte hest ser meget autentisk ud! Hesten kan riddes indendørs og udendørs, når rytteren laver de rigtige bevægelser. Denne flotte, grå pony kan blive styret både til venstre og højre. Hesten virker bedst hvis barnet vejer mere end 15 kg. Hesten kan ikke bære en vægt på over 65 kg. !!!.
Pris 2599 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
.
Pris 295 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
.
Pris 549 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
.
Pris 849 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
En solrig morgen trillingernes forsvinde efterlader kun et par mystiske spor bag en åben ovenpå vinduet tre mangler vuggende ho....
Pris 48.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Gyngehest (Forlag: Carlsen, Format: Papbog, Type: Bog, ISBN: 9788762652644).
Pris 30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj Indeleg Motorisk legetøj
.
Pris 1619.1 kr.
Kategori: Legetøj - JUPIDUU
.
Pris 1055 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Gyngeheste & Gyngedyr
Klassisk gyngehest i træ, som dit barn vil elske at gynge på! Gyngehesten har gode håndtag og et lille ryglæn som passer til de fleste små børn. Gyngehesten er sjov at lege med og velegnet fra tidlig alder, og den træner barnets balance. Den er samtidigt en flot indretningsdetalje på børneværelset. Klassisk.
Pris 699 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj
Beskrivelse Gyngehesten har været en del af Kay Bojesens familie af trædyr siden 1936. Gyngehesten er i massiv bøgetræ, og tåler at blive brugt og leget med. I årevis har børn sat afsted på hesten i fuldt firspring mod fjerne fantasihorisonter. Til dåb og fødselsdag hos de yngste – et designikon, der går i.
Pris 3495 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Gyngehest i træ.  Hesten er skåret ud i mangotræ og monteret på en trægænge, så den kan vippe frem og tilbage.  Den søde gyngehest er pyntet med en matalstjerne om halsen - denne kan dog satens bindes op og tages af.  Ved hovedet, hvor h.
Pris 100 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør
Gyngehest från Kay Bojesen ..
Pris 3495 kr.
Kategori: Legetøj - Indretning Børneværelsesindretning Gyngeheste
Sød giraf gyngehest fra Bloomingville som kan gøre ethvert barn i godt humør. Den søde giraf er klar til timevis af leg og ser samtidig pæn ud på børneværelset eller i stuen. Giraffen måler ca. L82 x H64 x B35 cm Anbefalet alder: +12 mdr. Max vægt: 40.
Pris 551.85 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Mokuba Gyngehesten er designet af den dansk-japanske arkitektduo Okamura & Marquardsen i 2003. Produceret af Brdr. Krüger Trædrejeri i 2011. Gyngehesten eller Mokuba som betyder gyngehest på japansk, leveres i massivt lakeret bøg med kernelæderhale. Brdr. Krüger Mokuba Gyngehest  Dansk-Japansk design Godkendt.
Pris 2700 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
.
Pris 493 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Diverse legetøj - Gyngeheste og hoppedyr
Sød fotoramme i tin som hedder Gyngehest. På fotorammen er der motiver af gyngehest og et lille barn der leger. Der er plads til gravering af navn, fødselsdato, dåbsdato, klokkeslæt, længde og vægt. Gravering kan tilkøbes. Mål: Ramme Ø 18 cm, billede Ø.
Pris 695 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Fotorammer
Super fint gyngehest fra PlanToys - gyngehesten kan nemt foldes sammen, så den ikke fylder når den ikke er i brug, og er nem at tage med på farten. Den er lavet i massiv, bæredygtigt-certificeret gummitræ - det giver en stabil gyngehest, der bare holder!.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj > Kreativ leg > Trælegetøj
V3