Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.
Pris 780.50 kr.
Kategori: Legetøj - Toys & Games - Toys
Dine børn vil elske at lege med vores søde gyngehest! Den vil blive deres yndlingslegetøj og bringe komfort og glæde. Gyngedyret er forsynet med et stærkt metalstel, blød polstring, plysbetræk samt en massiv træbase. Den er sikker, komfortabel og perfekt til dine børn. Gyngestolen er egnet til børn fra 24 måneder og opefter. Legetøjet er nemt at samle. Farve: LyserødMateriale: Metalstel med blødt plys + træbase Mål: 65 x 32 x 58 cm (B x D x H)Maksimal brugervægt: 40 kgEgnet til børn fra 24 måneder og opefter Let at samleStof: Polyester: 100%.
Pris 514.00 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngeheste & vippedyr
Gyngehest (Forlag: Carlsen, Format: Papbog, Type: Bog, ISBN: 9788762652644).
Pris 30.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Som taget direkte ud af en gyserfilm! Nu kan denne uhyggelige gyserdukke på en gyngehest fra 1800-tallet blive din med et enkelt klik! Skræm livet af såvel vennerne som dig selv ved at placere….
Pris 1196.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Temaer
Gavesættet her indeholder alt, hvad du skal bruge til timevis at sjov og lærerig leg med Hama-perler. Brug din fantasi og lav farverige sommerfugle, gyngeheste og meget andet af perleplader. Sættet indeholder 900 perler af Maxi-størrelse, der egner sig godt til børn fra 3 år. Med i pakken får du også to stiftplader, tre motivark, en vejledning, strygepapir og to perlefødder, så dine perleplade.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - ROAS10 > Æsker maxi > Hama Maxi 3+ > Kreativleg > Hama (perler)
.
Pris 1199.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Gyngeheste & Gyngedyr
PlanToys Gyngehest - Træ.
Pris 1399.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Dette legetøj skal samles af en voksen før brug.
Pris 934.00 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
En Kay Bojesen gyngehest der gynger i børneværelset giver bare en hyggelig og nostalgisk stemning. Minder kommer frem og vækker de gamle tider. Børnenes smil er det hele værd, når de leger, griner og skaber de samme minder. Smilene smitter og grinene spredes. Lavet af massivt bøgetræ Bringer nostalgien frem En gave for livet Kay Bojesen Babies Kay Bojesen dyrkede fantasien og tanken om barnet i os alle, store som små, og han dedikerede desuden flere design specielt til de alleryngste. Som en hyldest til legebarnet Bojesen og hans ikoniske figurer introducerer Kay Bojesen Denmark kategorien 'Babies', der sætter farver og finurlighed på designs til de mindste. Kay Bojesen Denmark Kay Bojesen Denmark er et af de stærkeste og højest elskede brands i dansk designhistorie med klassikere i særklasse. Et kreativt, legende univers fuld af kærlighed og kvalitet. Gennem de smilende linjer og unikke former bringer Kay Bojesen de originale fortællinger, på tværs af generationer. Gyngehesten bør ikke stå i direkte sollys..
Pris 3599.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig > Dekoration > Gaveartikler > Gyngehest
Klassisk gyngehest i træ, som dit barn vil elske at gynge på! Gyngehesten har gode håndtag og et lille ryglæn som passer til de fleste små børn. Gyngehesten er sjov at lege med og velegnet fra tidlig alder, og den træner barnets balance. Den er samtidigt en flot indretningsdetalje på børneværelset. Klassisk legetøj, som er velegnet både som gave og dåbsgave. - Alder: Fra 1 år - Materiale: Træ - Siddehøjde 31 cm, længde 70 cm - Mål: 70 x 28 x 55 cm.
Pris 715.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Børn>Legetøj>Babylegetøj
Arkitekttegnet, ergonomisk og børnevenligt siddemøbel Gyngehesten fra Hindevadgaard er dansk designet legetøj i bedste kvalitet, hvor barnets sikkerhed, sundhed og trivsel er i fokus. Den er udviklet i samarbejde med læger og fysioterapeuter, med det formål at udvikle og stimulere børns sanser og evner. Legetøjet hjælper udviklingen af barnets motorik allerede før det kan gå, og kan sikkert benyttes af børn i alderen fra 6 mdr. til 6 år, da hestens håndtag er justerbart. Gyngehesten er udført i knastfrit første klasses birkefinér med gennemarbejdede messingdetaljer. Lak og lim er giftfri og børn med allergi kan også anvende gyngehesten. Derudover er hynden fremstillet i blødt skum polstret med slidstærkt microfiberstof, der er Økotex-mærket, fri for tungmetaller, er smudsafvisende, let at rengøre og tåler maskinvask. Alle detajler på gyngehesten er gennemtænkte og giver en høj sikkerhed. Alle kanter er afrundede, stroppen mellem håndtag og sæde sikrer, at barnet ikke glider ud og gængerne er forsynet med stop foran og bagtil og med en vægt på 10 kg er hesten meget stabil og vælter ikke. Gyngehesten er en forening mellem børns drømme om et legetøj og voksnes forventning om et kvalitetsmøbel. Fås også med olivengrøn og rustrød hynde. Specifikationer: Hyndefarve: Beige Mål (LxBxH): 95x35x52 cm Vægt: 10 kg Materialer: Birkefinér, skum og microfiberstof. CE-godkendt og Varafakte-mærket.
Pris 4598.75 kr.
Kategori: Diverse - Møbler > Reception & Lounge > Børnemøbler
  Gyngehest fra Chic Antique i en skøn cremehvid farve med slidt look. Gyngehestens sadel og hovedtøj  er dekorativt pyntet med sølvglimmer En rigtig fin og anderledes pynte genstand til din juleindretning Denne gyngehest findes også i ens tørre model H12/L13/B5 cm antique cream dette er den minste gyngehest på billedet med alle 3.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Diverse - Jul
Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser..
Pris 907.90 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
W: 34cm, H: 48cm, L: 65cm.
Pris 689.50 kr.
Kategori: Legetøj - Furniture
W: 25cm, H: 45cm, L: 65cm.
Pris 780.50 kr.
Kategori: Legetøj - Furniture
Gyngehesten Dino fra Kids Concept tager med dig på en ridetur gennem vulkanernes land for at finde de fineste tulipaner..
Pris 1085.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Gyngeheste & Gyngedyr
Childhome Gyngehest - Hvid.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Hama Maxi Perler - 900 stk. - Gyngehest & Sommerfugl.
Pris 184.95 kr.
Kategori: Legetøj - Perler
Dette legetøj skal samles af en voksen før brug.
Pris 934.00 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
V3