Mr. Nattys Clay giver et langvarigt hold og en mat finish. God til at give den korte frisure hold og til at style det længere hår.Hårvoksen dufter mildt af kokos.Varm blot en smule af Mr. Nattys Clay op i hænderne og fordel det i tørt eller håndklædetørt hår. Sæt det som ønsket..
Pris 104.3 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
Jason By Sweden hårlære er specielt designet til at fungere godt med hårfibre! Giver et naturligt udseende og har en meget god holdbarhed!Det kræver ikke meget hårhærdning for at supplere hårfibrene og er perfekt til dem der stadig vil have en levende frisyre, selvom du er tyndhåret..
Pris 99 kr.
Kategori: Hårpleje -
Sebastian Professional Craft Clay er en effektiv voks, der giver et fleksibelt men godt hold til frisuren. Lervoksen er baseret på en formel med naturlig bivoks, der gør den....
Pris 219.95 kr.
Kategori: Hårpleje -
Brylcreeme Original Krukke 250 ml Hårvoks Light Glossy Hold Serie: Brylcreem.
Pris 45 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter | Pleje & Styling Styling Gele & Hårcreme
Hårvoks med høj hold og mat finish. Style dit hår med denne lækre voks fra d:fi..
Pris 109 kr.
Kategori: Hårpleje - Sundhed og skønhed Personlig pleje Hårpleje Produkter til hårstyling
Hårvoks fra Hanz De Fuko Det sidste trin i din hårpleje rutine Superhøj hold Bøjelig tekstur Mat finish Indeholder naturlige ingredienser og certificerede økologiske ekstrakter Giver hele-dagen næring fra rødder til spidser Vandopløselig og fri for parabener Vil du se nærmere? Bare klik afspil på videoen.
Pris 179 kr.
Kategori: Hudpleje - Kvinder Udsalg Face + Body
" Vil du forbedre dit image og fremhæve din skønhed? Så vil  Hårvoks Hair The Bluebeards Revenge (100 ml)  hjælpe dig med at opnå dine mål! Nyd fordelene ved  The Bluebeards Revenge produkter  og andet hårtilbehør  fra  100 % originale brands . Køn: Mænd Kapacitet:.
Pris 115 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - NoName-15780
Vil du forbedre dit image og fremhæve din skønhed? Så vilHårvoks Osis Mess Up Schwarzkopfhjælpe dig med at opnå dine mål! Nyd fordelene vedSchwarzkopf produkterog andet hårtilbehørfra100 % originale brands.Køn: UnisexKapacitet: 100 ml.
Pris 72 kr.
Kategori: Diverse - Hårprodukter
Denne Hårvoks Med Fuld Kraft Og Maksimal Kontrol Giver Dig Mulighed For At Genopfriske Eller Lave Nye Stilfulde Frisure. Giver Et Blankt Og Flot Look. Formelen Holder Hele Dagen Og Kan Let Reddes Ud. 150ml.
Pris 29.97 kr.
Kategori: Diverse - Hårpleje
Mr. Nattys Paste er lidt tykkere i konsistensen end en pomade, men mere blød end en clay. Dette gør at den er super god til lidt længere hår. Giver en glat, skinnende finish, men uden at fedte. Pasten kan bruges i både tørt og vådt hår.Varm lidt Mr. Natty Paste op i hænderne og fordel i det tørre,.
Pris 104.3 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
Fleksibelt hold og mat look.Fiber hårvoks er især god til at kontrollere det lidt tynde, flyvske hår.Fiber voks er en hårvoks med små fibre, der giver frisuren struktur og mere fylde.Fordel en lille mængde fiber voks i hænderne og arbejd det ind i den fugtige eller tørre hår.Nettovægt: 85g..
Pris 120.25 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
Mr. Natty Dub er det bedste fra flere styling produkter. Den giver det rå og matte look fra en Clay og den skarpe kant fra en Pomade.Er god til både kort og langt hår og kan bruges i både vådt og tørt hår.Varm en smule Mr. Natty Dub op i hænderne og fordel i det tørre eller våde hår, alt efter hvad du.
Pris 104.3 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
Matt Paste fra Percy Nobleman er perfekt til dig der ønsker et naturligt look til dit hår.Voksen er mere cremet end en clay-voks og er derfor rigtig god til at fremhæve krøller – sørg da bare for at håret er rent og tørt før du fordeler voksen. Voksen er også velegnet til dig der ønsker lidt ekstra fylde og.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
Denne matte clay-voks er nem at arbejde med. Anbefales til kortere hår. Giver et kraftigt hold med et mat resultat.Fordel en lille mængde voks i håndfladerne og fordel voksen MODSAT den vej du ønsker at dit hår skal sidde, for at få fordelt voksen i hele håret. Sæt derefter dit hår som ønsket.For et mat og.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
Mr. Nattys Wax Pomade giver et stærkt hold og skaber et skinnende wet-look. Pomaden bliver ved med at være blød i håret gør det nemt at style i løbet af dagen.Især god til det lidt længere hår.Varm en smule Mr. Natty Wax Pomade op i hænderne og fordel i det fugtige hår. Børst håret i gennem med en bredtandet.
Pris 104.3 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
The Holy Blacks hårpomade er vandbaseret og fedter derfor ikke ligesom så mange andre pomader gør. Pomaden har et medium hold og giver meget glans.Den dufter af den klassiske Gunpowder & Spice duft som The Holy Black er kendt for.Produktet er vandbaseret og er derfor nemt at vaske ud igen..
Pris 199 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter
HD Life Style mat paste, et bivoksbaseret produkt, der hjælper med at styrke og øge teksturer samt hårets fylde. Hårvoksen giver et stærkt, medgørligt greb med en mat finish. Innovativt produkt,....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Hårpleje -
Alsidig stylingpaste med fugt til at style og forme hår i forskellige looks. Voksen giver en glansfuld finish og indeholder fugtgivende midler og vitaminer, der give håret fugt ved brug. Voksen har....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Hårpleje -
Redken Brews hårvoks til mænd kommer i en pomade-formel, der er nem at arbejde med og gør det let at opfriske din frisure igennem dagen. Voksen giver mild kontrol samt et shine....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Hårpleje -
V3