Bliv fortrolig med verdens mest populære og udbredte hjemmeside- og blog-system, som anvendes på tusindvis af hjemmesider med millioner af daglige besøgende. Hæftet er skrevet med udgangspunkt i den nyeste udgave af WordPress, version 5, også kaldet "Bebo", som udkom i starten af 2019 med store nyheder..
Pris 125.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lydbøger
Nem og forståelig e-bog som gennemgår de vigtigste overvejelser og faser som du står overfor, når du skal starte din egen hjemmeside. Bogen giver dig et godt overblik, så du får de helt rigtige redskaber til at træffe de rigtige beslutninger for dig og din hjemmeside - inden, under og efter opstart. Der er en.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Hjemmesiden i html og css (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Emil M Frandsen & Steeven Spangsdorf - Forlag: Steeven Spangsdorf - ISBN-13: 9788797132203.
Pris 277.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
WordPress er et af verdens mest populære værktøjer til at lave flotte hjemmesider og blogs med. Når du har downloadet det gratis software, har du med WordPress fået et gedigent værktøj til at lave flotte og professionelle hjemmesider. Desuden får du med det samme adgang til tusindvis af temaer og funktioner,.
Pris 125.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lydbøger
Inklusionsvejledning i dagtilbud (inkl. hjemmeside)At have en nøgleperson, der understøtter inkluderende fællesskaber på både voksen- og børneniveau, kan være med til at fremme et inkluderende klima i et dagtilbud. Denne bog omsætter og videreudvikler relevant teoretisk og praktisk inspiration til konkrete.
Pris 439.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Pædagogik/børn/forældre
SOLO-taksonomien i praksis er en håndsrækning til lærere og lærerstuderende i arbejdet med læringsmål og tydelig progression. Bogen præsenterer en række SOLO-redskaber, der kan bruges til at skabe et fælles sprog for læring og hjælpe eleverne med at udvikle et dynamisk tankesæt om læring. Redskaberne kan.
Pris 315.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger og tilbehør
Synlig læring og læringens anatomi (inkl. hjemmeside)Da John Hatties bog Visible Learning udkom i 2009, præsenterede udgivelsen den hidtil største samling af forskning i, hvad der rent faktisk virker, når vi forsøger at forbedre børns læring i skolen. I Synlig læring - for lærere (2013) blev denne viden sat i.
Pris 749.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Pædagogens grundfaglighed. Grundbog til pædagoguddannelsen (inkl. hjemmeside)Pædagogens grundfaglighed – grundbog til pædagoguddannelsen er et forskningsinformeret, litterært bidrag ind i de kompetencemål, der er opstillet foruddannelsen. Derudover imødekommer bogen kravet om øget selvaktivitet ved også at.
Pris 509.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Pædagogik/børn/forældre
Korrekt stavning – underviserens håndbog i dansk retskrivning er en hjælp til lærere der underviser i danskfaget. Bogen falder i to dele. Den første del beskriver forudsætningerne for at kunne give sig i kast med det at lære den danske retskrivning. Den anden del beskriver mere specifikke retskrivningsregler,.
Pris 409.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Grib barnet Konkrete værktøjer til inklusion i dagtilbud (inkl. hjemmeside)Denne bog giver inspiration til, hvordan pædagoger ved hjælp af forskellige relationspædagogiske værktøjer kan arbejde med en inkluderende tilgang til børn og børnefællesskaber. Bogen er funderet på KANT-modellen, der fokuserer på, at.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Sammen om inklusion Tre perspektiver på samarbejde om inklusion (inkl. hjemmeside)Inklusion er en kompleks opgave, som ofte beskrives som værende lærerens individuelle opgave. Men hvorvidt inklusionsprocessen lykkes eller ej, afhænger af meget mere end den enkelte lærers praksis. Lærerne er en del af et meget.
Pris 379.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Sprogets milepæle - Hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling? (inkl. hjemmeside)Mange dagplejere, sundhedsplejersker, pædagoger og børnehaveklasseledere er i tvivl om, hvad et barn sprogligt forventes at kunne på et givent alderstrin.I denne bog præsenteres derfor en række.
Pris 439.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Bliv fortrolig med verdens mest populære og udbredte hjemmeside- og blog-system, som anvendes på tusindvis af hjemmesider med millioner af daglige besøgende. Hæftet er skrevet med....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Forventes på lager igen i uge 43 Bliv fortrolig med verdens mest populære website og blog software, som anvendes på tusindvis af hjemmesider med millioner af daglige besøgende.....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Din idræt C / web er en hjemmeside, der supplerer bogen med ca. 20 forklarende og instruerende videoer, artikler, der uddyber relevante dele af bogens indhold, og ark til print og udfyldning. Din....
Pris 499.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Feedback i danskfaget (inkl. hjemmeside) Feedback fylder meget i den danske skolediskurs i disse år. Det skyldes ikke mindst den newzealandske....
Pris 459.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Synlig læring og læringens anatomi (inkl. hjemmeside) Da John Hatties bog Visible Learning udkom i 2009, præsenterede udgivelsen den hidtil største....
Pris 719.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
SOLO-taksonomien i praksis er en håndsrækning til lærere og lærerstuderende i arbejdet med læringsmål og tydelig progression. Bogen præsenterer en række SOLO-redskaber, der kan bruges....
Pris 399.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Det ved vi om - Inklusion (inkl. hjemmeside) (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Peder Haug - Forlag: Dafolo - ISBN-13: 9788772819723.
Pris 234.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3