1.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog > rodkategori > Jagtudstyr > Jagthundeudstyr > Hundefoder
zooloves hundevådfoder fra den eksklusive zoolove-kollektion i varianterne Fjerkrægryde, Trio di Carne og Vildtgryde er et vådfoder i førsteklasses kvalitet af 100% frisk kød og indmad for en artsrigtig hundeernæring. Et lækkert kødmåltid – lige som din hund elsker det! Og så er foderet oven i købet gluten- og kornfrit. For zoolove står artsrigitge dyrehold i forgrunden – det er udslagsgivende for hundens sundhed og velbefindende. Til en artsartsrigtig hundeernæring hører en særlig tilpasset og velafbalanceret ernæring. Det kommer ikke kun an på foderets sammensætning, men afhænger i høj grad af ingrediensernes kvalitet. Hunde spiser fordøjer og omsætter kød utrolig godt, og derfor indeholder zoolove hundemad også netop 100% frisk kød og indmad! Foderet er helt uden sukker, kornprodukter og soja, som gør dette foder særlig godt egnet til allergiker- og fodersensible hunde. Foderet har også et reduceret indhold af ingredienser, hvilket minimerer allergirisikoen endnu mere. zoolove hundefoder er skånsomt fremstillet, så foderet beholder sin fine kødsmag og vigtige næringsstoffer. Foderet er tilsat hørolie som har en positiv indflydelse på hud og pels, da hørolie har et særlig højt indhold af de umættede fedtsyrer omega-3. zoolove hundefoder fremstilles i Tyskland og er helt uden kunstige konserveringsmidler, aroma- og farvestoffer. zoolove hundefoder i overblik: Fuldfoder til hunde af alle racer zoolove vådfoder er garanteret fremstillet af 100% frisk kød og indmad. Den skånsomme tilberedning bibeholder den lækre kødsmag og alle næringsstoffer zoolove hundefoder består af lækkert frisk kød, med en kødandel på mindst 70% zoolove er naturligvis uden gluten og korn zoolove hundeernæring er helt uden tilsætning af kemiske tilsætninger som konserveringsmidler, aroma- og farvestoffer Letfordøjeligt og godt optageligt Med hørolie: særlig højt indhold af umættede fedtsyrer Fremstilles i Tyskland Dette tilbud fås i følgende varianter: Blandet pakke: 12 x Trio di Carne, 6 x Fjerkrægryde und 6 x Vildtgryde 24 x 800 g Trio di Carne 24 x 800 g Fjerkrægryde 24 x 800 g Vildtgryde Dette tilbud fås kun under artikelnummeret 461386. Flere information finder du her: zoolove Trio di Carne zoolove Vildtgryde zoolove Fjerkrægryde zoolove by zooplus – lille indsats, stor effekt! ❀ zoolove: Så nemt er det at hjælpe! Fra hvert eneste zoolove-produkt vi sælger, går automatisk 10% af salgsprisen til en dansk dyreværnsorganisation, og det 100% af beløbet. Hver anden måned bliver en non-profit, registreret dyrevelfærdsorganisation nøje udvalgt til at modtage zoolove-hjælpen. I de sociale netværk og på zooplus hjemmeside finder du detaljerede rapporter om donationsmodtageren, den nuværende status for donationer og hvad donationerne bruges til. Takket være denne transparens har alle dyrelskere mulighed for at følge nøje med i zooplove-programmet. Vil du videre mere om, hvor zoolove-donationerne går hen? Så læs mere her! Med charity-mærket zoolove by zooplus er det nemt at....
Pris 369.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Et skræddersyet foder til de særlige ernæringsmæssige behov hos drægtige eller diegivende tæver. Josera FamilyPlus er også velegnet som foder til diende hvalpe. Foderet har et forhøjet energi- og proteinindhold samt en perfekt skræddersyet næringsstof-sammensætning med antioxidanter, til fasen før og efter hvalpenes fødsel. De værdifulde ingredienser fremmer udviklingen af hvalpene i livmoderen, og senere gennem modermælken. Samtidig kan de ekstra små kroketter fungere som foder til diende hvalpe. Kroketterne kan opblødes i mælk eller vand for at lette omstillingen af hvalpe til mere fast føde. Værdifulde fedtsyrer fra laks fremmer hjernens udvikling hos hvalpe. Den proteinrige opskrift fremmer også en stærk muskulatur med lav fedtprocent i vokseperioden. Taurin og L-Carnitin er vigtige næringsstoffer for hjertesundheden hos din tæve og dens hvalpe. Specialfoderet fra Josera er glutenfrit og er derfor yderst velegnet til overfølsomme hunde. Alle kvalitetsingredienser i foderet indeholder ingen kunstige farve-, aroma- eller konserveringsmidler eller genmodificerede bestanddele. Fjerkrækødet i foderet er endda velegnet som menneskeføde og, som alle andre ingredienser, undergår det jævnligt kvalitetskontrol. For at bevare foderets friskhed leveres de lækre foderkroketter i en AromaSafe-pose med praktisk genluk. Josera FamiliPlus i et overblik: Et skræddersyet foder til diende hvalpe samt drægtige eller diegivende tæver Glutenfri: også velegnet til hunde med allergier og overfølsomhed Højt protein- og energiindhold: skræddersyet til behovene hos op til 8 uger gamle hvalpe samt tæver i fasen før og efter hvalpenes fødsel Optimal miks af næringsstoffer med antioxidanter: understøtter din tæve under den energikrævende graviditet samt dens hvalpe i livmoderen og senere gennem modermælken Værdifulde fedtsyrer fra laks: støtter hjernens udvikling hos hvalpe Med taurin og L-carnitin: for et sundt hjerte Med fjerkrækød: kvalitetskød der endda er velegnet som menneskeføde 100% uden farve- eller aromastoffer og konserveringsmidler eller genteknik Tysk kvalitetsprodukt Opblødelige mini-kroketter: ekstra små foderbidder der kan blødgøres i vand/mælk for at afhjælpe hvalpes overgang til fast føde Aromabeskyttelse: praktisk pose med genluk bevarer smag og friskhed.
Pris 319.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Lækkert, næringsrigt, proteinrigt ... insekter? Insekter er det nye sort blandt hundefoder. Det er ikke kun fordi de indeholder fantastiske proteiner og værdifulde vitalstoffer - de smager også utrolig godt! Det er altså på høje tid at sætte Hermetia illucens-larven i det rette lys og bruge dem som primær ingrediens i dette førsteklasses tørfoder. Det kornfrie hundefoder kombinerer insektproteiner på fornemste vis med kartofler, ærter og hestebønner. Et fuldfoder med kun få ingredienser, sat sammen på en kreativ måde så det opnår høj accept. Ingen fyldstoffer, ingen kustiger farve- eller aromastoffer. Kun ingredienser, din hund har brug for og elsker. Helt i Greenwoods ånd. Hvis du vil overraske menneskets bedste ven med noget nyt: Insects are in! Und Simpelthen fantastisk. Kornfri opskrift En håndfuld udsøgte ingredienser #1 ingrediens: larver af insektet Hermetia illucens Fuldfoder til udvoksede hunde Insects are in! fås i standardstørrelserne 1,5 kg og 12 kg, samt 6 kg (4 x 1,5 kg) og økonomipakke med 2 x 12 kg..
Pris 314.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Rocco Flagemix er den perfekte afrunding på et kødmåltid. Det indeholder fine- og fuldkornsflager af høj kvalitet, grøntsager, urter og er krydret med værdifulde vitaminer og mineraler. Det giver afveksling i madskålen og energi til din hund. Den korte tilberedningstid i kombination med en lang holdbarhed gør flageblandingen behagelig at fodre. Rocco Flagemix i overblik: Fuldkornshvedeflager, fuldkornshavregryn, fuldkornsmajsflager og ærteflager leverer alle nødvendige næringstoffer og fibre Vitaminer og mineraler afrunder en sund hunde ernæring Uden farvestoffer og konserveringsmidler, uden soja Made in Germany.
Pris 187.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Originalen er simpelthen så lækker: Carrier Original hundemad er meget populær hos mange hunde på grund af sin velsmagende opskrift og er på grund af sin afbalancerede sammensætning velegnet som det daglige hundefoder. Dette tørfoder kan bruges som fuldfoder til unge og udvoksede hunde med et lavt til normalt aktivitetsniveau. Blandt andet forsyner Carrier Original din hund med masser af kvalitetsprotein, som er vigtig for at bevare muskelmasse, samt med andre værdifulde ingredienser, for eksempel omega-fedtsyrer og præbiotika. Sidstnævnte kan hjælpe med at understøtte fordøjelsesfunktioner. Dette hundefoder består af letfordøjelige ingredienser, og er omhyggeligt fremstillet af kvalitetsråvarer. Dette hundefoder indeholder ingen kunstige farve- smagsstoffer, eller konserveringsmidler. Carrier Original hundefoder i overblik: Fuldfoder til unge og udvoksede hunde, uanset race, med lav til normal aktivitet Forsynes dagligt hele vejen rundt: ideel til daglig ernæring, afbalanceret sammensætning med alle vigtige næringsstoffer Kvalitetsproteiner: 52% animalske proteiner af det samlede proteinindhold Letfordøjelig: indeholder letfordøjelige ingredienser, så næringsstofferne kan optages optimalt Sund og vitalstofrig: indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer, samt rosmarin som en naturlig antioxidant Med fructooligosaccharider (FOS): præbiotika til understøttelse af normal fordøjelsesfunktion Svensk kvalitet fremstillet af kvalitetsråvarer Høj accept hos mange hunde på grund af sin lækre smag Uden kunstige aroma- farvestoffer, samt konserveringsmidler.
Pris 329.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
'Hunde er så unikke og mangfoldige som deres ejere. Om lille eller stor, aktiv eller snarere sensitiv: Mangfoldigheden af typer hos Briantos tilbyder den passende hundeernæring til ethvert behov. Til Briantos Junior anvender vi omhyggeligt udvalgte ingredienser som saftigt fjerkræ og milde ris. Således sørger vi ikke bare for en afbalanceret ernæring til hvalpe, men også for en særdeles høj fordøjelighed. Briantos indeholder alle de vitaminer og næringsstoffer, som man har brug for til et sorgløst hundeliv. Made in Germany De mange fordele ved Briantos Junior Young Fit: Optimal udvikling: Den velafbalancerede opskrift fra Briantos Junior Young Fit understøttet en sund vækst takket være det specialtilpassede indhold af fedt og proteiner (11,0%/21,5%) af bedste kvalitet. Sunde knogler: Den optimale kalcium-fosforbalance i kombination med D3-vitamin fremmer en sund og stabil knogleopbygning hos hunde i vækstfasen. Hud pels: Essentielle fedtsyrer sørger for skinnende pels og sund hud i samspil med A-vitamin, zink-chelat og kobber. Ekstra velsmagende: Den velafbalancerede opskrift med letfordøjelig kylling har en dejlig smag og indeholder samtidig alle nødvendige mineral- og sporstoffer samt vitaminer. Dermed er en velafbalanceret hundeernæring garanteret. Stabil tarmflora: Den velafbalancerede blanding af forskellige ballaststoffer giver en sund tarmflora og optimal fordøjelse samt velformet afføring. Letfordøjeligt: De udvalgte råvarer bearbejdes ekstra skånsomt på moderne produktionsanlæg, og resultatet er et letfordøjeligt og lækkert kvalitetshundefoder. Uden hvede, soja, kunstige aroma, farve- og konserveringsstoffer Fremstillet i Tyskland Briantos Adult Junior Young Fit er et kvalitetstørfoder til hvalpe og hunde i vækstfasen op til 1 år. Briantos laves udelukkende på nøje udvalgte ingredienser og råvarer, som forarbejdes skånsomt til et velsmagende og letfordøjeligt kvalitetsmåltid. Den specielle produktionsteknik bevarer de letforgængelige naturlige vitaminer og essentielle fedtsyrer, som er så vigtige for hundens velbefindende og sundhed. Premiumernæringen fra Briantos dækker din hunds ernæringsbehov i alle situationer, og med denne kompletpakke får du et overlegent produkt til en yderst rimelig pris. Produktionen hos Briantos er underlagt tyske kvalitetsstandarder og kontroller. Derved garanteres en ensartet produktkvalitet. Briantos Junior er et fuldfoder til hvalpe og hunde i vækstfasen (velegnet til alle racer op til 1 år) og fås i pakker med 3 kg og 14 kg..
Pris 21.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Økologisk, bæredygtigt og regionalt: Olivers økologiske hundefoder er det rigtige valg for alle, der værdsætter økologi - også når det gælder hundefoder. Dette tørfoder tilberedes med udvalgte økologiske ingredienser og sikrer hvalpe, samt voksne og ældre hunde alle vigtige næringsstoffer - perfekt som hverdagsfoder. Olivers økologiske hundefoder indeholder masser af fersk okse- og grisekød. Kødet stammer fra udvalgte gårde i regionen. Dertil kommer fisk fra certificeret vildtfangst. For at gøre den afbalancerede sammensætning komplet er hundemaden beriget med frugt grønt, som bidrager med værdifulde vitaminer. Dette hundefoder bliver fremstillet under høje kvalitetsstandarder i Tyskland og indeholder ikke kunstige farve- smagsstoffer, eller konserveringsmidler. Olivers Organic økologiske hundefoder i overblik: Fuldfoder til hunde uanset race og alder Økologiske ingredienser: fremstillet med udvalgte råvarer fra økologiske landbrug Til alle livsfaser: afbalanceret næringsprofil, velegnet til hvalpe, samt voksne og ældre hunde Rig på gris og okse: økologisk kød fra udvalgte bondegårde i regionen Med fisk fra certificeret vildtfangst: høj kvalitet, velsmagende og rig på værdifulde næringsstoffer Raffineret med grøntsager fyldt med vitalstoffer: indeholder forskellige typer frugt og grønt, f.eks. gulerødder og tomater, som bidrager med vitaminer og afrunder sammensætningen Ideel til dagligdagen: indeholder alle de nærings- og vitalstoffer, din hund har brug for, velegnet som fuldfoder til daglig ernæring Uden kunstige aroma- farvestoffer, samt konserveringsmidler Et dansk produceret foderbrand.
Pris 509.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Vitalitet og velvære i alderdommen: Josera Balance er med sin fedt- og energireducerede formel tilpasset behovene hos ældre og mindre aktive hunde. Den lette opskrift aflaster stofskifte og organer. I kombination med indholdsstoffet L-carnitin kan det også forebygge overvægt og kan sikre et optimalt forhold mellem kropsfedt og muskelmasse. L-carnitin kan sammen med taurin også bidrage til opretholdelsen af hjertefunktionen. Værdifulde antioxidanter har potentialet til at modvirke cellealdring. Josera Balance indeholder ingen kunstige farve-, smagsstoffer eller konserveringsmidler eller genetisk modificerede ingredienser. Den er fri for tilsætningsstoffer med allergifremkaldende potentiale, såsom hvede, sukker, soja eller mælkeprodukter. Alle ingredienser bliver løbende overvåget for kvalitet. For at bevare den særlige kvalitet, er de velsmagende kroketter pakket i en praktisk, genlukkelig AromaSafe-pose. Josera Balance i overblik: Kvalitetstørfoder til mindre aktive seniorhunde Let opskrift med nedsat indhold af fedt, proteiner og mineraler - aflaster stofskifte og organer Forebygger overvægt: færre kalorier, tilpasset behovet for ældre, samt rolige, hunde Med L-carnitin: animerer stofskiftet og fremmer et optimalt forhold mellem muskelmasse og kropsfedt Til en sund hjertefunktion: taurin og L-carnitin understøtter hjertet Med antioxidanter: modvirker cellealdringen Godt tålt: afbalanceret, skånsomt tilberedt og letfordøjeligt 100% fri for farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler Ingredienser med lavt allergipotentiale: uden hvede, soja, sukker eller mejeriprodukter Made in Germany Med aromalås-lukning: genluksposer bevarer smag og værdifulde næringsstoffer.
Pris 319.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Royal Canin Veterinary Diet Recovery hundefoder.
Pris 489.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Herrmann's Menu er et fuldfoder af ekstra høj kvalitet til hunde – overvejende i certificeret økologisk kvalitet. Kødet stammer overvejende fra kontrolleret økologiske artskorrekte dyrehold, og slagtes direkte på gårdene for at undgå dyretransport. Ligeledes holder man nøje øje med, hvilket foder dyrene får, og antibiotika samt andre vækstfremmende stoffer accepterer Herrmann's ikke! Der lægges også stor vægt på, at dyrene kommer frilandshold, eller med regelmæssig adgang til udeområder. Herrmann's Menu indeholder letfordøjelige kulhydrater, og de ekstra mange grøntsager gør foderet til et lækkert fuldfoder til alle hunde - fiks og færdig menu, lige fra posen. Det er således kun 1 ingrediens, der ikke stammer fra økologisk dyrehold: Vildt: idet det naturlige habitat for vildt er den frie natur - hvilket gør, at kødet ikke kan betegnes som værende økologisk Prøvepakken består af: Øko-okse med økologiske kartofler Øko-kylling med økologiske ris Øko-oksehjerter med økologisk fennikel Øko-and med økologisk squash Rådyr med økologiske søde kartofler Øko-gås med økologiske søde kartofler Øko-kylling med økologisk hirse Herrmann's Menu hundefoder er naturlig og artskorrekt ernæring til din hund: Kødet i Herrmann's hundefoder stammer overvejende fra kontrollerede økologiske landbrug (undtagen hest og vildt idet de går frit) - slagtes direkte på gårdene (Bio Kreis certifikatet) – kærlighed til dyr gælder også nyttedyr Friske, sunde grøntsager fra kontrolleret økologisk dyrkning (certificeret af Demeter, foreningen for Økologisk landbrug i Tyskland): f.eks. gulerødder, som med deres høje indhold af karotin styrker synet og med deres pektin-indhold gavner hud, pels og tarmslimhinde Upoleret ris, hirse og kartofler af høj kvalitet forsyner Herrmanns Menu med kulhydrater for kraft og udholdenhed og er ligeledes leverandører af mange næringsstoffer Herrmann's hundefoder bliver ekstra skånsomt forarbejdet for at bibeholde naturlige vitaminer og mineralstoffer; hele produktionen bærer Bio Kreis certifikatet Herrmann's hundefoder indeholder ingen konserveringsmidler eller andre kemiske tilsætningsstoffer Kun naturlige ingredienser af høj kvalitet, ingen fyld-, smags- og aromastoffer; derfor er Herrmann's hundefoder drøjere end konventionelt foder Herrmann's hundefoder er specielt letfordøjeligt og tåles af de allerfleste hunde Afbalanceret fuldfoder, masser af frisk kød eller fisk, med kulhydrater og grøntsager Herrmann's Hundefoder står for det synspunkt, at alle dyr har ret til et artskorrekt liv – selv nyttedyr. Derfor bliver der kun brugt kød fra artskorrekte dyrehold. Denne filosofi mærkes i foderkvaliteten: ingen antibiotika affaldsstoffer og ingen stresshormoner fra slagtningen. Herrmann's hundefoder er et gourmetmåltid for alle sunde hunde, men også velegnet til fodersensible hunde og hunde med allergier. Sundt foder giver glade hunde - det er kendetegnet for Herrmann's Hundefoder..
Pris 69.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Både alsidig og til hunde med høje krav: Carrier Regular er velegnet som fuldfoder til hunde uanset race, og scorer point med en velafbalanceret, sund og næringsstofrig opskrift. Dette tørfoder sikrer din hund masser af protein og værdifulde vitalstoffer. Carrier Regular hundefoder fra Sverige tilberedes skånsomt med råvarer af høj kvalitet og forkæler din hund med en lækker smag. Det er kendetegnet ved et højt kødindhold og er meget let at fordøje. Ud over en masse animalsk protein indeholder hundemadn blandt andet omega-3 og -6 fedtsyrer, samt glucosamin. Der anvendes også præbiotika for at støtte fordøjelsen. Carrier Regular er meget populær blandt mange hundeopdrættere, og anbefales også som en basisfoder til arbejdshunde, såsom jagthunde, uden for sæsonen. Carrier Regular hundefoder i overblik: Fuldfoder af høj kvalitet til unge og udvoksede hunde uanset race Sund og afbalanceret: ideel til daglig ernæring, populær hos opdrættere og som basisfoder til jagthunde uden for sæsonen Kødbaseret opskrift: højt kødindhold, 73% animalsk protein (andel af det samlede proteinindhold) Let at fordøje: fremstillet med letfordøjelige ingredienser Opskrift uden hvede: egnet til hunde med tilsvarende allergier og overfølsomheder Indeholder omega-3 omega-6 fedtsyrer, samt glucosamin Understøtter fordøjelsen: indeholder fructooligosaccharider (FOS) Indeholder rosmarin med naturlige antioxidanter Råvarer af høj kvalitet: tilberedes omhyggeligt med udvalgte ingredienser Fremragende smag: høj accept hos mange hunde Uden kunstige farver og konserveringsmidler.
Pris 379.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Beneful idealvægt er det fedtreducerede alternativ til Beneful oksekød & grøntsager. Med dette velafbalancerede hundefoder hjælper du din hund til at opnå sin idealvægt – med et meget velsmagende foder. Beneful idealvægt til voksne hunde indeholder et perfekt forhold af sunde ingredienser såsom lækker kylling og sprøde ris. Det lave indhold af kalorier hjælper hunden med at holde en slank linje. Den lækre smag sørger for høj accept. Til fremstillingen af Beneful bruges kun de allerbedste råvarer. Mere end 25% af foderet består af saftige kødbidder som giver Beneful sin helt enestående smag. Det høje indhold af proteiner hjælper til en stærk muskulatur. De forskellige foderpiller indeholder et højt indhold af vitamin A og andre vigtige vitaminer, mineral- og næringsstoffer. Yderligere er de tilsat kulhydrater som giver energi, linolsyre for en blank pels, jern til blodet, omega-fedtsyrer og antioxidanter for et stærkt immunsystem. Beneful Idealvægt hundefoder: Tørfoder til voksne hunde 20 procent mindre fedt: for en sund kropsvægt (i forhold til Beneful okse & grøntsager Original) Værdifulde proteiner: kan sikre bevarelse af muskelmasse under vægttab Omega-3 & omega-6 fedtsyrer: for at understøtte en sund hud og blank pels Lækre havegrøntsager: sikrer vigtige vitaminer og mineraler for optimal næringsstofbalance Kalcium: til sunde tænder og stærke knogler Knasende korn: 52 procent fuldkorn til optimal energiforsyning Ingen kunstige farvestoffer.
Pris 214.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
bosch HPC Active er det perfekte foder til hunde med forhøjet energibehov, fordi det støtter op om den optimale udholdenhed ydelse. Det indeholder mindst 30% fersk fjerkræ som animalske kvalitetsproteiner og bliver fremstillet uden hvede. En blanding af mannaner glucaner virker stabiliserende på tarmfloraen styrker immunforsvaret. Hunde i vagttjeneste eller sportshunde yder meget og har derfor brug for et foder med forhøjet energikoncentration. bosch HPC Active hundefoder består af udsøgte ingredienser råstoffer, som bliver skånsomt tilberedt til et velsmagende sundt kvalitetshundefoder. Animalske produkter stammer udelukkende fra dyr af fødevarekvalitet. For at bevare de meget skrøbelige, livsnødvendige vitaminer og fedtsyrer, indeholder bosch hundefoder forskellige naturlige tocoferoler. bosch hundefoder er ikke tilsat kunstige aroma- eller smagsstoffer. Foderet er langtidsholdbart via en skånsom tørringsproces og har derfor ikke brug for tilsætning af konserveringsmidler. Med kvalitetsfoderet fra bosch kan du være helt sikker på, at din hund får en artskorrekt, behovsorienteret ernæring - oven i købet til en fornuftig pris. bosch HPC Active overbeviser på følgende vis: Kvalitetsfuldfoder til voksne aktive hunde Perfekt til kraftfulde hunde: forhøjet energikoncentration til udholdenhed kraft, for eksempel hunde i vagttjeneste, eller sportshunde Mindst 30% fersk fjerkræ som animalske kvalitetsproteiner Uden hvede: helt uden hvede eller -biprodukter Blanding af mannaner ß-glucaner: stabiliserer tarmfloraen, styrker immunforsvaret, gør mere modstandsdygtige overfor stress fremmer velbefindende Grønskalsmuslingeekstrakt: naturligt rig på chondroitin glucosamin, styrker opbygning af led, samt dannelsen bevarelsen af ledbrusk Cikorie: indeholder præbiotisk virkende inulin, som virker forebyggende med udbredelsen af patologiske bakterier i tarmen. De "gode" bakterier får gode vilkår, hvilket kan føre til en afbalanceret tarmflora. Hørfrø: rig på omega-3 fedtsyrer, som støtter op om en sund hud en sund pels. Hørfrø indeholder også slimstoffer, som fremmer fordøjelsen lindrer inflammatoriske allergisymptomer på naturlig vis. Organiske zinkforbindelser (zink-chelater) hjælper til en bedre optagelse af zink. Det giver hunden mere zink til rådighed for sit stofskifte. Zink er bl.a. vigtig for en smidig hud og blank pels. Et nøje afbalanceret forhold af de essentielle fedtsyrer sørger for vitalitet, smidig hud og blank pels. Derudover styrkes det naturlige immunforsvar. Et velbalanceret forhold af forskellige opløselige fibre (bl.a. fructo-oligosaccharider) stimulerer den naturlige tarmflora og stabiliserer fordøjelsen. Udsøgte råvarer, yderst skånsomt forarbejdet til hundefoder i topmoderne anlæg, sørger for en god fordøjelse og velformede ekskrementer. E-vitamin sporstoffet selen er vigtige antioxidanter i kroppens celler, som beskytter dem mod angreb fra affaldsprodukter fra stofskiftet Lecithin carnitin har mange funktioner. Ikke mindst fremmer det....
Pris 219.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Lækkert, næringsrigt, proteinrigt ... insekter? Insekter er det nye sort blandt hundefoder. Det er ikke kun fordi de indeholder fantastiske proteiner og værdifulde vitalstoffer - de smager også utrolig godt! Det er altså på høje tid at sætte Hermetia illucens-larven i det rette lys og bruge dem som primær ingrediens i dette førsteklasses tørfoder. Det kornfrie hundefoder kombinerer insektproteiner på fornemste vis med kartofler, ærter og hestebønner. Et fuldfoder med kun få ingredienser, sat sammen på en kreativ måde så det opnår høj accept. Ingen fyldstoffer, ingen kustiger farve- eller aromastoffer. Kun ingredienser, din hund har brug for og elsker. Helt i Greenwoods ånd. Hvis du vil overraske menneskets bedste ven med noget nyt: Insects are in! Und Simpelthen fantastisk. Kornfri opskrift En håndfuld udsøgte ingredienser #1 ingrediens: larver af insektet Hermetia illucens Fuldfoder til udvoksede hunde Insects are in! fås i standardstørrelserne 1,5 kg og 12 kg, samt 6 kg (4 x 1,5 kg) og økonomipakke med 2 x 12 kg..
Pris 524.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Den afbalancerede opskrift bag Josera SensiPlus blev specielt tilpasset behovene hos sensible hunde med et følsomt fordøjelseskanal. Skånekosten opfylder højeste krav i forhold til smag og sundhed gennem værdifulde indholdsstoffer. Foderet indeholder ande- og fjerkrækød, som er blevet skånsomt forarbejdet. Det gør dette førsteklasses måltid let fordøjeligt, aflaster fordøjelsessystemet og opnår høj accept. Det moderate energiindhold i dette fuldgyldige tørfoder er skræddersyet til behovene hos hunde med et normalt aktivitetsniveau. Beriget med biotin understøtter dette hundefoder hudens sundhed, samt en skinnende pels. Josera SensiPlus indeholder ingen kunstige farve- smagsstoffer, konserveringsmidler eller genetisk modificerede ingredienser. Den er fri for tilsætningsstoffer med allergifremkaldende potentiale, såsom hvede, sukker, soja eller mælkeprodukter. Alle ingredienser bliver løbende overvåget for kvalitet. For at bevare den særlige kvalitet, er de velsmagende kroketter pakket i en praktisk, genlukkelig AromaSafe-pose Josera SensiPlus i overblik: Kvalitetstørfoder til voksne hunde med følsom fordøjelse Meget fordøjeligt: omhyggeligt forarbejdede ingredienser lindrer fordøjelsessystemet Med and og fjerkræ: let og velsmagende proteinkilde også til kræsne hunde Med en masse biotin: understøtte en sund hud og en skinnende pels Moderat energiindhold: tilpasset de behov, normalt aktive hunde 100% fri for farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler Ingredienser med lavt allergipotentiale: uden hvede, soja, sukker og uden mejeriprodukter Made in Germany Høj accept: velsmagende foderpiller, let at tygge og letfordøjelige Med aromalås-lukning: genluksposer bevarer smag og værdifulde næringsstoffer.
Pris 319.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Royal Canin Veterinary Diet Recovery hundefoder.
Pris 969.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Små kroketter, stor nydelse: smagfulde XS-foderpiller Josera Miniwell er specielt tilpasset til hunde af små racers kæber. Særligt aromatisk og lækker. Kvalitetstørfoderet giver yderligere fordele: takket være letomsættelige næringsstoffer reduceres risikoen for dannelse af tandsten. Desuden bliver opskriften understøttet med værdifulde fedtsyrer, biotin, zink og kobber, som giver sund hud og blank pels. Josera MiniWell indeholder ingen kunstige farve-, smagsstoffer eller konserveringsmidler eller genetisk modificerede ingredienser. Den er fri for tilsætningsstoffer med allergifremkaldende potentiale, såsom hvede, sukker, soja eller mælkeprodukter. Alle ingredienser bliver løbende overvåget for kvalitet. For at bevare den særlige kvalitet, er de velsmagende kroketter pakket i en praktisk, genlukkelig AromaSafe-pose. Josera MiniWell i overblik: Kvalitetstørfoder med intens smag til voksne hunde af små racer Minikroketter: XS-foderpiller, tilpasset til mindre hundes kæber Intensiv smag: med ekstra aroma Tandstensprofylakse: ingredienser reducerer risikoen for dannelse af tandsten Sund hud skinnende pels: med værdifulde fedtsyrer, biotin, zink og kobber, som understøtter hud- og pelssundheden 100% fri for farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler Ingredienser med lavt allergipotentiale: uden hvede, soja, sukker og mejeriprodukter Made in Germany Med aromalås-lukning: genlukkelige poser bevarer smag og værdifulde næringsstoffer.
Pris 36.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Royal Canin Veterinary Diet Recovery hundefoder.
Pris 264.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
V3