I bogen "Datidens knallerter - nutidens kult" deler forfatter og erfaren motorjournalist, Jens Jessen, sin store viden om de knallerter, der prægede Danmark fra 1950'erne til midten af 1980'erne. Knallerter, der nu har fået kultstatus med masser af entusiaster, der restaurerer og mødes om deres hobby..
Pris 298 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Baby Born
Datidens knallerter – nutidens kult (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Jens Jessen - Forlag: Veterania - Emner: NSU, Puch, Knallerter, Kreidler, Yamaha, Everton, Honda, VeloSolex, Gilera, Suzuki, Velo Vap, Tomos, Mobylette - ISBN-13: 9788789792804.
Pris 236.9 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Carpoint nummerpladeholder #br/##br/# Stylingen er i detaljerne. Udskift din kedelige nummerpladeholder nu med denne moderne plastikholder. Nummerpladeholderen indeholder flere forborede huller, hvilket betyder, at holderen kan monteres direkte på stort set ethvert køretøj. #br/##br/# Specifikationer: #br/#.
Pris 29 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Knallerter i hvid og sølv, 3 stk. 15 cm..
Pris 25 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Root Catalog Default Category Temafest Pirat tema
Mini nytårs knallerter i blå metallic med sølv print. Brug dem til nytårsbordet, juletræet eller til enhver anden festlig lejlighed. Pakken indeholder 6 stk. blå knallerter på 11 cm..
Pris 22 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Root Catalog Default Category Mærkedage Nytår Nytårspynt, hatte og bordpynt
.
Pris 539 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Baby Born
Engelsk-Dansk Ordbog for motorcykel, knallert- og bilfolk (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Villy Poulsen - Forlag: Veterania - ISBN-13: 9788789792149.
Pris 98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Carpoint nummerpladeholder#br/##br/# Stylingen er i detaljerne. Udskift din kedelige nummerpladeholder nu med denne moderne plastikholder. Nummerpladeholderen indeholder flere forborede huller, hvilket betyder, at holderen kan monteres direkte på stort set ethvert køretøj.#br/##br/# Specifikationer:#br/#.
Pris 29 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Dette BAHCO dækhåndtag med en længde på 300 mm er fantastisk til at bruge på biler, varevogne, trailere, knallerter, trillebøre, osv. Dækhåndtaget er fremstillet af legeret stål med nikkel og forkromet finish, hvilket gør den korrosionsbestandig og holdbar. Den har en flad spids..
Pris 260 kr.
Kategori: Værktøj - Køretøjer & dele Udstyr & værktøj til garage Håndværktøj
Dette dækken, som har en kant med dobbeltsting, er designet til at beskytte din motorcykel, scooter, knallert og cykel imod regn og sne, snavs og støv, UV-stråler og forurenende stoffer. Materialet, som er lavet af 70D polyester, yder en maksimal beskyttelse mod regn og sne. Det er 100 % åndbart.
Pris 189 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele & tilbehør til køretøjer Pleje & udsmykning af køretøjer Overtræk til køretøjer Overtræk til køretøjer Overtræk til motorcykler
Dette BAHCO dækhåndtag med en længde på 650 mm er fantastisk til at bruge på biler, varevogne, trailere, knallerter, trillebøre, osv. Dækhåndtaget er lavet af legeret stål med nikkel og forkromet finish, hvilket gør den korrosionsbestandig og holdbar. Den har en bøjet spids..
Pris 315 kr.
Kategori: Værktøj - Køretøjer & dele Udstyr & værktøj til garage Håndværktøj
Dette BAHCO dækhåndtag med en længde på 650 mm er fantastisk til at bruge på biler, varevogne, trailere, knallerter, trillebøre, osv. Dækhåndtaget er fremstillet af legeret stål med nikkel og forkromet finish, hvilket gør den korrosionsbestandig og holdbar. Den har en flad spids..
Pris 275 kr.
Kategori: Værktøj - Køretøjer & dele Udstyr & værktøj til garage Håndværktøj
Ekstremt kraftig bøjlelås af 16 mm rundstål. Låsen findes i 2 længder: 260 og 310mm. Dobbeltlåsning og 250000 nøglekombinationer giver en meget god beskyttelse.Meget modstandsdygtig mod klip og træk (8 ton), selv ved ekstrem kulde.Indermål i beslaget: 85 mm.Godkendt til cykel, knallert og mc..
Pris 1265 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - MC-Tilbehør/MC-Tilbehør/MC-Låse & -Alarmer
Hvad end du er en stor fan eller blot har en lille interesse for knallerter, så er "Knallerteventyret - fra røvskubber til twinsæde" en bog lige for dig. "Knallereventyret - fra røvskubber til twinsæde" bringer dig tilbage til den allerførste knallert, som var et transportmiddel med lille motor, men med.
Pris 298 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
En super sej benzintank i træ. På benzintanken kan der vælges benzin eller dielsel alt efter om det er en knallert, bil eller lastbil som skal tankes. Tælleren hvor der står hvor meget benzin der tankes, kan drejes efterhånden som køretøjet fyldes op med brændstof. Benzinstanderen har kortlæser for kreditkort.
Pris 499 kr.
Kategori: Legetøj - Mere til børneværelset - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - Legetøjsbiler - Mest til drenge
Denne smukt udformede XXL bagageboks i plast er den perfekte bagage til din scooter, motorcykel, knallert, quad eller ATV. Den ekstra store refleks giver ekstra sikkerhed. Overfladen gør, at bagageboksen er let at rengøre, og dermed kan snavs og vand fjernes på ingen tid. HIGHLIGHTS • Matsort • Afmonteres.
Pris 475 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - tectake Bil & MC MC-tilbehør Bagagebokse
Denne praktisk udformede bagageboks i plast er den perfekte transportmakker til din scooter, motorcykel, knallert, quad eller ATV. Den ekstra store refleks giver ekstra sikkerhed. Takket være overfladen, der er let at rengøre, kan snavs og vand fjernes på ingen tid. HIGHLIGHTS • Velegnet til scooter, knallert.
Pris 295 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - tectake Bil & MC MC-tilbehør Bagagebokse
I MC-Revyen 2011 kan du bl.a. finde 350 Facts om: - Motorcykler - Scootere - 125´ere - Knallerter Læs også....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3