.
Pris 499 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Baby Born
Smartphone Holder til Sidespejl - knallert/ scooter/ motorcykel Du kan nu have din iPhone med på farten med denne smartphone Holder til sidespejlet på din knallert, scooter eller motorcykel. Et smart og funktionelt design med et Kugleledssystem som gør, at holderen kan rotere 360° til at give den.
Pris 95 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Samsung Galaxy Beam Tilbehør
Har du overvejet at købe en knallert? Bogen "Vi kører knallert" guider dig igennem alt det, du har brug for at vide, før du anskaffer dig dit nye transportmiddel. Den gennemgår reglerne for knallertkørekortet og for selve knallerten, og den giver gode tips til, hvad du skal bruge af ekstraudstyr....
Pris 52 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 231 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Hobby
Her finder du den perfekte dekoration til den fartglade. Der er tale om den super fede gamle ATLAS knallert fra danske Trademark Living, der netop er kendt for deres unikke møbler og boligtilbehør. Den fede knallert har et meget råt og maskulint udtryk, o.
Pris 7699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør // Dekoration // Skulpturer og pyntegenstande
Datidens knallerter – nutidens kult (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Jens Jessen - Forlag: Veterania - Emner: NSU, Puch, Knallerter, Kreidler, Yamaha, Everton, Honda, VeloSolex, Gilera, Suzuki, Velo Vap, Tomos, Mobylette - ISBN-13: 9788789792804.
Pris 236.9 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bogen, Datidens knallerter - nutidens kult, er skrevet med stor indsigt af Jens Jessen, som er forfatter og mangeårig motorjournalist. Bogen er på 228 sider, og er spækket med både nye og gamle billeder. Indholdet dækker så godt som samtlige knallertmær.
Pris 251.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Baby Born
Engelsk-Dansk Ordbog for motorcykel, knallert- og bilfolk (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Villy Poulsen - Forlag: Veterania - ISBN-13: 9788789792149.
Pris 98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Det skulle have været en stor dag for den seksårige Joachim, da han for første gang - alene - fik lov til at gå de 400 meter igennem det fredelige villakvarter, hvor han boede med sin familie, for at gå til bageren og på egen hånd købe morgenbrød. Men.
Pris 65.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Mere end 4.000 ord på engelsk oversat til dansk. Let og handy format, lige til at tage med på indkøbsrejsen i England, eller ved oversættelsen hjemme i lænestolen eller på værkstedet..
Pris 100.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biler, mc og cykler
IceToolz dækgreb #br/##br/# Specifikationer: #br/# Farve: sølv #br/# Materiale: stål #br/# Længde: 200 mm #br/# Type: knallert #br/# Diameterplaster: 25 mm #br/##br/# Indhold: #br/# 1 Dækhåndtag #br/# 6 plaster.
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Schwalbe indre rørknallert #br/##br/# Disse rør er velegnede til knallerter med en diameter på 16/17 tommer og en dækbredde på 508/635 mm #br/##br/# Specifikationer: #br/# Farve: sort #br/# Diameter: 16/17 tommer #br/# Bredde: 50,8 / 63,5 mm (2,0 / 2,5 tommer) #br/# Ventil længde: 40 mm #br/# Ventil: Dunlop.
Pris 79 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Comedy Wildlife notebook #br/##br/# En rigtig must have, denne smukke notesbog fra The Comedy Wildlife! Den bærbare computer har et smukt dyrebillede og et praktisk elastisk bånd til at binde det op #br/##br/# Specifikationer: #br/# Køn: junior, unisex #br/# Farve: flerfarvet #br/# Materiale: papir, pap #br/#.
Pris 49 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Forvandl hvilken som helst sammenkomst til en rigtig pangfest med sjove Dinner Crackers! Disse knallerter siger “poff”, når du trækker dem fra hinanden og indeholder små overraskelser. Sælges i 6-pak..
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Se alt,Hjem & have,Julepynt,Juleting
Ekstremt kraftig bøjlelås af 16 mm rundstål. Låsen findes i 2 længder: 260 og 310mm. Dobbeltlåsning og 250000 nøglekombinationer giver en meget god beskyttelse.Meget modstandsdygtig mod klip og træk (8 ton), selv ved ekstrem kulde.Indermål i beslaget: 85 mm.Godkendt til cykel, knallert og mc..
Pris 1079 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - MC-Tilbehør/MC-Tilbehør/MC-Låse & -Alarmer
Dette dækken, som har en kant med dobbeltsting, er designet til at beskytte din motorcykel, scooter, knallert og cykel imod regn og sne, snavs og støv, UV-stråler og forurenende stoffer. Materialet, som er lavet af 70D polyester, yder en maksimal beskyttelse mod regn og sne. Det er 100 % åndbart.
Pris 259 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele & tilbehør til køretøjer Pleje & udsmykning af køretøjer Overtræk til køretøjer Overtræk til køretøjer Overtræk til motorcykler
De fire venner, Bimse, JP, Søren P og Bettemand, har netop fået sommerferie, og de er opsatte på, at gashåndtaget skal drejes i bund, når det gælder fest, musik, knallert og ikke mindst piger. Men selv den hurtigste knallert eller den største brandert er ikke nok til at slippe væk fra de problemer, de hver.
Pris 319.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Hvad end du er en stor fan eller blot har en lille interesse for knallerter, så er "Knallerteventyret - fra røvskubber til twinsæde" en bog lige for dig. "Knallereventyret - fra røvskubber til twinsæde" bringer dig tilbage til den allerførste knallert, som var et transportmiddel med lille motor, men med.
Pris 298 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
V3