En personlig fejring af hovedstadens 850 års jubilæum; en kærlighedserklæring til forfatterens gamle by, en krønike om København. Det store K klinger i hans bevidsthed som Kærlighed. Og kærligheden til København er ikke rustet, og favner hele byen: København med V og N og Ø og K, som Olga Svendsen i sin tid.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier, erindringer
På Calazos kort har hver friluftsfacilitet et unikt nummer,­ så du nemt kan søge i calazo.dk/sog. Der finder du ­detaljeret information om den nøjagtige position, ­serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser..
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Media Books|Other
Denne beskrivelese er automatisk oversat: Kort nederdel Zhenzi København.
Pris 260.4 kr.
Kategori: Dametøj - female Nederdele Nederdele
Med denne bogs udvalg af gamle københavnske billeder får man et både levende og spændende indblik i byens historie og udvikling. Med fotografiernes ge...
Pris 200 kr.
Kategori: Bøger & blade - Historie og Samfund
FORLAGET SKRIVER ”THE WILDEST PLACE IN TOWN” Lars Lunding Andersen, tidligere direktør i København Zoo, beretter medrivende om dyr og mennesker i Zoologisk Have, fra den blev oprettet i....
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
København City Map (Flere Sprog) - Forlag: Marco Polo - ISBN-13: 9783829730587.
Pris 103 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Fødselaren skal fejres, og du kan være med til at gøre dagen helt speciel med en hilsen på dette fine kort. Dette skønne kort med illustrationer af København vil helt sikkert pryde gavebordet..
Pris 14.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Galleri Kort
En mann er på kurs i København og går innom en sexbutikk for å kjøpe noe spennende med hjem til sin kone. Der får han ypperlig service av de to ekspeditrisene som personlig viser frem og presenterer produktene. Han blir opplyst om alle mulige behandlinger som blir demonstrert personlig. Gled....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Eeboo Puslespil - 1000 Brikker - København.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Puslespil
.
Pris 120 kr.
Kategori: Herreundertøj - Tøj og tilbehør
.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & Indretning Indretning Dekoration Krukker
BerryAlloc Original laminatgulv 9320-4401 Københavner EG fra Berry AllocBerryAlloc Original laminatgulv 62001353 Københavner EgPrisen er pr. m²Dimensioner:Indhold pr. pakke: 1,9119 m2198 x 1207 x 11MMOriginal kollektionen består af klasse 34 AC6 højtryks laminatgulve (den højeste rangering et laminatgulv kan.
Pris 249 kr.
Kategori: Byggevarer - Byggematerialer Fliser - Gulve & Vinyl Laminatgulve BerryAlloc BerryAlloc Original
Puslespil med København som motiv. Københavns Nyhavn er at af hovedstadens mest populære besøgsmål. De flotte bygninger i forskellige farver gør Nyhavn til et perfekt motiv til et puslespil. Størrelse: 68 x 48 cm Antal brikker: 1000.
Pris 249 kr.
Kategori: Diverse -
Med "København 1937" vender Bonde Jensens topografier hjem, for i Mogens Klitgaards forfatterskab at pejle tredivernes krise og retning mod en ændring af de politiske og økonomiske forhold og litteraturens æstetiske. Klitgaard følger udviklingen og udtrykker den i sin egen fra udgangspunktet i en filmisk.
Pris 183.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lydbøger
En fantastisk visuel rejse Tag med på en tur hen over København. Du bliver forundret over byens mønstre, symmetri og farver, mens du oplever vores fantastiske hovedstad på ny fra en vinkel, der giver et anderledes syn på pladser, arkitektur og begivenheder. Henrik Schurmanns fotografier er optaget og udvalgt.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Rejse/geografi div.
København 1950’erne er første bind i en bogserie på fire, der fortæller københavnernes historie gennem billeder. Byen og dens indbyggere præsenteres gennem historiske fotos, der er bevaret i kulturinstitutioner og kommercielle fotoarkiver. I denne bog tager vi tilbage til halvtredsernes København. Hovedstaden.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lokalhistorie
København på lattergas handler om den banalisering, der griber om sig i København. Om developere, der ser byen som én stor forretning. Om politikere,der tænker som developere. Om arkitekter, der tænker som alle de andre. Om turister, der tramper byen flad. Om københavnere, der træder vande i nutid. Eller.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lokalhistorie
København er en stor by. Byen er Danmarks hovedstad. I København ligger både Tivoli og Den Blå Planet. I denne bog kan du læse om København.   Bogen tilhører Turbines serie af arabiske letlæsningsbøger..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skole/lærebøger div.
Genopdag København på 9 byvandringer, som fører dig rundt indre by, brokvartererne og på Christianshavn, Amager og Frederiksberg. Bogen fortæller om byens historie, topografi og kultur og om de mennesker, som har skabt og udviklet byen, men medtager også nye ting i bybilledet - fx det ny Nørreport og Ørestad..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Rejseførere dansksproget
V3