.
Pris 180 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
6 ikoniske bygninger fra København. Tegnet af Victoria Ladefoged. Rundetårn, Marmorkirken, Absalons gård, Christiansborg, Københavns Rådhus og 2 byhuse. Kan sættes sammen alene eller sammen med øvrige Kolekto produkter. Bilerne er håndlavede på værksted på Amager. B 19,5 cm, L 29,5 cm, H 30 cm FSC.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Vi kan klart anbefale denne vægdekoration: Wallsticker i markedets bedste kvalitet. Altid ubegrænset returret. Mulighed for gratis fragt. Klik dig videre for at se flere farver og størrelser..
Pris 279.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Store Wallstickers - Alle Wallstickers - Verdenskort og Rejser
Hr. Dresling og hans unge hjælper Otto er på udkig efter et sted at holde sig skjult, indtil de kan finde en måde at stoppe den frygtede og flygtige AØ. Men det skur ved Enghavevej, som Dresling har foreslået som gemmested, viser sig til deres store overraskelse at være beboet. Hvem kunne dog....
Pris 52 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Produktdetaljer- FCK Shorts til børn- Elastisk talje med løbesnor- Fugtabsorberende AEROREADY- Mesh-detaljer for ekstra ventilering- Materiale: Interlock af 100 % genanvendt polyester - Navy.
Pris 250 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj - Fodboldtøj - Fodboldshorts - FC København - Udebane
København Landmarks Plakat från Studio Esinam ..
Pris 1124 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Dekoration Plakater
.
Pris 238 kr.
Kategori: Spil - LEGETØJ PUSLESPIL, BRÆTSPIL & SPIL SPIL OG BRÆTSPIL STRATEGISPIL DIVERSE
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Puslespil 200-500 brikker
Værdikonflikten mellem by og land prægede Danmark i det 19. og 20. århundrede. Forfatteren til denne bog oplevede det som en konflikt mellem to onkler: onkel Herman, fast forankret i den....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
København City Map (Flere Sprog) - Forlag: Marco Polo - ISBN-13: 9783829730587.
Pris 78 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Michael Frayns enorme play er et stykke historie en intellektuel thriller en psykologisk undersøgelse og en moralsk tribunal i fuld session søndag gange om dybe og uforglemmelige meditation på mysterierne af menneskelige motivation uafhængige Frayn har beslaglagt på et rallife historiske og videnskabelige.
Pris 119 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Uddannelse
.
Pris 499 kr.
Kategori: Kunst - Boligtilbehør|Malerier
.
Pris 133 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Skønlitteratur - Digte
Danmarks hovedstad København, opdelt i bydele! Plakaten måler 50x70cm. Smuk, varm bordeaux farve. Plakaten måler 50x70cm og passer en standard-ramme. Papiret plakaten er trykt på, er et 150 gr. højkvalitetspapir i en elfenbensfarvet nuance..
Pris 399 kr.
Kategori: Borde & stole - Boligtilbehør
.
Pris 789 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Krukker og Vaser - Krukker
Grafiske linjer og figurer former et "K". Kort tekst om byen. Spraymalet med metallisk kobber. Størrelse: 50 x 70 cm. Limited edition på 300. Hver plakat er unik, da sprayen er blevet påført i hånden. Plakaterne er trykt i højkvalitets silkepapir, der derefter er blevet sprøjtet med metallisk kobber eller.
Pris 499 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør=Malerier
.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Puslespil og hjernevridere/Familie puslespil/Puslespil 1000+|Legetøj
Et papirsøkort er både en god sikkerhed at have ombord, men de giver også et fantastisk overblik, som mange ikke finder med et elektronisk søkort. Sættet omfatter Østersøen mellem Isefjord, Lolland og Bornholm.Se illustration af dækning på oversigtkorte.
Pris 799 kr.
Kategori: Bøger & blade - Default Category Diverse udstyr Søkort og sejlerbøger
I en stor del af 1700-tallet var Asiatisk Kompagni den eneste danske virksomhed, der havde ret til at handle på Indien og Kina. Næsten hvert år gennemførte kompagniet mindst to sejladser til Asien, hvor det bl.a. indkøbte indisk bomuldstøj og peber samt k.
Pris 176.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
V3