Osram 092928 glødepære specielt til køleskabe eller symaskiner T16 15W E14 230V Dim: Ø17 x L54mm..
Pris 29 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lyskilder Glødepærer blandede
Køle/fryseskab i træ til sjov rolleleg. Et køleskab er uundværligt i legekøkkenet. Nu kan det vist ikke blive sjovere at lege med legekøkken når legemaden kan opbevares på den helt rigtige måde. Køle/fryseskabet er indelt i 2. Nederst er køleskabetsdelen som er indrettet med en hylde for masser af plads til.
Pris 549 kr.
Kategori: Legetøj - UDSALG - Mere til børneværelset - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legekøkken og tilbehør
Dette komplette sæt af køkkenskabe vil være en fantastisk tilføjelse til dit køkken og optimere pladsen uden at gå på kompromis med stilen. Sættet, der består af 3 overskabsenheder og 4 underskabsenheder, giver masser af plads til at opbevare dine køkkenredskaber. Det er udstyret med en.
Pris 5659 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Skabe & opbevaring Køkkenskabe
Lille praktisk 14 L køler/varmer til både køling og opvarmning Du kan sagtens have det med på bilferien. Du kan nemlig bruge det både med et almindeligt vægudtag eller med bilens cigarettænder. Praktisk bærehåndtag. Specifikationer: - Kapacitet: 14 liter - 2 hyldeflader - Kan tilsluttes både vægudtag og.
Pris 1299 kr.
Kategori: Emerio RE 115712 - Bolig & indretning Køkkenartikler Små køkkenmaskiner
.
Pris 4495 kr.
Kategori: Electrolux ERN3213 - Hvidevarer - Køl & Frys - Integreret køleskabe
.
Pris 835 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ FEST, ROLLELEG & UDKLÆDNING ROLLELEG KØKKENLEGETØJ OG TILBEHØR LEGETØJS KØKKENAPPARATER
.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkken
Fremstillet af slidstærkt borsilikatglas der gør at boksen tåler fryser, ovn og mikroovn..
Pris 129 kr.
Kategori: Kufferter - Hjem Køkken & Servering Køkkenopbevaring
Højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:63,2 cm.
Pris 1099 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Produkter > Højskab
.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Hjælp dit barn til at anerkende alle de vanskelige ord, de behøver at vide inden udgangen af år 2. Disse magneter, der dækker 64 tricky ord kan....
Pris 39.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Mål: 430 x 110 x 45 mm NB: Finder du ikke din model under ”passer til følgende”, så kontakt endelig vores kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller behøver hjælp med at finde den rigtige vare er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tele.
Pris 279 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og have Køkken og spisestue Køkkenapparater - tilbehør Køleskab - tilbehør
Køletskabet R619DW fra Gorenje ligger i den energivenlige ende på skalaen med en energimærkning på A++. Køleskabet rummer 368 liter, og der er således plads til at den store husholdning kan klare sig et par dage med madvarer. Elektronisk temperaturstyring.
Pris 4399 kr.
Kategori: Køleskabe - Køleskabe
.
Pris 4399 kr.
Kategori: Køleskabe - Køleskabe
Udstyr dit køkken med det pålidelige og rummelige Smeg køleskab S7323LFLD2P1. Det tilbyder en generøs kapacitet og fleksible opbevaringsmuligheder, så du har den plads, du behøver..
Pris 9130 kr.
Kategori: Smeg S7323LFLD2P1 - Køleskabe
Collect Furniture BIRP Køleskab Magnet. Når vi taler bæredygtighed er Collect Furniture helt oppe på beatet. De smukke multifunktionsmøbler har mødt stor succes i Danmark. Med BIRP får du et produkt som egentlig ville ende i containeren. BIRP er nemlig skåret ud fra den kendte STOOLESK børneskammel. Collect.
Pris 129 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Hvis du vil ha' det Cooleste minikøleskab! Takket være den flotte udformning som en klassisk Coca-Cola-dåse er dette mere end bare et lille køleskab - det er en flot indretningsdetalje. I midten har køleskabet en hylde, som du kan fjerne, hvis du vil have plads til noget større end en almindelig dåse. Du.
Pris 1799 kr.
Kategori: Legetøj - Køkkenmaskiner
Tomy Phil Køleskab er et sjovt og underholdende spil for de mindste. Phil drejer rundt, og så snart han stopper skal man skynde sig at putte alle sine brikker i de rigtige forme, inden han begynder at dreje rundt igen. Den første som har fået alle sine brikker i køleskabet,.
Pris 99 kr.
Kategori: Spil - Motorisk & udviklingslegetøj
Hvis du ønsker at undgå det usunde mad og leve et sundere liv. Med denne boks kan du låse dine usunde madvarer væk, og derved er du tvunget til at undgår det usunde mad..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
V3