Dette produkt er netop landet i vores butik og vi arbejder derfor på hjtryk for at skrive en rigtig god beskrivelse Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttjeneste hvis du undrer dig over noget Nyttig viden.
Pris 221.61 kr.
Kategori: Kontorartikler - Øvrigt > Billedtilbehør
Denne forstærkede hængemappe fra Esselte hjælper dig med at organisere og kategorisere papirer og dokumenter nemt og bekvemt. Denne filmappe er 10 gange stærkere grundet den forstærkede strimmel langs kanterne. Den er nem at fylde med farvekategorier. Arkivmappen er forsynet med en klar etiketholder.
Pris 231.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Andet > Kontorforsyning > Arkivering & organisering > Arkivmapper
TIG-svejser - 200 A - IGBT – sæt inkl. svejsehjelm METALATOR og svejsehandsker Dette sæt består af svejseapparat S-WIG 200 IGBT og svejsehjelmen METALATOR. En svejsehjelm er et uundværligt sikkerhedsudstyr til svejsearbejde, uanset om det drejer sig om professionelle eller hobbyværksteder. Svejsestrømmen kan reguleres fra 20 til 200 ampere og der kan vælges mellem svejsemetoderne TIG og manuel elektrodesvejsning (MMA) alt efter hvilket metal der skal arbejdes i og under hvilke betingelser. TIG-svejser med 20 til 200 A til præcis svejsning med et minimum af efterarbejde trinløst justerbar strømsænkningstid og gasefterstrømningstid sikker svejsehjelm med stort synsfelt og en reaktionstid på 1/30.000 sek. varmeresistente svejsehandsker med Syntetisk fibertråd MMA-svejsning med hot-start.
Pris 3429.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Tigsvejsere
Fremstillet i læder. Håndsyede søm..
Pris 849.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Livsstil > Til hjemmet|men
Disse Faber-Castell tusser har stærke, friske farver der helt sikkert vil inspirere dit barn. Men det er ikke alt. Tusserne leveres nemlig i en rigtig fin metalæske og der medfølger....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Kontorartikler -
På Smartphoto har du masser af muligheder for at lave en flot vægkalender med egne billeder i den størrelse og det format du ønsker dig. Du kan fx vælge mellem en kvadratisk kalender eller en stor vægkalender i A3 format. Udover størrelse vælger du også selv hvilke farver der skal være på din vægkalender! Smartphoto giver dig altså masser af muligheder for at design en flot månedskalender til væggen. Giv en stor vægkalender i gave At forære en vægkalender i gave gør ofte et stort indtryk på modtageren. Det viser nemlig at du har taget dig tid til at lave noget helt særligt til en du holder af – at forære en vægkalender med egne billeder i gave betyder grundige overvejelser omkring valg af billeder farver og design – og det ender ofte med et flot og personligt resultat som modtageren har glæde af hele året. Kalender 2021 og 2022! På Smartphoto kan du både lave en 2021-kalender eller en kalender for 2022 hvis du allerede har planer om at lave en kalender med egne fotos til næste år. Planlægger du derimod at forære en personlig vægkalender i julegave eller starte det nye år ud med en stor vægkalender hængende i hjemmet så leverer vi din 2021-kalender hurtigt: og den er klar til at blive sat op når du modtager den. Når du går i gang med at designe din egen kalender vælger du mellem kalender 2021 og kalender 2022.God fornøjelse med at designe din egen 2021-kalender til væggen!.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Fotokalender & Kalenderbog > Vægkalender
HOCKEY klistermærkepakke..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Accessories - Klistermærker
En effektiv skærmrens med en god størrelse fiberklud, der sørger for at fjerne smuds og skidt fra din tablet/pc/smartphone/tv skærm. I en lille flaske der er nem af have med i enhver taske, når du er på farten. Sprayen er meget nem at benytte: 1. Sluk din skærm og lad den køle af før rensning 2. Ryst sprayflasken godt 3. Påfør derefter sprayen direkte på skærmen og tør af med den medfølgende mikrofiberklud 4. Gentag såfremt det vurderes nødvendigt Bemærk at der medfølger klud. Størrelse: 25 ml..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Batteri til Fujitsu iPAD 100 Serie 3,7V 1800mAh Li-Ion (O12700, identisk med Batteri til Symbol PDT8100/SM-2700ix).
Pris 169.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Stregkodescanner batteri
Brother P-touch-7000 Brother P-touch 7000 Brother P-touch-8000 Brother P-touch 8000 Brother P-touch-PC Brother P-touch PC TX251 Brother TX251 TX-251 Brother TX-251.
Pris 303.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Blækpatroner og tonere
Waterman Hémisphère Stainless Steel Chrome TrimI mere end 100 år har Waterman produceret skriveartikler i særklasse. På Exposition Universelle i Paris i år 1900 vandt Waterman den største hædersbevisning ”gold medal of excellence”. Pennene produceres i Frankrig og har siden starten været designet med Paris som udgangspunkt. Byens enorme kulturelle rigdom og litterære historie har siden starten været den primære inspirator i Watermans funktionalitet og design – med den parisiske tidløshed i højsædet.Hémisphère-serien er den mest slanke og feminine pen blandt Watermans mange flotte modeller. Alle pennene i serien har et destinkt og præcist design, pakket ind i eksklusive designs i mange flotte farver og udtryk. Waterman Hémisphère Stainless Steel Chrome Trim er en pen i et heldyrket gennemført ståldesign. Den rå og stærke metaloverflade i børstet stål giver pennekroppen den flotte finish. De palladiumbelagte detaljer og klips fuldender designet med en stærk og bemærkelsesværdig kontrast til det børstede look. Hémisphère fyldepensspidsen er designet for at give dig den bedst mulige skriveoplevelse. Spidsen har et smukt og unikt udtryk og er produceret i rustfrit stål.Model: Waterman Hémisphère Stainless Steel Chrome Trim Fountain PenType: FyldepenStregtykkelse: FineLeveres med 1 stk. Waterman blå fyldepensrefillLeveres i flot gaveæske.
Pris 623.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skriveredskaber > Eksklusive penne
Er du typen, som har vildt svært ved at sidde stille i skolen eller på kontoret, specielt når du tænker på dit elskede trommesæt derhjemme? Som sædvanligt trommer du i luften som den værste Nicko….
Pris 63.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hem|Sjovt Grej
Klassisk penalhus i slidstærkt, vokset stof. Perfekt til skole eller arbejde..
Pris 249.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Luggage & Bags|Other
.
Pris 1064.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Stue - Tv møbel
Hvad er UV maling?UV maling er fluorescerende maling, der lyser kraftigt op i mørke under UV lys, også kaldet black light. UV maling kan fås i forskellige farver og varianter, der både bruges på materialer som papir, træ, vægge eller tøj (UV Stofmaling). Dog anbefales det ikke at bruge UV maling på blanke/glatte overflader som metal eller plastik, da du ikke opnår samme effekt.UV maling kan også bruges til kroppen og ansigtet med UV Kropsmaling eller UV Ansigtsmaling, der nemt vaskes af med sæbe og vand. Det er vigtigt at anvende disse produkter, hvis UV malingen skal bruges på kroppen/ansigtet, da andre typer UV maling kan give udslæt på huden.​Hvad er forskellen på UV maling og selvlysende maling?Den primære forskel på UV maling og selvlysende maling er måden, man aktiverer malingens lyseffekt. Ved UV maling skal man bruge UV-belysning/black light, og ved selvlysende maling aktiverer lyset sig selv, så længe man befinder sig i mørke. Heraf kommer navnet “Glow in the dark”.​ Se også vores magnetmaling og tavlemaling.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Event - UV Effekter - UV maling - Universal UV maling
Gør pakkeprocessen nemmere med vores flyttekasser. Denne pakke med 100 flyttekasser, der måler 60 x 33 x 34 cm, er en fremragende løsning til at flytte ting som kontorartikler, tøj, legetøj, lampeskærme mv. Flyttekassens solide konstruktion holder indholdet sikkert under opbevaring og transport. Den har solide håndtagshuller til komfortabel løftning og bevægelse. Låget kan låses på plads for sikker lukning. Du kan nemt skelne mellem flyttekassernes indhold ved at skrive på kassens side. Når de ikke er i brug, kan flyttekasserne foldes fladt sammen til næste brug.Farve: BrunMateriale: PapUdvendige mål: 60 x 33 x 34 cm (L x B x H)Indvendige mål: 59 x 31,6 x 31,6 cm (L x B x H)Papkvalitet: E/EEgnet til genstande på op til 25 kgForstærket grebInstruktion trykt på kassen Nem at bære og opbevarePakken indeholder:100 x flyttekasse.
Pris 1824.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Pakkemateriale
Mono er en metalspand i en grå nuance. Men du kan lige så godt bruge den som en metalkurv til alle dine opbevaringsbehov. Sæt en pose i den og brug den som en papirkurv – en ring holder posen på plads. Med en størrelse på 15 liter er der rigelig med plads til alle dine illustrationer og skitser, der ikke var gode nok. Eller brug den på en dekorativ måde i din stue til opbevaring af gaveindpakning eller måske dit garn, hvis du elsker at strikke..
Pris 368.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Skraldespand
Vær ikke uforberedt på de små ulykker i hjemmet! ¡Engangshandsker Gd09 Lim L (100 uds) kan ikke undvære din førstehjælpskasse! Antal: 100 uds Materiale: Lim Størrelse: L.
Pris 215.20 kr.
Kategori: Kontorartikler - Health & Beauty
Meget robust og effektiv hæftetang udført helt i stål med en sprøjtelakeret overflade. Den gribevanlige tang med ergonomisk greb er yderst anvendelig både i hjemmet op på kontoret. Den hæfter op til 15 ark almindeligt kopipapir og bruger hæfteklammer af størrelsen 21/4. Du finder et link til hæfteklammer længere nede på siden.   Egenskaber: Meget robust kvalitet 42 mm indstiksdybde Hæfter op til 15 ark (8.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - ROAS7 > Hul- og Hæftemaskiner > Kontor
V3