Fantastisk MC-jakke til alle sæsonerne!Stone er en tekstiljakke lavet af Cordura med to aftagelige membraner: en termisk med 100 gram isolering og en vind- og vandtæt, som også ånder.Jakken er velventileret takket være fire paneler på armene og to på ryggen, der kan åbnes og lukkes. Dette giver jakken en.
Pris 1439 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - MC-Udstyr/MC-Beklædning/MC-Jakker
Baseball handske (Højre) - Størrelse: 11,5tm Baseball er et utroligt sjov spil, selvom det ikke er så udbredt her i landet. For rigtigt at kunne spille har man brug en for en baseball handske. En baseball handske har en speciel lomme mellem tommelfingeren og pegefingeren der giver en form for net at fange.
Pris 169 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Pleje og Tilbehør - Baseball handske
Dette produkt sælges ikke online.
Pris 100 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 988
New Balance’s topmodel til løberen med behov for lidt støtte hedder 1260 V7 - skoen er kåret til ”Årets bedste opdatering” af vores løbeekspert. Der er ingen tvivl om, at 1260 V7 er den ultimative løbesko til den pronerende løber, der har brug for lidt ekstra støtte. 1260 V7 er New Balance’s modsvar til Asics.
Pris 879 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 187
Radiate dame-Tee fra Craft en simpel, men god trænings-t-shirt, som passer til næsten al slags træning. T-shirten har en god pasform, en god åndbarhed og ikke mindst en god fugttransport, som sikrer en perfekt komfort under din træning. Materialet er strækbart og hurtigtørrende, hvilket giver en behagelig.
Pris 99 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
T-skjorte til menn fra Under Armour. T-skjorten er fremstilt med Heatgear-teknologien, hvilket betyr at den er svettetransporterende, og du holdes dermed tørr under treningen. Den er samtidig temperaturregulerende, hvilket gjør at du hverken kommer til å fryse eller svette. Materialet er lett og strekkbart,.
Pris 199 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
Mizuno Wave Rider Waveknit 3 er blevet en klassiker i løbebranchen og er blandt markedets mest populære neutrale løbesko. Wave Rider Waveknit 3 er bygget på den almindelige Wave Rider 23, og har fået Waveknit overdel, der giver en mere lækker og tætsiddende pasform. OVERDEL OG PASFORM Med Strikket Waveknit.
Pris 1200 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 187
Den nye low cut strømpe, SHORT-GRIP fra Liiteguard, er en kort strømpe, som indeholder vigtige funktioner til at reducere gener på din løbetur. Innovativ skridsikker sål Åndbart mesh system på vristen Svedtransporterende materiale Anatomisk design Forstærket hæl og tå kapper . Den er blandt de eneste low cut.
Pris 149 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
Shams T-shirten fra Endurance er lavet til dig som ønsker en t-shirt med høj åndbarhed og komfort. . Denne tee er nemlig lavet i et lækkert og strækbart materiale, som holder dig tør og komfortabel under hele din løbetur. . T-shirten har udluftnings-paneler i begge sider, hvilket gør den kølig at have på på.
Pris 179 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
The Skin Agent Move Anti Chafe Balm forhindrer slid samt gnidninger fra dit tøj og sko - og er vegansk, organisk og dermatologisk testet. Et sandt mirakelmiddel. Anti-chafing sticken påføres lige som en rool-on deodorant. Rul blot et lag på huden på steder der risikerer slid eller skavning, og brug hånden til.
Pris 119 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 499799
Cully Running Jacket er en god klassisk løbejakke med refleksdetaljer på ryggen, ærmet og foran. Med denne jakke sikre du din synlighed i vintermørket og holder dig varm. Jakken kommer med linning og er fremstillet i et let polyester materiale. Jakken kan justeres i bunden og kommer med to praktiske lommer..
Pris 299 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
Tech Elite X1 M Tee er skabt i et strækbart og åndbart material med mesh-paneler under armene og langs sidesømmen for ekstra ventilation. De flade sømme er placeret så de ikke gnider mod huden. Reflex detaljer sikrer høj synlighed..
Pris 250 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
Det der kendetegner Mizuno Wave Sky Neo er klart dens innovation og luksus fra inderst til yderst. . Denne sko er nemlig designet til at tilbyde dig en helt unik løbeoplevelse og komfort, da den er konstrueret med en helt ny række banebrydende teknologier. Wave Sky Neo er skabt til dig der ønsker det bedste.
Pris 1800 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 187
Bliv set i mørket. Med denne smarte LED refleks vest synliggører du dig selv maksimalt med neon gul vest, refleksdetaljer på ryg og front samt rødt LED lys på ryggen, der både blinke hurtigt, langsomt og konstant. LED vesten er designet i tynd og åndbart mesh med velcro lukninger i lænden for optimal.
Pris 149 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 5322
BLACKROLL LOOP BANDS (30 cm) er gode til træning af mindre muskelgrupper for at øge stabilitet og nedsætte risikoen for skader. Disse elastikbånd er lavet i naturligt gummi og hud-venligt tekstil materiale, som gør at det ikke skarver eller generer huden under brug. Kort om BLACKROLL LOOP BANDS Findes i seks.
Pris 129 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 988
Outrider-bukserne kombinerer Klims legendariske eventyrklare funktionalitetter, med en afslappet arbejdstøjstil. Outriders Cordura®-stofkonstruktion giver holdbarhed, mens de integrerede og aftagelige D3O-beskyttere tager sig af stødene.- Slidstærk Cordura®-stofkonstruktion- YKK®-lynlåse- Aftagelig.
Pris 1519 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - MC-Udstyr/MC-Beklædning/MC-Bukser
.
Pris 1 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 988
.
Pris 280 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 988
Wave Horizon 5 fra Mizuno er et par alsidige løbesko til den overpronerende løber som har brug for ekstra stabilitet. Denne sko tilbyder dig en masse støddæmpning og er især velegnet til længere løbeture i middel tempo. Takket være den støtte og stæddæmpning som Wave Horizon 5 tilbyder, er denne sko derfor.
Pris 1500 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 187
V3