Joggingbukser fra Topman Det slår ikke fejl med joggingbukser Enkelt design Elastisk snøre med løbesnor i taljen Sidelommer Syet ind ved kanten Slank, tappet pasform Tætsiddende pasform omkring låret med en smal pasform ned ad benet.
Pris 199 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Mænd Joggingsæt Joggingbukser
✓ 16 x zoom✓ Glat og let design✓ Vandtæt Stabilt gummieret greb midt i kikkerten og en sikkerhedssløjfe, som du fastgør rundt om håndleddet. Kikkerten er gasfyldt, hvilket gør den vandtæt og kan let bruges med kun en hånd takket være den glatte og lette konstruktion..
Pris 258 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - 1011
Lækre bukser til sport og fritid fra M79. Fremstillet i 80% bomuld - 20% polyester. Elastik i livet - justerbar talje med snore. Bred ribkant i benene. Brand-tag i bunden. Broderet logo.Detaljer:Justerbar taljeBlød kvalitet - Grå - Dame.
Pris 180 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Joggingbukser
Lækker fleece-jakke fra M79 med gennemgående lynlås. Praktiske sidelommer m. lynlås-luk. V-syning ned over brystet. Elastik i ærmekanten og talje. Logo broderet bagpå.Anti statisk jakke. Stor åndbarhed og isolation. Strikket for at skabe luft i materialet i dets konstruktionen, så det kan holde på varmen,.
Pris 249 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Fleecejakker
Løse capri åndbare træningsbukser, der strammer ind under knæet. Har bred ribkant med sløjfe for størst mulig fleksibilitet og komfort. Kan justeres i taljen.Materialer: 86% polyester, 14% elastan - Sort - Dame.
Pris 300 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Træningsbukser - Joggingbukser
Åndbar top lavet i et strækbart materiale, som giver en god pasform.Materialer: 95% bomuld 5% elastan - Hvid - Dame.
Pris 60 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Tank toppe
Lækker løbejakke til kvinder med gennemgående lynlås og en blød inderside. Jakken har sidelommer med lynlås, refleksdetaljer og hætte. Derudover har den elastik i bunden og ved håndleddene.Produktdetaljer- Vaskes ved 40 grader uden skyldemiddel. Vi anbefaler enzymfrit vaskemiddel. Må ikke tørretumbles,.
Pris 399 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Løbejakker
Skønne til turene på pisterneNyd turen ned ad pisterne i disse vind- og vandtætte skibukser fra vores eget Master-brand. Bukserne er til børn og har fuldt tapede sømme. De har lynlåslommer i siderne samt lomme med velcroluk på benet. Derudover har de lynlåsåbning nederst på benene og kan justeres med.
Pris 500 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Skibukser
Perfekt til skiturenNyd turen ned ad pisterne i denne vind- og vandtætte skijakke fra vores eget Master-brand. Jakken er til kvinder og har fuldt tapede sømme. Den er lavet i et stretch-materiale, som giver god bevægelighed. Den har lynlåslommer i siderne, på brystet, på armen og indvendigt, og den har også.
Pris 1299 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Skijakker - Forede Jakker
- Mørkegrå - Herre.
Pris 100 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Baselayer - Baselayer Tights - Skiundertøj - Skiunderbukser - Seamless - Træning
Vandtætte regnbukser fra danske Master med fuldt tapede sømme. Med regnbukserne følger en lille pose, som bukserne nemt kan pakkes ned i.De har en bred elastikkant i taljen og velcro ved benåbnig, som begge kan justeres for bedst mulig pasform.PRODUKTDETALJER- JIS 5.000 mm/5.000 mvp- Flourine free- 100% nylon.
Pris 249 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Regntøj - Regnbukser
Vandtæt regnjakke fra danske Master med fuldt tapede sømme og gennemgående lynlås. Med jakken følger en lille pose, som jakken nemt kan pakkes ned i.Jakken har justerbar hætte og bund, samt elastik ved håndleddene. Derudover har den lynlåslommer.PRODUKTDETALJER- JIS 5.000 mm/5.000 mvp- Flourine free- 100%.
Pris 299 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Regntøj - Regnjakker - Jakker
Varm og komfortabel vinterjakke til kvinderMed den flotte Icepeak Vicky til kvinder får du en vinterjakke, der yder fuld beskyttelse mod vinterkulden.Fuld beskyttelseDen komfortable vinterjakke har et højt vandsøjletryk, som effektivt beskytter dig mod vanddråberne. Jakken er vindtæt, og derudover er der varm.
Pris 799 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Forede Jakker - Vicky
Tætsiddende tights fra vores eget danskdesignede Master. Tightsene er fremstillet i strækbart materiale og bred elastik i taljen, hvilket giver en god pasform og komfort.Tightsene er både svedtransporterende og åndbare.- Materiale: 80% polyamid 20% elastan - Sort.
Pris 250 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Tights - Baselayer
Lækre unisex løbetights fra dansk brandDisse super lette og behagelige tights fungerer godt til både en tur i fitness eller den lange løbetur. De har et stilrent design, som passer ind i de fleste træningsgarderober. De er især perfekte til den kolde tid.Dansk design og atletisk passionSaysky er designet i.
Pris 800 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Tights
Klar til løb i kuldenLækre vinter løbetights fra vores eget Master-brand. De er vindafvisende foran ved lårmusklerne og er opkradset indvendigt for ekstra komfort og varme. Derudover har de lommer på siderne med plads til telefon eller lignende samt refleksdetaljer integreret i designet.Produktdetaljer-.
Pris 399 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Tights
Lækker løbejakke til mænd med gennemgående lynlås og en blød inderside. Jakken har sidelommer med lynlås, refleksdetaljer og hætte. Derudover har dne elastik i bunden og ved håndleddene.Produktdetaljer- Vaskes ved 40 grader uden skyldemiddel. Vi anbefaler enzymfrit vaskemiddel. Må ikke tørretumbles, stryges,.
Pris 399 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Løbejakker
Vandtæt regnjakke fra danske Master med fuldt tapede sømme og gennemgående lynlås. Med jakken følger en lille pose, som jakken nemt kan pakkes ned i.Jakken har justerbar hætte og bund, samt elastik ved håndleddene. Derudover har den lynlåslommer.PRODUKTDETALJER- JIS 5.000 mm/5.000 mvp- Flourine free- 100%.
Pris 299 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Regntøj - Regnjakker - Jakker
Skal du nyde et utal af ture ned ad pisterne? Så er denne skijakke fra Icepeak perfekt. For du kommer både til at nyde varmen og den skønne komfort, når du tager skistøvlerne på og får denne jakke over kroppen.Produktdetaljer- Materiale: 100 % polyester - Mørkegrå - Herre.
Pris 999 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Jakker - Forede Jakker - Skijakker
V3