Lommelygte, sort/gul i aluminium med 9 LED pære til børn. Lille lommelygte i aluminium med en længde på 9 cm. På lommelygten er der en lille rem, så den kan holdes om håndledet. En fin lille lommelygte som er sjov at lege med i mørket. Morsealfabetet er bag på indpakningen. Lommelygten bruger 3 x AAA.
Pris 55 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Udeliv
Lommelygte LED CREE XM-L T6 5-Mode 2000 lm - Hvidt Lys Lille og praktisk lommelygte med LED-lys som kan 'fokuseres' og har 5 indstillinger: høj, mellem, lav, blinkende og SOS. Cree-diode er en højpræsterende LED med en ekstra stor lysstyrke. Lo.
Pris 139 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid Belysning Lommelamper
Nitcore Lommelygte MH12 V2 1200 Lumen sort (TNC-MH12-V2) Produkt beskrivelse Ydeevne og runtime (1 x 21700 Li-Ion batteri 5000mAh) Høj (1200 lumen) i cirka 3 timer 45 minutter Midt (300 lumen) i ca. 8 timer Lav (55 lumen) i ca. 46 timer Sænk (1 lumen) i ca. 1500 timer Strobe SOS ledestjerne Leveringsomfang:.
Pris 859.5 kr.
Kategori: Elartikler - Lommelygter
.
Pris 73.69 kr.
Kategori: Værktøj -
Flash Pen fra Scangrip er blevet vurderet til at være den allerbedste penneformede lommelygte i verden, og den har et slankt, elegant og attraktivt design. Denne robuste og ekstraordinære Flash Pen i høj kvalitet, der er designet til professionel brug, er en uundværlig og ekstremt kraftig LED.
Pris 299 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Isenkram Redskaber Arbejdslamper
.
Pris 363 kr.
Kategori: Elartikler - Diverse
LED Lommelygte - High Bright 300.
Pris 119 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lommelygte
Denne Nedis®-nødorienteringslampe med stik gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse,.
Pris 159 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsleg
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Betingelse: Brand NewFormat: - Udgiver: Arcturus Publishing Ltd - Udgiver Dato: 15/05/2019 - Sider: 16 - Dimensioner: - Kategori....
Pris 209 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Suprabeam Q4xr LommelygteDansk designet kvalitets LED lommelygte med et kraftigt lys på hele 800 lm. - Den kraftigste i vores sortiment! Lyser op til 250 meter og lyset spredes 10-70 grader, så du får et perfekt lys til mange situationer og formål, privat som proff. Inkl. 2 x opladelige Li-ion batterier (USB.
Pris 1549.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Tilbehør
Lys op i mørket med Ring Zoom 300 lommelygten. Praktisk lommelygte til fritid og arbejde USB-ladekabel medfølger Oplader på 6 timer til 4,5 times brugstid Lommelygten er en inspektionslygte med 6x zoom. Den giver et effektfuldt lys med en klar hvid tone med 6500K farvetemperatur og 300 lumen. Lygten.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Lommelygter
Millarco Lommelygte LED9 x LEDBatterier: 3 x AAA (medfølger IKKE)Farve: Sort.
Pris 30 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El & Belysning - Indendørs Belysning - Lommelygter
BØH! Tag med på et uhyggeligt eventyr, og find mig og mine venner. Heldigvis er der en lommelygte i bogen, som kan guide dig gennem mørket.  Sæt lygten ind i siden af hvert opslag, så begynder jagten! Vær modige, Holger-venner! Det her bliver GYSELIGT sjovt!.
Pris 222 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Kompakt powerbank med indbygget lommelygte med fire forskellige niveauer (to intensitetsnivauer, blinkende og SOS) og lysstyrke på op til 120 lumen. Powerbanken har kapacitet til at lade din mobil ca 1-2 gange..
Pris 74 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Forside Mobiler Smartphone- & mobiltilbehør Portabla batterier
Lysstyrken kan indstilles på knappen i de to tilstande, og har en strobefunktion. Lomme anvender 3 stk. AAA-batterier.Lysstyrke: 180 Lumen: Lystilstande: Høj, Lav, StrobeAnvender: 3 stk AAAStørrelse LxD: 110 x 34 mm.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning,Kampagnevare|
En biloplader er et rigtig godt valg, hvis du ofte er på farten og har behov for at oplade din smartphone eller tablet, mens du kører bil. Bilopladeren har en USB-A indgang, som er kompatibel med QC. Nødhammeren kan bruges til at smadre bilruden ved uheld, mens kniven bruges til at skære sig fri fra selen..
Pris 134 kr.
Kategori: CPU - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Lommelygten (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Lizi Boyd - Forlag: Lamberth - ISBN-13: 9788771611281.
Pris 234 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3