Lommelygte, sort/gul i aluminium med 9 LED pære til børn. Lille lommelygte i aluminium med en længde på 9 cm. På lommelygten er der en lille rem, så den kan holdes om håndledet. En fin lille lommelygte som er sjov at lege med i mørket. Morsealfabetet er bag på indpakningen. Lommelygten bruger 3 x AAA.
Pris 55 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Udeliv
Lommelygte AccuLux LED2000 med hvidt lys 25000 K. Maks. lysstyrke 7050 cd/klm. Opladelig i stikkontakt. Mål: 97 x 45 x 29 mm. Vægt: 68 gram.
Pris 318.75 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Health & Beauty Health Care Medicine
Nitcore Lommelygte MH12 V2 1200 Lumen sort (TNC-MH12-V2) Produkt beskrivelse Ydeevne og runtime (1 x 21700 Li-Ion batteri 5000mAh) Høj (1200 lumen) i cirka 3 timer 45 minutter Midt (300 lumen) i ca. 8 timer Lav (55 lumen) i ca. 46 timer Sænk (1 lumen) i ca. 1500 timer Strobe SOS ledestjerne Leveringsomfang:.
Pris 859.5 kr.
Kategori: Elartikler - Lommelygter
.
Pris 7369 kr.
Kategori: Værktøj -
Køb Lommelygte led med Høm Høm poser online hos Dyrelageret. Kun 49,00.
Pris 49 kr.
Kategori: Kæledyr - Diverse hygiejne
.
Pris 99 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj
LED-lommelygte i aluminium med 9 kraftige lysdioder Længde: 13 cm Bruger 3 stk AAA-batterier (medfølger ikke) Sæt med 2 stk.
Pris 57 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Værkstedsudstyr|Arbejdsbelysning|Håndlygter
Duracell Lommelygte NøgleringLille og smart lommelygte fra Duracell som kan sidde i dit nøglebundt eller bælteremmen på dine bukser. Er robust i kabinettet og er vandafvisende så den ikke tager skade ved brug i regnvejr. håndtaget er beklædt med skridsikkert gummi for et fast greb.Den mørke tid er perfekt til.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Tilbehør Lommelygter
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i mørket, hvor lyskeglen afslører livet i skoven: flagermus, ugle, mus, ræv og fisk, osv. #br#.
Pris 269 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Hvis du er på udkig efter en praktisk og pålidelig lommelygte, går du aldrig galt med den professionelle M250F LED-lommelygte fra Ansmann. Lommelygten er forsynet med det seneste 3 W højtydende LED fra CREE. Den kan fokusere ubesværet fra et præcist lyspunkt til homogen projektørbelysning ved at.
Pris 247 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Isenkram Redskaber Lygter
Denne Nedis®-nødorienteringslampe med stik gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse,.
Pris 159 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Genopladelig lommelygte med indbygget Powerbank (2.600 mAh) - God til de lange gåture..
Pris 89 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED lommelygte
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsleg
.
Pris 58 kr.
Kategori: Udeleg - LEGETØJ LEGETØJ TIL HAVEN & UDELEGETØJ EKSPEDITION, SPEJDER OG UDFORSKNING DIVERSE UDFORSKNINGS LEGETØJ
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Inde i et telt er det hyggeligt. Men hvad der foregår udenfor er det mørkt er det skræmmende ikke, hvis du har din trofaste lommelygte fortalt udelukkende throu....
Pris 104 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Fra skotske Trespass får du her en lille lygte, der ikke vejer meget og fylder lidt i din oppakning. Lygten leverer stadig hele 350 lumen, s&....
Pris 179 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Lommelygter
Ibis er en lille lommelygte, der passer perfekt ned i lommen. Lommelygten har en slidstærk og meget gribevenlig aluminiumsoverflade, der gør den yderst brugervenlig og rar at benytte sig af. Lommelygten har en kraftfuld lysstyrke på 85 lumen, som gør den anvendelig både derhjemme, på jobbet og til udendørs.
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Electronic Cell Phones Accessories
.
Pris 133 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
V3