Lommelygte, sort/blå i aluminium med 9 LED pære til børn. Lille lommelygte i aluminium med en længde på 9 cm. På lommelygten er der en lille rem, så den kan holdes om håndledet. En fin lille lommelygte som er sjov at lege med i mørket. Morsealfabetet er bag på indpakningen. Lommelygten bruger 3 x AAA.
Pris 55 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Udeliv
Nitcore Lommelygte MH12 V2 1200 Lumen sort (TNC-MH12-V2) Produkt beskrivelse Ydeevne og runtime (1 x 21700 Li-Ion batteri 5000mAh) Høj (1200 lumen) i cirka 3 timer 45 minutter Midt (300 lumen) i ca. 8 timer Lav (55 lumen) i ca. 46 timer Sænk (1 lumen) i ca. 1500 timer Strobe SOS ledestjerne Leveringsomfang:.
Pris 859.5 kr.
Kategori: Elartikler - Lommelygter
.
Pris 73.69 kr.
Kategori: Værktøj -
Køb Lommelygte led med Høm Høm poser online hos Dyrelageret. Kun 49,00.
Pris 49 kr.
Kategori: Kæledyr - Diverse hygiejne
.
Pris 99 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj
.
Pris 248.4 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Bil - Værktøjer & Pleje - Akku håndlampe
Duracell Lommelygte NøgleringLille og smart lommelygte fra Duracell som kan sidde i dit nøglebundt eller bælteremmen på dine bukser. Er robust i kabinettet og er vandafvisende så den ikke tager skade ved brug i regnvejr. håndtaget er beklædt med skridsikkert gummi for et fast greb.Den mørke tid er perfekt til.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Tilbehør Lommelygter
Den robuste Flash Mini fra Scangrip er en kraftig LED-lommelygte i lommeformat, og den har en praktisk størrelse, der er let at tage med. Denne energieffektive LED-lommelygte har en lyseffekt på 50 lumen, driftstid op til 10 timer og dens stråleafstand er 50 m. Derudover er den kendetegnet ved en.
Pris 285 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Arbejdslamper
.
Pris 369 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Lommelygtesalg
Farve: schwarz; Lysfarve: kold hvid; Lyskilde følger med ved købet: ja; Gennemsnitlig levetid: 100000Std.; Indsatsområdet: Velegnet til udendørs brug; Lysdiodelampen kan skiftes ud: ned; IP-værdi: IP54; Mærke: Blulaxa; Strømforbrug: 6W; Farvetemperatur: 6500K; Lysstrøm: 400lm; Lyseffekt: 67lm/W; sta.
Pris 71.85 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Nødbelysning
LED Lommelygte - Zoom 120.
Pris 79 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lommelygte
Denne Nedis®-nødorienteringslampe med stik gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse,.
Pris 159 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Lille og praktisk lommelygte med UV 100 LED - ultraviolet lys som f.eks. kan finde skjulte beskeder og urinpletter fra dine kæledyr. Anvend denne lommelygte som en sjov metode til at gå på skattejagt - anvend usynligt blæk og se meddelelser i lommelygtens lys! Har du.
Pris 139 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hjem og fritid Belysning Lommelamper
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsleg
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Et karakteristisk format og slående illustrationer fange en flerårig emne natten på en usædvanlig måde i denne billedbog..
Pris 104 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Ibis er en lille lommelygte, der passer perfekt ned i lommen. Lommelygten har en slidstærk og meget gribevenlig aluminiumsoverflade, der gør den yderst brugervenlig og rar at benytte sig af. Lommelygten har en kraftfuld lysstyrke på 85 lumen, som gør den anvendelig både derhjemme, på jobbet og til udendørs.
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Electronic Cell Phones Accessories
.
Pris 133 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
Lysstyrken kan indstilles på knappen i de to tilstande, og har en strobefunktion. Lomme anvender 3 stk. AAA-batterier.Lysstyrke: 180 Lumen: Lystilstande: Høj, Lav, StrobeAnvender: 3 stk AAAStørrelse LxD: 110 x 34 mm.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning,Kampagnevare|
V3