Staples E21-lommeregneren kører på solceller og er fremstillet af genbrugsplast og er det miljøbevidste valg til brugere på farten.Denne lille lommeregner med otte cifre kører på solceller og er fremstillet af genbrugsindustriplast og er perfekt til de daglige opgaver. Den har en flad LCD-skærm og...
Pris 56.19 kr.
Kategori: Kontorartikler - 333
Smart lommeregner i lommestørrelse, der ikke fylder mere end et kreditkort. Man kan have den med sig over alt, og er derfor lige ved hånden, når der skal udregnes medicin, væskeskemaer osv. Fås i rød og med hvide taster. Lommeregneren drevet på solceller,.
Pris 49 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Lommetilbehør
Legendarisk TI-30 lommeregner til vigtige matematiske funktion til naturvidenskab. Fås til en skarp pris hos Pixojet! Texas Instruments regnemaskine med en forbedret MultiView skærmm. matematiske formler, som de står i lærebogen eksponentialfunktion, trigometrisk og hyperbolske funktionerpotenser, logaritmer,.
Pris 189.95 kr.
Kategori: Elartikler - Kontorartikler - Lommeregner
Camelion Batterie til ur,Lommeregner SR43 / G12 / 386 / LR43 / 186 5er Blister (XSR43-CB5).
Pris 23 kr.
Kategori: Elartikler - Knapceller
Sharp EL501X udfører over 130 videnskabelige og matematiske funktioner og har en stor - letlæselig skærm..
Pris 79 kr.
Kategori: Kontorartikler - Lommeregner
.
Pris 158 kr.
Kategori: Kontorartikler - Lommeregner
Lommeregner med både solceller og batteri. Med 8-cifre og de mest basale, matematiske funktioner. Modellen fås i transparent eller i fire forskellige smarte farver.. Dimensioner: 113 x 67 x 12 mmVægt: 40 g.
Pris 30 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Kontormaskiner > Lommeregnere
br...Denne lommeregner er designet til at gøre det nemt og hurtigt for dig at lave en masse nyttige beregninger, lige når du har brug for det. Lommeregneren har et flot stilfuldt design i sort, og vil....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Kontorartikler -
Betingelse: Brand NewFormat: Paperback - Udgiver: The Human Calculator - Publisher Dato: 2012-12-20 - Sider: - Dimensioner: 28 x 21 ....
Pris 179 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Uddannelse
TI-106 II Lommeregner - - - VNR: 3243480104418.
Pris 100 kr.
Kategori: Kontorartikler - Bøger
Denne elegante, moderne trækasse har mange funktioner og passer godt sammen med andre howa® produkter. Kasseapparatet er udstyret med en fuldt funktionsdygtig solregnemaskine lavet af bambus og leveres med 64-delt Euro-penge (mønter og regninger) og kreditkort. Mange funktionelle detaljer! Scanneren,.
Pris 584 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Børnelegetøj Købmandsbutikker mm. Købmandsbutik tilbehør
.
Pris 108.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
"Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Lommeregner 144299 , der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Cool Gadgets Office til de bedste priser! Finish: Blød Cifre: 8 Virker med batterier: Inkluderet.
Pris 75 kr.
Kategori: Diverse - BB
Denne A4-konferencemappe fra DESQ i farvet kunstlæder er en elegant organisatormappe til dine vigtige noter, dokumenter og skriveredskaber. Nyd de praktiske og tiltalende egenskaber ved denne konferencemappe, der leveres med en notesblok og lommeregner og er udstyret med en penneholder og flere.
Pris 438 kr.
Kategori: Diverse - Kontorforsyning Arkivering & organisering Arkivmapper
Smart, retro og godt beskyttende lyseblåt silikone cover til iPod Touch (2019) / 6th/5th Gen., som ligner en gammel retro Casio lommeregner. Det er et blødt silikone cover med en mat overflade hvor "knapperne" er lavet som udskæringer, så det ser så ægte ud som muligt. "Skærmen" på lommeregneren er udhulet så.
Pris 79 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Lommeregner Casio FX-82 SPX Sorttil en uovertruffen pris..
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - Skoleartikler
Tæl på rejse Denne Citizen pocket lommeregner med dens kompakte størrelse og lette vægt er den ideelle regnemaskine til at tage med dig. Enheden vejer kun 52 gram. Ikke desto mindre er CPC112 i stand til at udføre en momsberegning ved et tryk på en knap, for at indstille valutakursen eller for at angive en.
Pris 159.5 kr.
Kategori: Diverse - kontorartikler lommeregner og tilbehør regnemaskine lommeregner|
N/A.
Pris 124 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Kontormateriale,Lommeregner|
Regnemaskine med 4 funktioner til folkeskolen. Ekstra store cifre og låseprik mellem hvert tredje ciffer. Store farvekodede plastiktaster. Minustegn til venstre for det viste tal på displayet. Plus/minus-tast, brugervenlige hukommelsestaster. Solid konstruktion. Mål: 65 x 115 x 10 mm..
Pris 144.92 kr.
Kategori: Kontorartikler - Regnemaskiner & Lommeregner
V3