Maxell Lygte Cree (1xAA) (30339400) MAXELL Luminex 1 cells AA Cree: Aluminiums lygte med LED. Specifikationer: Produceret i Fly - aluminium Lysstyrke: 60 Lumen (New Cree XR-E LED P3 bin) Vantæt og med lommeclips i stål inklusive 1 stk. AA Maxell alkaline. Lyser op til ca. 1,8 time med de 1 medfølgende LR6/ AA.
Pris 139 kr.
Kategori: Elartikler - Maxell Lygter
FOCO T2117 fra FAVOUR er en robust lygte med en imponerende lyseffekt på 1000 lumen (i boost-tilstand). Du kan nemt skifte mellem de 5 tilstande med blot en enkelt hånd takket være den bekvemme knap i enden. Lygtens hoved bruges til at justere fokus fra en smal, fokuseret stråle til en bred, diffus.
Pris 513 kr.
Kategori: Elartikler - Isenkram Redskaber Lygter
  Goobay lommelygte med powerbank 2.6Ah (2600 mAh). Praktisk lommelygte med en integreret powerbank på 2600 mAh   Lommelygte med fire funktioner (to lys intensitet niveauer, blinkende og SOS) Praktisk størrelse, der passer i enh....
Pris 79.77 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
LEDVANCE 227835 LED SPYLUX batteridrevet (inkl. batterier) lygte/væglampe med bevægelsessensor. 0,3W 3000Kelvin 17Lumen. Dia: Ø68mm.  Ean nr. 4058075227835 Produktfordele Kan fjernes fra holderen til brug som bærbar lyskilde Produktegenskaber Batteridrevet, støv- og stænktæt armatur.  Roterende hoved giver.
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Diverse Gadgets, batterier og lygter
.
Pris 525.36 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Belysning - Øvrig belysning - Lommelygter
Nøglering med lygte + Nøglefinder funktionSe NU bliver det altså smart! Dette er en nøglering med indbygget lommelygte så du kan finde nøglehullet selvom det er mørkt - Men den har samtidig indbygget nøglefinder funktion (læs herunder), så du altid kan finde dine nøgler blot ved at fløjte efter dem. Nygerrig?.
Pris 35 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Tilbehør Lommelygter
Reservedel til din Puig kåbe/vindskærm!Hvorfor udskifte en hel vindskærm, når du kan erstatte den del, der skal udskiftes? Puig leverer reservedele til de fleste af deres produkter, og er mulige at udskiftes selv.Reservedelen fås i to modeller, den ene passer til 180mm forlygter og den anden til 195mm..
Pris 469.99 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - MC-Dele/Steldele/Vindskærme
En smart lille LED lampe der kan klipses fast på lidt af hvert, blandt andet tablets, hvor den giver et rigtig godt lys til billeder. Den er fremragende til at lyse op i mindre rum. Denne lygte kommer med 6 LED pære, der bruger en begrænset mængde strøm, som forbedrer oplevelsen. LED lygten har tre.
Pris 74 kr.
Kategori: CPU - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
LYGTEN VED VEJEN "Landsbyen kaldte ham Older. Det var en gammel mand. Måske kom navnet Older af ælde. Ingen i landsbyen kunne huske, han havde været ung. Altid gammel. Han havde sit....
Pris 219.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Klarborg nissen Simone elsker at hygge med lys i lygten.. Simone er en finurlige nisse med store blå øjne og et glad ansigt der er ikke til at stå for. Nisserne er designet af Etly Klarborg, inspireret af hendes familie og venner, derfor har hver nisse deres helt egen personlighed og udtryk.  .
Pris 499.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Etly Klarborg Nisser
Denne Nedis® nødorienteringslampe gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse, tændes et.
Pris 129 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
.
Pris 1299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Natkikkert
Ring RT5148 er en robust gummilygte, der er ideel til at modstå skrappe forhold, også på byggepladser og til friluftsliv..
Pris 59 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - LED lommelygte
Kraftfuld 10 W-lygte til enhver lejlighed med en rækkevidde på op til 250 meter med 500 lumen. Model fra Premium-serien med vandafvisende IPX4-beskyttelse og et anodiseret aluminiumshus, der giver ekstrem holdba... - TILBUD NU, pris kun 224,00 (før 269,00).
Pris 224 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Diverse » Sortiment
Du skal aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm med dette praktiske sæt fra LifeLine. Leveres med for- og baglygte samt montering til din sadelpind, styr eller hjelm. USB-genopladelig så du kan oplade dem næsten hvor som helst.
Pris 167.81 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sporting Goods Exercise & Fitness Sport Safety Lights & Reflectors|Unisex
Halo + pærer bruger 20% mindre strøm end konventionelle halogenlamper til samme lysudbytte. Deres lysudbytte overstiger den traditionelle pære med 35%..
Pris 54 kr.
Kategori: Pærer - LED-pærer
Lad den skønne nisse med lygte fra CASA Christmas byde dine gæster velkommen. Med ham her ved hoveddøren er der dømt god dejlig julestemning. Til udendørs brug 40 LED-lys Fås i flere modeller LED nissen måler 29 cm i højden, har 40 LED-lys og lyser med en kølig hvid tone..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Julebelysning
color: #000000;Technaxx 6-i-1 er ikke bare en smartphone oplader til bilen men også en powerbank, lommelygte, nødhammer, bæltekniv og et blinkende lys til at signalere at man er i nød. color: #000000;Oplad telefonen i mens du kører bil. Således kan du sikrer dig at telefonen er opladt når du ankommer til din.
Pris 249 kr.
Kategori: Opladere - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Lygten ved vejen (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Niels Anesen - Forlag: Saga - Emner: Kærlighed, Dansk, Digte, Lyrik, Viser - ISBN-13: 9788726005639.
Pris 174 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3