Lyskæde Enhjørninge er en rigtig fin lyskæde som skaber hygge på børneværelset. Kæden er med 8 pink Enhjørninge og har en længde på ca. 2 meter og Enhjørningene har en længde på ca. 6 cm. LED lyskæde som bruger 3 AA batterier Som ikke medfølger. Lyskæden fra Spiegelburg er selvfølgelig CE mærket..
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Børnelamper - Mere til børneværelset - 1 årig pige og gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - Natlamper
Illu lyskæde komplet sæt 10m færdigmonteret med E27-fatninger for maksimal fleksibilitet, når du vælger lyskilder i farvede, klare eller matte LED, gløde- eller halogen pærer. Den medfølgende tætningsring af gummi sikrer overgangen mellem sokkel og pære. Lyskæden kan bruges både inde- eller udendørs. .
Pris 295 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Diverse Dekorations & Julebelysning Udendørs
Lav en varm, elegant glød i dit hjem, haven eller festlokalet med disse lyskæder med batteri og timer..
Pris 49 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Udendørs lyskæde
Placer denne lyskæde i din stue, i soveværelset eller i dit kontor for at skabe god stemning og den atmosfære, du ønsker. Den batteridrevne lyskæde fås i forskellige designs, så du kan variere dekorationen i dit hjem i det uendelige. Kun til indendørs brug. Batterier medfølger: No Batteri Type: AA.
Pris 129 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
.
Pris 51 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - HUS & HAVE
Flexible tube for decorative lighting Flexibler Schlauch zur Dekorationsbeleuchtung Extremely flexible lighttube For indoor and outdoor use (IP44) Optimally protected lamps in a full-plastic round tub... - TILBUD NU, pris kun 189,00 (før 246,00) flerfarvet.
Pris 189 kr.
Kategori: Studio og DJ Udstyr - Lyskæder » Lyskæder, MEST SOLGTE!
.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Haveliv Haveindretning Udendørslamper
Giv din have et dekorativt præg med denne LED-lyskæde med 20 pærer fra HI. Lamperne kombinerer funktionalitet med et stilfuldt design. Med en samlet længde på 12,5 m vil denne lyskæde være en dekorativ tilføjelse til alle begivenheder, og den tilbyder en hyggelig stemning til fødselsdage,.
Pris 375 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Lyskæde med 20 stk. kugler af metaltråd. Indeni hver kugle sidder en lille LED-pære, der giver et flot lysskær. Godkendt til udendørs brug (IP44), el-drift. Produktinformation – Afstand mellem kuglerne: 15 cm – Ledningslængde: 3 m – Længde lyskæde: 3 m – Diameter kugle: 4 cm – Materiale kugler: metal.
Pris 149 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lightning
.
Pris 915 kr.
Kategori: Smykker -
.
Pris 799 kr.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
'-Flot blikfang i din julebelysning.-Hurtig og nem at anbringe da kæden kun har to ender. (Intet besvær med at danne en kreds)-Skab spændende lys i huset eller salgslokalet.-Sættet kan kun bruges indendørs.-Med kontakten der er integreret i tilførselsledningen kan du nemt tænde og slukke for.
Pris 119.85 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Lamper & Lys Lyskæder
Twinkly Istapper Lyskæde - Farvet + Hvidt lysSmart app-styret lyskæde i form som kaldes for "istapper" da det er en lyskæde hvorfra der hænger mindre lyskæder nedfra, sådan at det ligner en form for istapper. Du får i denne pakke mulighed for, via gratis app, at styre lyset i alle tænkelige farver samt at.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Smart Hjem Smart Julebelysning
Festlyskæde Kelja med 10 lyskilder og transparente glaskugler, IP44 Denne LED-festlyskæde er tiltænkt brug på udendørsarealerne, og den har 10 glaskugler på række i en vis afstand til hinanden. Her sidder der ikke bare en LED i kuglerne, man finder også en slags minilyskæde i hver kugle. Den afgiver et fint,.
Pris 377 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Dekorationsbelysning Lyskæde Party-lyskæder udendørs
Solcelle Lyskæde 10 m Transparent solcellelyskæde der kan placeres på mange forskellige måder eftersom den er bøjelig. Fælles for alle solcelleprodukter er at de behøver solens hjælp for at kunne fungere. De er derfor skabt til at blive brugt udendørs og.
Pris 149 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem og fritid
.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -> Julebelysning -> Lyskæde 45 LED Sort - TIVOLI LIGHTS
Sæt et særligt præg på omgivelserne med denne hyggelige vandmelon LED lyskæde!. Lyskæden er det perfekte element til at sprede hygge i hjemmet, og kan ideélt pynte i køkkenet, på balkonen....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Med denne Outwell Coxa LED lyskæde er du sikret en hyggelig stemning, når mørket falder på. Lyskæden måler 1.5....
Pris 209 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Lamper
Batteridrevet lyskæde med 10 stk. LED-lys.Vælg mellem sølvtråd og guldtråd.Har et varmt/ekstra varmt hvidt lysLængde ialt 100 cmBatteri medfølger.
Pris 30 kr.
Kategori: Kreativ leg - Elmely Design med garn, hæklekits, strikkekits, tilbehør mm Hobby LED lys, -kugler og - kæder
V3