Smart og indbydende madkasse med elastik til at holde fast på låget. Køb den i dag, vi har hurtig levering..
Pris 139.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Startside > Bolig & Have > Køkken > Madopbevaring & beholdere
Madkasse med 3 rum, 975 ml..
Pris 34.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - House & Home - Home & Furniture - Kitchen Utensils and Acc
En meget praktisk elektrisk madkasse til opvarmning af din mad eller holde den varm uden behov for en mikrobølgeovn. Ideel til at tage mad til arbejde og varme det op let på kontoret. Betjeningen er meget enkel, bare tilslut madkassen til lysnettet ved hjælp af det medfølgende aftagelige kabel, vent et par minutter og nyd varm hjemmelavet mad. Dens kapacitet er 1,05 L og kan nå en maksimal temperatur på op til 70° C. Indvendigt har den en aftagelig bakke med 2 separate rum og en mindre og også aftagelig beholder med låg, så begge kan let rengøres i opvaskemaskinen. Beholderen med låg er meget nyttig til salater eller desserter og den anden til mad, der skal opvarmes. Låget på madkassen har en dampventil og et bestik rum, hvor en ske er inkluderet. Derudover har den 4 sikkerhedslåsefaner og et foldbart bærehåndtag for nem at bære. Det kan også bruges som en konventionel madpakke til kold eller frisk mad. Materiale: PP Farve: Hvid Grøn Design: Innovativ og funktionel Type: Elektrisk Kapacitet: 1,05 L Udtræksbakke: 2 Rum Velegnet til opvaskemaskine Beholder: Med låg Flytbar Temperatur max.: 70 ºC Låg med rum til bestik: Ske Ventil til fordampning Sikkerhedslås x4 Bærehåndtag: Foldbar Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Aftageligt: Nem at rengøre Original og bærbar: Alsidig og kan tilpasses Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Stiktype: C Fjernbart kabel: 80 cm Strøm: 40 W AC In: 220-240 V / 50-60 Hz Ca. mål: 24 x 16,5 x 10,5 cm Emballage og manual på dansk.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Køkkenudstyr
LunchBox En smart madkasse fra Brix Design. Nem at åbne og lukke, selv for små børn, og låget kan bruges som praktisk tallerken eller bakke. LunchBox er meget rummelig og har plads nok til æblet, pæren, yoghurt, nødder og lignende sammen med sandwichen. Madkassen er lavet af Tritan, der er 100% fri.
Pris 63.96 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Home & Garden > Kitchen & Dining > Food & Beverage Carriers > Water Bottles
cilio Madkasse Oval Antracit Monte.
Pris 349.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Unisex>Home
Excellent Houseware Madkasse Boom.
Pris 59.00 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn > Børne- & Babyudstyr
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.94 kr.
Kategori: Legetøj - Madkasser og drikkedunke
Original Makita Madkasse, Box, Taske P-72023 (ZMAK-LB).
Pris 279.00 kr.
Kategori: Elartikler - Radio
Den praktiske madkasse fra Maped Picnic gør det nemt at sammensætte en spændende og varieret madpakke til hele dagen. Madkassen er inddelt i to rum, og med dertil hører en ekstra lille madkasse, som passer perfekt ned i det ene. Både den store og den lille madkasse slutter helt tæt, så maden holder sig frisk, og du slipper for at den løber sammen eller ud i tasken. Låget frigøres nemt med et enkelt vrid på drej.
Pris 64.00 kr.
Kategori: Elværktøj - DISCONTINUED > Madkasser > Skolestart > Outlet sale 2021 > Spar 50%
Madkasse med Bamse-motiv..
Pris 59.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj, Barn & Baby > Baby & Børn > Spise > Børne madservice
Beckmanns madkasse er 100% vandtæt, og tåler opvaskemaskine. Madkassen leveres med et udtageligt skillerum.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - unisex>Køkkenudstyr og Borddækning>Skåle
2-delt madkasse med hjerteform. Madkassen er fremstillet af blankt, rustfrit stål og kan fx bruges til madpakken, opbevaring af nips eller slik..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Opbevaring > Madkasser > Madkasse
Frozzypack er en svenskfremstillet madkasse med integreret køling i låget. Læg låget i fryseren i mindst ti timer inden brug, og Frozzypack sikrer, at din mad forbliver kold i ca. 7 timer. Frozzypack sikrer, at din mad forbliver kold og frisk, indtil det er tid til at spise den. Hvis du lægger låget med integreret køling i fryseren senest ti timer før brug, holder Frozzypack din mad kold i ca. syv timer ved stuetemperatur. Denne Frozzypack har en volumen på ca. 1.2 L. Hele madkassen kan vaskes i opvaskemaskinen, men kun kassen er sikker at have i mikrobølgeovnen. Brug ikke låget i mikrobølgeovn. Alle Frozzypack produceres i Sverige. - Hold din mad kold og frisk hele dagen - En madkasse med integreret køling - Alle Frozzypack er fremstillet i Sverige Specifikationer: Farve: Sort, grøn Materiale: Plast Mål: ca. 25 x 16 x 7 cm Volumen: 1.2 L Pakken Indeholder: 1x Madkasse.
Pris 109.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Køkken > Servering
Vitello madkasse (Forlag: Gyldendal, VNR: ingen).
Pris 80.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lufttæt, stabelbar og modulær opbevaringsbeholder til køleskab og fryser. Gennemsigtig krukke med vindue i låget - let at se indholdet både fra siden og ovenfra. Perfekt at bruge som madkasse eller som kølekrukke til sandwich -pålæg, tomater eller agurkeskiver. Mål: 18x12,5x4,5 cm udefineret.
Pris 123.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - hjemmet/kkken/daser
Liewood Madkasse - Silikone/Stål - Arthur - Cat Mustard.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasse
Zoo Madkasse er en smart madkasse, der er perfekt til udflugten med skolen eller til turen i parken med familien. På låget sidder søde spænder som er nemme for barnet at åbne og lukke. En gummiliste i låget forhindrer lækage. I madkassen er en mindre bøtte til f.eks. bær eller snacks. - Låg der er nemt at åbne - Lille bøtte indeni til f.eks. bær eller snacks - Silikoneliste forhindrer lækage - kan tages af ved vask - Maskinopvask i øverste kurv - Fri for PVC, BPA og ftalater - Opfylder EN14372 - Rummer 700 ml.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Børn>Legetøj>Rolleleg
Den nye helt til køleskabet og frokostpauser: ZWILLING FRESH & SAVE 2-i-1 vakuum-lunchboks M har en kapacitet på 800 ml, et halvtransparent design og er ideel til transport af sandwiches og små frokostretter. Takket være deleren kan du hurtigt dele snackboksen op i to rum for at holde....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Diverse - 763
Brødkasseadapteren gør det muligt at tilslutte forskellige nyere speedometre til de originale speedometerstik af forskellige BMW-modeller, der stadig har det gamle brødboks speedometer. elementer: Axel Joost Madkasse adapter til BMW K modeller.
Pris 895.98 kr.
Kategori: MC tilbehør - Axel Joost
V3