Få dit barn (eller en voksen) til at elske madpakken! Selvom indholdet er kedeligt behøver det ydre ikke være det. En personlig madkasse med foto er nem at finde i køleskabet og dit barn vil elske en madpakke med et billede af dem selv familien eller måske favorittegnefilmshelten! Madkasse med eget foto fra.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
Mærke: House Doctor Material: Stainless steel , Material: Iron l: 17 cm, w: 13 cm, h: 6.5 cm Klik her for at se flere møbler..
Pris 240 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - House Doctor Køkkentilbehør
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Legetøj - Madkasser og drikkedunke
brMadkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Køkkentilbehør Madkasser, dåser & beholdere
Sebra Madkasse - Singing Birds.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasse
Momenti Anaheim Madkasse Madkasse med horisontal rumdeler og lås BPA fri Kvalitet: 100% polyester Størrelse: 16,5 x 11,5 x 5 cm.
Pris 49 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
Madkasse til salaten..
Pris 59.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Sistema
Gør opbevaring af rester eller madpakker til en leg med disse stabelbare hermetiske køkkenbeholdere fra køkkenmærket Confortime. Disse køkkenbeholdere er super smarte med....
Pris 59.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
.
Pris 162 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Takforgaven
Smuk og enkel madkasse som kan holde hele livet. Denne sunde madkasse er lavet i rustfrit stål og er garanteret fri for skadelig kemi. Den er perfekt som madkasse til både børn og voksne. En madkasse skal typisk indeholde tre ting: Brød, snacks og grønt..
Pris 199 kr.
Kategori: Blomster - Til køkkenet til ham
Smart madkasse med skillevæg så maden kan deles op..
Pris 79 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Indretning Børneværelsesindretning Småopbevaring børn
Pas godt på din sandwich - hvad enten du smører den i en baguette, på rugbrød eller sandwichbrød - med disse to madkasser fra Lékué. Den mintgrønne passer perfekt til en aflang baguette, mens den klare er god til toastbrød eller rugbrød. Så er du sikker på, at din sandwich stadig er hel, når du skal spise.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
.
Pris 99 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bolig og køkken
.
Pris 89 kr.
Kategori: Børnetøj - Legetøj Legetøj Kendte figurer Babblarna
Gem dine madrester, og hold dine madvarer friske i længere tid, med denne smarte madkasse. De 3 forskellige indsatser gør det let at adskille de forskellige dele af måltidet.Gem dine rester, og hold din mad frisk med denne praktiske madkasse. Perfekt til at bringe resterne af gårsdagens middag i skole eller.
Pris 279.2 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Køkken
.
Pris 79 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Stål madkasse med hjortemotiv - The Zoo - Se den her..
Pris 169.15 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Produkter Spise & drikke Madkasser og drikkedunke
Bæredygtig og rumopdelt madkasse i metal fra danske Yummii Yummii. Bento Medium med 2 rum gør det nemt for dig at pakke en varieret og spændende madpakke uden brug af engangsemballage og uden at tingene bliver blandet sammen nede i boksen. Materialet i rustfrit stål optager hverken lugt eller farve fra.
Pris 229 kr.
Kategori: Børnetøj - |Mærker|T-V-W|Yummii Yummii
Konges Sløjd Legetøjs Madkasse multi i træ, harsmukke lyse og mørke træfarver. Madkassen indeholder forskellige madvarer. 100% FSC certificeret træ Fra 1 år Se mere fra Konges Sløjd her.
Pris 379 kr.
Kategori: Legetøj - Indretning Interiør Konges sløjd Konges Sløjd nyheder Legetøj Nyheder
V3