Madkasse, Bus fra Lässigsserie Adventure serie. En solid madkasse i støvet grøn med store greb og motiv på låget af en bus. Fakta om madkassen: Mål 16,8 x 11.5 x 6,1 cm Fleksibel skillelinje i madkassen Store greb. Let at åbne og lukke for barnet Silikonering i låg for ekstra tæthed Tåler at komme i.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser og vandflasker - Skolestart
Spar plads i skabe og skuffer med disse foldbare bokse, som er idelle som madkasser. Foldes let sammen, så de ikke fylder Tåler mikroovn, opvaskemaskine og fryser Perfekt til madpakker eller rester Lufttæt forsegling Pakken inkluderer 3 stk i størrelserne 350, 500 og 800ML.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Køkkenudstyr
LunchBox En smart madkasse fra Brix Design. Nem at åbne og lukke, selv for små børn, og låget kan bruges som praktisk tallerken eller bakke. LunchBox er meget rummelig og har plads nok til æblet, pæren, yoghurt, nødder og lignende sammen med sandwichen. Madkassen er lavet af Tritan, der er 100% fri.
Pris 63.96 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Home & Garden > Kitchen & Dining > Food & Beverage Carriers > Water Bottles
Sistema quaddie madkasse lilla/pink Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.94 kr.
Kategori: Back To School - Madkasser og drikkedunke
Flot madkasse fra Liewood i rustfrit stål med opdeling i 3 mindre rum. Låget på madkassen er lavet af silikone i farven yellow mellow med dinoer på. Den kan rumme 900 ml. og tåler at komme i opvaskemaskinen. Materialet holder til brug i lang tid.  Værd at vide: Måler 5,5 x 13,5 x 17 cm.  Fremstillet i.
Pris 219.00 kr.
Kategori: Legetøj - |Mærker|K-L|Liewood
Den praktiske madkasse fra Maped Picnic gør det nemt at sammensætte en spændende og varieret madpakke til hele dagen. Madkassen er inddelt i to rum, og med dertil hører en ekstra lille madkasse, som passer perfekt ned i det ene. Både den store og den lille madkasse slutter helt tæt, så maden holder sig frisk,.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ROAS7 > Madkasser > Skolestart
Excellent Houseware Madkasse.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Livsstil > Udeliv
Beckmanns madkasse er 100% vandtæt, og tåler opvaskemaskine. Madkassen leveres med et udtageligt skillerum.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - unisex>Køkkenudstyr og Borddækning>Køkkenudstyr og Borddækning
Madkasse med Pokémons i blåt!.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Baby & Børn > Spise > Børne madservice
Klip It er en funktionelt serie beholdere fra Sistema, hvor denne smart 1 liters boks med to separate rum er i blandt. Madboksen har et klip låg og to rum og er fremstillet i transparent plast, du kan se indholdet. Du kan fx bruge madkassen til salat, sandwiches, snacks mv. Klip It 1 liter Split og er 100% fri for sundhedsskadelige stoffer. Låget klikkes nemt af og på og gummipakningen sørger for, at madkassen holder tæt og indholdet holder sig friskt i længere tid - og så kan den stables. Beholderen tåler at komme i fryseren og i mikroovnen (uden låg) og kan vaskes i opvaskemaskine (øverste hylde). Hvem er Sistema? Sistema er en virksomhed, der producerer opbevaringsbokse, madkasser og drikkeflasker mv. Virksomheden blev grundlagt i Auckland, New Zealand i 1990 og fremstiller udelukkende produkter af genbrugsplast. Alle Sistemas produkter fremstilles i New Zealand og er uden BPA, phatalater og bly..
Pris 19.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Opbevaring > Madkasser > Madkasse
Vitello madkasse (Forlag: Gyldendal, VNR: ingen).
Pris 80.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
cilio Madkasse Rund Antracit Monte.
Pris 349.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Unisex>Home
Day Madkasse m. Bestik er en smart og funktionel madkasse i en trendy støvet grøn farve, og er fremstillet i hård plastik, der beskytter din mad. Madkassen har fem inddelte rum med en udtagelig dressingkop på 150 ml, et solid låg med indbygget plads til bestikket, der nemt.
Pris 29.00 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
Liewood Madkasse - Silikone/Stål - Arthur - Cat Dark Rose.
Pris 219.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasse
Frozzypack sikrer, at din mad forbliver kold og frisk, indtil det er tid til at spise den. Hvis du lægger låget med integreret køling i fryseren senest ti timer før brug, holder Frozzypack din mad kold i ca. syv timer ved stuetemperatur. Denne Frozzypack har en volumen på ca. 0.9 L. Hele madkassen kan vaskes.
Pris 139.00 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Indretning og møbler > Interiør > Middager & representasjon > Serveringsfat > Serveringsfat tilbehør
.
Pris 79.94 kr.
Kategori: Diverse - Børnetilbehør
Praktisk Avengers madkasse, med god plads til madpakken..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - 6264
Brødkasseadapteren gør det muligt at tilslutte forskellige nyere speedometre til de originale speedometerstik af forskellige BMW-modeller, der stadig har det gamle brødboks speedometer. elementer: Axel Joost Madkasse adapter til BMW K modeller.
Pris 888.91 kr.
Kategori: MC tilbehør - Axel Joost
Dette frokostsæt med Mickey Mouse er et super sjovt madsæt til børnene. Ud over mad er det også muligt at have snacks eller snacks i madkassen. Madkassen lukkes let med en praktisk lås, og bestiket&hellip:.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Diverse - > > >
V3