Få dit barn (eller en voksen) til at elske madpakken! Selvom indholdet er kedeligt behøver det ydre ikke være det. En personlig madkasse med foto er nem at finde i køleskabet og dit barn vil elske en madpakke med et billede af dem selv familien eller måske favorittegnefilmshelten! Madkasse med eget foto fra.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
En praktisk og robust madkasse fra Beckmann i et fint design, der matcher Beckmanns rygsække. Madkassen har en helt tæt lukning og er udstyret med en smart rumdeler. Den tåler maskinopvask..
Pris 119 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr Spisetid Bestik & Servering Madkasser & Beholdere
En speciel forsegling holder den medbragte mad frisk og smagfuld i denne "Take-a-break" madkasse. Så tag en pause når du er på farten, og nyd de medbragte lækkerier. Se også "Take-a-break" køleelement - holder din frokost endnu mere indbydende og frisk. ABS-plast er et stødfast og robust materiale, som er.
Pris 54 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Madkasser
.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn Spisetid Madkasser og drikkedunke
Dette sæt består af en madkasse og en drikkedunk. Begge er under officiel Star Wars licens. De er i rød plastik og har figurene fra Star Wars påprintet. Dette madkassesæt er perfekt til din barn..
Pris 78 kr.
Kategori: Tasker - Dekorationer
Fra skotske Trespass får du her et sammenklappeligt madkassesæt i tre dele, der gør det nemt at have mad med på vandreture....
Pris 179 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Tilbehør
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Legetøj - Madkasser og drikkedunke
brMadkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legemad i træ
Momenti Anaheim Madkasse Madkasse med horisontal rumdeler og lås BPA fri Kvalitet: 100% polyester Størrelse: 16,5 x 11,5 x 5 cm.
Pris 49 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
.
Pris 216 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - LEGETØJ FEST, ROLLELEG & UDKLÆDNING ROLLELEG KØKKENLEGETØJ OG TILBEHØR LEGETØJSMAD OG RESTAURANT LEGETØJ
Madkasse til salaten..
Pris 59.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Sistema
br... Med dette store sæt af madkasser og tupperware for du alt det, du skal bruge til opbevaring og rester i køkkenet! Dette sæt af 31 dele med forskelligfarvede låg giver dig et fuldendt sæt....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Gryder & pander -
Smuk og enkel madkasse som kan holde hele livet. Denne sunde madkasse er lavet i rustfrit stål og er garanteret fri for skadelig kemi. Den er perfekt som madkasse til både børn og voksne. En madkasse skal typisk indeholde tre ting: Brød, snacks og grønt..
Pris 199 kr.
Kategori: Blomster - Til køkkenet til ham
Praktisk Avengers madkasse, med god plads til madpakken..
Pris 59.4 kr.
Kategori: Legetøj - Sommertilbud Legetøj Julegaveideer
Beckmanns madkasse er 100% vandtæt, og tåler opvaskemaskine. Madkassen leveres med et udtageligt skillerum.
Pris 149 kr.
Kategori: Service & bestik - Fade & Skåle
Smart madkasse med skillevæg så maden kan deles op..
Pris 79 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Indretning Børneværelsesindretning Småopbevaring børn
Super fin madkasse med Mickey Mouse i røde og lyseblå farver. Passer fint til den lille madpakke..
Pris 34 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Gaver Gaveideer til børn Skole og børnehave tilbehør
Denne smarte madkasse har tre seperate rum til opdeling af mad. Madkassen inkludere en gaffel og ske. Information:Mærke: BasicPlusDimensioner: 17,5 x 13 x 9 cm.
Pris 19 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
V3