Madkasse, Tipi fra Lässigsserie Adventure serie. En solid madkasse i rosa med store greb og motiv på låget af en bus. Fakta om madkassen: Mål 16,8 x 11.5 x 6,1 cm Fleksibel skillelinje i madkassen Store greb. Let at åbne og lukke for barnet Silikonering i låg for ekstra tæthed Tåler at komme i opvaskemaskinen.
Pris 89 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser og vandflasker
Beckmanns madkasse er 100% vandtæt, og tåler opvaskemaskine. Madkassen leveres med et udtageligt skillerum.
Pris 149 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - House & Home - Home Improvement - Kitchen - Accessory
Batman madkasse Denne madkasse med Batman, super sjov madkasse til børn. Udover mad, kan du også bære snacks eller snacks i madkassen. Lunchbox forseglet let med en praktisk lås. Lunch Box er let at tage med dig, når du går på en picnic, i skole eller på.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Batman
Elektrisk madkasse til bilen Er du træt af kold mad på turen? Så skulle du købe denne 12V madkasse, som er perfekt til at opvarme mad eller holde din mad varm under bilturen. En madkasse til den lange køretur, ferien eller hvis du spiser frokosten i bilen. Madkassen tilsluttes bilens cigartænderstik,.
Pris 169 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Madkasser, Opbevaringsbokse til Fødevarer, Salatskåle
Beckmanns madkasse er 100% vandtæt, og tåler opvaskemaskine. Madkassen leveres med et udtageligt skillerum.
Pris 149 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken
Få dit barn (eller en voksen) til at elske madpakken! Selvom indholdet er kedeligt behøver det ydre ikke være det. En personlig madkasse med foto er nem at finde i køleskabet og dit barn vil elske en madpakke med et billede af dem selv familien eller måske favorittegnefilmshelten! Madkasse med eget foto fra.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
.
Pris 110.95 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenudstyr
Gør opbevaring af rester eller madpakker til en leg med disse stabelbare hermetiske køkkenbeholdere fra køkkenmærket Confortime. Disse køkkenbeholdere er super smarte med....
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
brMadkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Køkkentilbehør Madkasser, dåser & beholdere
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Legetøj - Madkasser og drikkedunke
Original Makita Madkasse, Box, Taske P-72023 (ZMAK-LB).
Pris 279 kr.
Kategori: Elartikler - Radio
Momenti Anaheim Madkasse Madkasse med horisontal rumdeler og lås BPA fri Kvalitet: 100% polyester Størrelse: 16,5 x 11,5 x 5 cm.
Pris 49 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
Flot madkasse fra Liewood i rustfrit stål med opdeling i 3 mindre rum. Låget på madkassen er lavet af silikone i farven yellow mellow med dinoer på. Den kan rumme 900 ml. og tåler at komme i opvaskemaskinen. Materialet holder til brug i lang tid.  Værd at vide: Måler 5,5 x 13,5 x 17 cm.  Fremstillet i.
Pris 219 kr.
Kategori: Legetøj - |Mærker|K-L|Liewood
Pas godt på din sandwich - hvad enten du smører den i en baguette, på rugbrød eller sandwichbrød - med disse to madkasser fra Lékué. Den mintgrønne passer perfekt til en aflang baguette, mens den klare er god til toastbrød eller rugbrød. Så er du sikker på, at din sandwich stadig er hel, når du skal spise.
Pris 107.97 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
Vitello madkasse (Forlag: Gyldendal, VNR: ingen).
Pris 80 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Madkasser i tre forskellige størrelser..
Pris 69 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Spise Børne madservice
.
Pris 59 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn - Børne- & Babyudstyr
Sistema Madkasse - Small Split - 350 ml - Lilla.
Pris 26.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasse
.
Pris 199 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Husholdning - Opbevaring - Madkasser
V3