Billedbog af Kirsten Ahlburg til de yngste - til dialoglæsning om idiomer og de underlige mundheld, der optræder i det danske sprog. Denne bog kommer med et humoristisk bud på forklaringen bag....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Høj kvalitet, billige priser og hurtig levering.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - DISCONTINUED > Kreativ hobby > Maling, farve og lak > Diverse maling, farve og lak
Vores maling sprøjte med sit ergonomiske design passer perfekt i hånden. Sprøjtepistolen kan sprøjte næsten alle forskellige overflader jævnt. Du kan male på både træ og bilar.En lille og en stor farve kop medfølger, så du kan male både små og store områder..
Pris 369.00 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram > Redskaber > Maleredskaber > Sprøjtepistoler
Mal hjemmet på en smart måde med dette genopfyldelige malerrullesæt, det sikre at malingen ikke sviner så meget. Det er nemt at anvende, du fylder blot malerrullen op med maling og derefter er den klar til brug. Det smarte ved denne er at du ikke heletiden skal dryppe rullen i bakken med malingen og derved bliver det nemt og hurtig for dig at male de forskellige rum. Den er drypfri og benytter den optimale maling som skal anvendes når du maler vægge m.v. Udover dette får du også nemmere ved at male hjørner, der er nemlig en kant/hjørneruller med i æsken. Sættet indeholder: 1 x Lille ruller 1 x Stor ruller 1 x kant/hjørneruller 1 x bakke 1 x Hælder 3 forlænger stænger.
Pris 139.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Værktøj & Redskaber
Praktiske pumper til at sætte i f.eks. maling, så børnene nemmere kan dosere, og så malingen ikke sprøjter så meget. Lavet i plastik med gevind. Kan klippes til i længden stk...
Pris 131.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Øvrige malerredskaber
Sættet med tekstil maling indholder 6 lyse og glade farver a 45 ml. i farverne gul, orange, rød, grøn, blå og lilla. Farverne dækker rigtigt godt og er allergivenlige og glutenfri. Når tøjet er malet, skal det hvile i 2 timer, eller til det er helt tørt. Derefter stryges det og er nu klar til brug. Den permanente maling er sjov til at dekorere  tøj, sko, tasker, bælte osv. med.  Fantasi og kreativitet kan frit udfoldes og der kan laves mange unikke ting. Tekstil malingen fra SES er til børn fra 5 år og selvfølgelig CE mærket..
Pris 140.00 kr.
Kategori: Legetøj - Tusser og maling - 5 årig dreng gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - Kreativ leg - Halloween
Hvad er UV maling?UV maling er fluorescerende maling, der lyser kraftigt op i mørke under UV lys, også kaldet black light. UV maling kan fås i forskellige farver og varianter, der både bruges på materialer som papir, træ, vægge eller tøj (UV Stofmaling). Dog anbefales det ikke at bruge UV maling på blanke/glatte overflader som metal eller plastik, da du ikke opnår samme effekt.UV maling kan også bruges til kroppen og ansigtet med UV Kropsmaling eller UV Ansigtsmaling, der nemt vaskes af med sæbe og vand. Det er vigtigt at anvende disse produkter, hvis UV malingen skal bruges på kroppen/ansigtet, da andre typer UV maling kan give udslæt på huden.​Hvad er forskellen på UV maling og selvlysende maling?Den primære forskel på UV maling og selvlysende maling er måden, man aktiverer malingens lyseffekt. Ved UV maling skal man bruge UV-belysning/black light, og ved selvlysende maling aktiverer lyset sig selv, så længe man befinder sig i mørke. Heraf kommer navnet “Glow in the dark”.​ Se også vores magnetmaling og tavlemaling.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Event - UV Effekter - UV maling - Universal UV maling
Malinger og lakker: miljøvejledning til malingssystemer til korrosionsbeskyttelse (Forlag: Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788773105375).
Pris 214.10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vores maling sprøjte med sit ergonomiske design passer perfekt i hånden. Sprøjtepistolen kan sprøjte næsten alle forskellige overflader jævnt. Du kan male på både træ og bilar.En lille og en stor farve kop medfølger, så du kan male både små og store områder.Type: HVLPStore tip: 1,4 mmSmå tip: 0,8 mmLille farve kop: 250ml drypfriStor farve kop: 600ml drypfriLufttilslutning: ¼ "Luftforbrug ved 2,5 bar: 80l / minMaksimalt driftstryk: 70psi (lb / i ^) = 4,82 bar = 4,92 kg / cm ²Anbefalet tryk: 20-50 psi (1,38-3,45 bar)Samlet vægt med boks: 2.45 kgInkluderer trykregulator: JaInkluderer trykmåler: JaInkluderer rengøringsbørste: JaInklusive taske: JaLevering af indhold: 2 HVLP pistol, 2 maling kopper, 1 tolk, 1 regulator, 1 Rensebørste, 1 multifunktionelt værktøj, 1 bæretaske.
Pris 339.00 kr.
Kategori: Elværktøj - Sprøjtepistoler
maling sæt med farveblyanter og skrigedrosler motiv Blank malebog i A5, som har 60 hvide ark. Du får også 6 associerede skrigedrosler farveblyanter i forskellige farver. For at karakterisere bogen er&hellip:.
Pris 109.00 kr.
Kategori: Legetøj - Notebook og magnetiske tavler > > >
Securit Kridttavle Maling – lav din egen smarte kridttavle hvor som helst Securit er skaberen af den originale chalkmarker og har siden 1987 fortsat med at udvide og udvikle et sortiment der kombinerer deres professionelle varemærke med innovative designs inden for b.la. tavler og kridtkunst. I dag bruges Securits produkter af stort set alle typer mennesker og kan bruges til både professionelle og kreative formål – så uanset om du er forretningsmand, karrierekvinde, hipster, kreativ hobbyentusiast, barn eller bedsteforælder, så har Securit et produkt der passer til dig og dine behov.Der er ingen grænser med Securit tavlemaling. Gør stort set alt til en tavle, både indendørs og udendørs. Det eneste du skal gøre, er at påføre den vandbaserede grå akrylmaling på en overflade og lade den tørre, hvorefter du frit kan skrive og tegne på den med Securit kridtmarkere eller traditionelt kridt. Denne dåse indeholder 2,5 L og dækker op til 30 m². Malingen kan bruges på nærmest alle overflader, bruges den på ikke-glatte overflader anbefales det at bruge en primer først for at opnå det bedste resultat. Når tavlen bruges indendørs, anbefales det at bruge Securit originale kridtmarkere, hvorimod det anbefales at bruge de vandfaste kridtmarkere fra Securit hvis tavlen bruges indendørs, så dine budskaber ikke forsvinder hvis det regner og de bliver våde.Farve: GråIndhold: 2,5 LVandbaseret akrylmaling Gør stort set alt til en tavle Dækker op til 30 m²Til både indendørs og udendørs brug.
Pris 573.75 kr.
Kategori: Kreativ leg - Flere produkter > Hobbyartikler > Hobbymaling & tilbehør > Specialmaling
Pinko Nera nederdel, tubino, Vociare model, med blonder foran, slids foran, indtrækbar lynlåslukning på bagsiden, blank stof Detaljer: - Talje type: medium talje - Nederdelstype: bodycon - Nederdelens længde: midi - Farve(r): sort - Mønster: bleget - Stil: minimalistisk - Anledning: vinter.
Pris 967.00 kr.
Kategori: Dametøj - female>Nederdele>Nederdele
Dyb glans på alle glatte overflader, såsom malede metaldele (ensfarvet, flerfarvet, metallisk maling), restaureret og forvitret maling, lakeret plast, Perspex paneler og visatorer (ikke spejlet), dekorative klistermærker osv. elementer: S100 Paint and Plastic Polish 220 ml Maling og.
Pris 88.46 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Motorcykel vedligeholdelse & pleje
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Fototapet - Frisk maling" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken..
Pris 670.65 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
SES Creative Trylledej m. Maling.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
.
Pris 65.00 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj - Sandpapir
Et super fedt cover til iPhone 12 Mini, som giver en god beskyttelse samt et rigtig cool look. Dette iPhone 12 Mini cover er lavet af plastik og hærdet glas: Coverets kanter er lavet af stødabsorberende fleksibelt plastik Coverets bagside er lavet af solidt hårdt plastik og beklædt med hærdet glas. Det hårde plastik og glasset yder en god beskyttelse imod slag, stød og ridser, hvorimod det fleksible plastik er mere stødabsorberende og beskytter bedre imod tab. Glasset får coveret til at se mere eksklusivt ud, og gør motivet mere skarpt. Det er den samme type glas, som benyttes til 9H beskyttelsesglas. Der er stadig mulighed for, at benytte samtlige stik og knapper imens dette cover er monteret på telefonen. Der er lavet udskæringer til kamera og blitz, så du stadig har mulighed for, at tage billeder imens coveret er på. Materiale: Hårdt Plastik / Fleksibelt Plastik / Hærdet GlasFarve: Multi.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
HYGENIQ Blæk og maling fjerner indeholder ingen skadelige eller giftige kemikalier. Det er sikkert og blidt for huden og udsender ingen skadelige dampe. Sikker at bruge på alle opløsningsmiddelbestandige materialer..
Pris 59.00 kr.
Kategori: Diverse - Diverse rengøring
Unican RAL-farver er yderst velegnet til at give en flot og beskyttende finish på alle former for maskiner, konstruktioner og andet udstyr. Unican RAL-farver kan også bruges som opmærknings -spray på værktøj eller andet, som ønskes markeret. Unican RAL-far.
Pris 72.94 kr.
Kategori: Byggevarer -
V3