Unican RAL-farver er yderst velegnet til at give en flot og beskyttende finish på alle former for maskiner, konstruktioner og andet udstyr. Unican RAL-farver kan også bruges som opmærknings -spray på værktøj eller andet, som ønskes markeret. Unican RAL-far.
Pris 72.94 kr.
Kategori: Byggevarer -
Vores kompressorkit omfatter et slag pistol, pistolen, luftpåfyllare, maling pistol og dæk inflation. Dette sæt indeholder en række værktøjer til mange applikationer, kan du sprøjte maling, pumpe dæk, blæse støv og ren. Det omfatter en 5m sammenrullet slange til nem manövrering.Det inkluderet 5 dyse.
Pris 289.00 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram > Redskaber > Maleredskaber > Sprøjtepistoler
Billedbog af Kirsten Ahlburg til de yngste - til dialoglæsning om idiomer og de underlige mundheld, der optræder i det danske sprog. Denne bog kommer med et humoristisk bud på forklaringen bag....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
I dette sæt får du 14 ml af hver af de mest brugte farver til bilmodeller. Malingen er oliebaseret og er specielt udviklet til plast, men den kan også bruges på metal og mange andre materialer. Du får det bedste resultat ved først at grunde med Revell Basic Color. Påfør et tyndt lag maling og vent ca. 6 timer, inden du påfører et eventuelt næste lag.  Malingen kan fortyndes med Revell Color Mix om nø.
Pris 129.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS7 > Maling model hobby > Model hobby
Securit Kridttavle Maling – lav din egen smarte kridttavle hvor som helst Securit er skaberen af den originale chalkmarker og har siden 1987 fortsat med at udvide og udvikle et sortiment der kombinerer deres professionelle varemærke med innovative designs inden for b.la. tavler og kridtkunst. I dag bruges Securits produkter af stort set alle typer mennesker og kan bruges til både professionelle og kreative formål – så uanset om du er forretningsmand, karrierekvinde, hipster, kreativ hobbyentusiast, barn eller bedsteforælder, så har Securit et produkt der passer til dig og dine behov.Der er ingen grænser med Securit tavlemaling. Gør stort set alt til en tavle, både indendørs og udendørs. Det eneste du skal gøre, er at påføre den vandbaserede grå akrylmaling på en overflade og lade den tørre, hvorefter du frit kan skrive og tegne på den med Securit kridtmarkere eller traditionelt kridt. Denne dåse indeholder 250 ml og dækker op til 3 m². Malingen kan bruges på nærmest alle overflader, bruges den på ikke-glatte overflader anbefales det at bruge en primer først for at opnå det bedste resultat. Når tavlen bruges indendørs, anbefales det at bruge Securit originale kridtmarkere, hvorimod det anbefales at bruge de vandfaste kridtmarkere fra Securit hvis tavlen bruges indendørs, så dine budskaber ikke forsvinder hvis det regner og de bliver våde.Farve: GråIndhold: 250 mlVandbaseret akrylmaling Gør stort set alt til en tavle Dækker op til 3 m²Til både indendørs og udendørs brug.
Pris 446.25 kr.
Kategori: Elværktøj - Flere produkter > Hobbyartikler > Hobbymaling & tilbehør > Specialmaling
.
Pris 65.00 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj - Sandpapir
.
Pris 336.00 kr.
Kategori: Byggevarer - (diverse)
Mal hjemmet på en smart måde med dette genopfyldelige malerrullesæt, det sikre at malingen ikke sviner så meget. Det er nemt at anvende, du fylder blot malerrullen op med maling og derefter er den klar til brug. Det smarte ved denne er at du ikke heletiden skal dryppe rullen i bakken med malingen og derved bliver det nemt og hurtig for dig at male de forskellige rum. Den er drypfri og benytter den optimale maling som skal anvendes når du maler vægge m.v. Udover dette får du også nemmere ved at male hjørner, der er nemlig en kant/hjørneruller med i æsken. Sættet indeholder: 1 x Lille ruller 1 x Stor ruller 1 x kant/hjørneruller 1 x bakke 1 x Hælder 3 forlænger stænger.
Pris 139.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Værktøj & Redskaber
Malinger og lakker: miljøvejledning til malingssystemer til korrosionsbeskyttelse (Forlag: Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788773105375).
Pris 214.10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hvad er UV maling?UV maling er fluorescerende maling, der lyser kraftigt op i mørke under UV lys, også kaldet black light. UV maling kan fås i forskellige farver og varianter, der både bruges på materialer som papir, træ, vægge eller tøj (UV Stofmaling). Dog anbefales det ikke at bruge UV maling på blanke/glatte overflader som metal eller plastik, da du ikke opnår samme effekt.UV maling kan også bruges til kroppen og ansigtet med UV Kropsmaling eller UV Ansigtsmaling, der nemt vaskes af med sæbe og vand. Det er vigtigt at anvende disse produkter, hvis UV malingen skal bruges på kroppen/ansigtet, da andre typer UV maling kan give udslæt på huden.​Hvad er forskellen på UV maling og selvlysende maling?Den primære forskel på UV maling og selvlysende maling er måden, man aktiverer malingens lyseffekt. Ved UV maling skal man bruge UV-belysning/black light, og ved selvlysende maling aktiverer lyset sig selv, så længe man befinder sig i mørke. Heraf kommer navnet “Glow in the dark”.​ Se også vores magnetmaling og tavlemaling.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Event - UV Effekter - UV maling - Universal UV maling
Dyb glans på alle glatte overflader, såsom malede metaldele (ensfarvet, flerfarvet, metallisk maling), restaureret og forvitret maling, lakeret plast, Perspex paneler og visatorer (ikke spejlet), dekorative klistermærker osv. elementer: S100 Paint and Plastic Polish 220 ml Maling og.
Pris 85.66 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Motorcykel vedligeholdelse & pleje
Paint Ballerina. Detaljer: - Type: casual ballerinaer - Hælene højde: flade - Farve(r): magenta, rød - Mønster: glitter - Stil: feminin - Anledning: sommer Denne beskrivelese er automatisk oversat..
Pris 1600.12 kr.
Kategori: Damesko - pige>Sko>Ballerinasko
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Fototapet - Frisk maling" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken..
Pris 756.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Meget smukt maleri med blade i et åbent design. Bladene skæres ud af metallet, og hvert blad er unikt og varierer i skygge. Utrolig stilfuld i sin enkelhed og passer lige så godt indeni som i en udestue eller på en terrasse. Dimensioner: 42x70 cm Materiale: Metal Farve: Sort / brunt metal Mærke: Victoria's Design House Vægdekoration Vægmaleri Metalmaling Bladplade.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Kunst - hjemmet/indretning/billeder-og-skilte
Et super fedt cover til iPhone 12 Mini, som giver en god beskyttelse samt et rigtig cool look. Dette iPhone 12 Mini cover er lavet af plastik og hærdet glas: Coverets kanter er lavet af stødabsorberende fleksibelt plastik Coverets bagside er lavet af solidt hårdt plastik og beklædt med hærdet glas. Det hårde plastik og glasset yder en god beskyttelse imod slag, stød og ridser, hvorimod det fleksible plastik er mere stødabsorberende og beskytter bedre imod tab. Glasset får coveret til at se mere eksklusivt ud, og gør motivet mere skarpt. Det er den samme type glas, som benyttes til 9H beskyttelsesglas. Der er stadig mulighed for, at benytte samtlige stik og knapper imens dette cover er monteret på telefonen. Der er lavet udskæringer til kamera og blitz, så du stadig har mulighed for, at tage billeder imens coveret er på. " " data-mce-OBS: Passer til iPhone 12 Minihttps://www.mobilcovers.dk/collections/iphone-12" https://www.mobilcovers.dk/collections/iphone-12Klik her - For covers til iPhone 12https://www.mobilcovers.dk/collections/iphone-12-pro" https://www.mobilcovers.dk/collections/iphone-12-proKlik her - For covers til iPhone 12 Prohttps://www.mobilcovers.dk/collections/iphone-12-pro-max" https://www.mobilcovers.dk/collections/iphone-12-pro-maxKlik her - For covers til iPhone 12 Pro Max Materiale: Hårdt Plastik / Fleksibelt Plastik / Hærdet GlasFarve: Multi.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
HYGENIQ Blæk og maling fjerner indeholder ingen skadelige eller giftige kemikalier. Det er sikkert og blidt for huden og udsender ingen skadelige dampe. Sikker at bruge på alle opløsningsmiddelbestandige materialer..
Pris 59.00 kr.
Kategori: Diverse - Diverse rengøring
Ooly 3D Maling - Dot A Lot - Glow In The Dark - 5 Stk - Multifar.
Pris 189.95 kr.
Kategori: Diverse - Maling
.
Pris 157.44 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj & Værksted - Befæstelse - Fugemasse
Unican RAL-farver er yderst velegnet til at give en flot og beskyttende finish på alle former for maskiner, konstruktioner og andet udstyr. Unican RAL-farver kan også bruges som opmærknings -spray på værktøj eller andet, som ønskes markeret. Unican RAL-far.
Pris 72.94 kr.
Kategori: Byggevarer -
V3