Myggenet Tropical er en del af samlingen af myggenet fra Pyramid-modellen fra Travelsafe, og det leveres med en nylon-sæk, en skrue-ring, 4 plastspredere og en 10 m fastgørelsessnor. Denne model kan nemt hænges fra ringen. Sprederne bruges til at danne cirklen, der giver nettet sin form, og det.
Pris 361 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Myggenet
Myggenet du let kan have i en en lomme, og finde frem når behovet opstår. Vi fører 2 modeller, den grønne der holder myg ude, og den sorte der samtidig holder knots ude (tættere struktur).
Pris 49 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri -
Rutgerson præsenterer en ny løsning til myggenet. Den største fordel er at nettet er større end lugen/ventilen og derfor dækker hele hullet. Derfor er der kun brug for 2 modeller, en til luger og en til ventiler. Myggenet 105164 har målene 490x230 og pa.
Pris 254 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Rig & dæksudstyr Luger Tilbehør til luger
Myggenet for dør 220x95cm - Sort eller hvid Myggenets forhæng når det er bedst. Luk myg, fluer og andre insekter ude med dør-insektnettet med kardborreband. Myggenet/fluenet som er enkelt at montere. Beregnet til dør..
Pris 109 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid Værktøj & Have
Myggenet til slyngevuggen - original fra Natures sway. Ideelt tilbehør hvis du er en af dem som bruger slyngevuggen udenfor. Sådan virker denDet sættes på med trykknapper. Mål:Passer perfekt til slyngevugge - Original. Lagnet består af:100% bomuld med satin kant..
Pris 319 kr.
Kategori: Baby Spisetid - tilbehør til slyngevugge
Produktspecifikationer:Bredde: 3,63 m.Længde: 2,98 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,92 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidedug: 240g/m² Polyester & netRamme: AluminiumSnelast: 150kg/m²Rør / fittings: 120x120mmLoftpanel tykkelse: 2-3mmFarve: AntracitVandtæt: 100% vandtætVægt: 138 kg.Pavillon i lækker k.
Pris 16995.75 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Reer Myggenet til Autostol - Sort.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Myggenet
.
Pris 179 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Baby og børn
Myggenet til alle Naturkind barnevogne og klapvogne. Myggenettet er sort, og er fremstillet i økologisk bomuld. Nettet beskytter dit barn mod insekter og forhindrer, at katte kan klatre op i barnevognen mens barnet sover. Fastgøres til kalechen to 2 elastikker. Værd at vide: Materialer: 100% økologisk bomuld.
Pris 219 kr.
Kategori: Baby Spisetid - |Mærker|M-N|Naturkind
Magnetisk insektnett/fluenett/myggnett til dør. Enkelt å feste med selvheftende borrelåsbånd. Dette myggnett er lett å åpne og lukkes automatisk av seg selv takk være de 18 kraftige magnetene.Velg mellom bredd for standard dør (100 x 210 cm) eller utvidet bredde (120 x 210 cm) for eksempel bredere balkong.
Pris 221 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 536
.
Pris 308 kr.
Kategori: Elartikler - Outdoor - Camping - Diverse udstyr
Nem og ukompliceret installation..
Pris 259 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Campingudstyr // Insektbeskyttelse
En hængekøje med myggenet, der hjælper dig med at slappe af eller få en god nattesøvn uden at blive irriteret af myg. Hængekøjen har en fastsyet opbevaringspose til let opbevaring.Med denne hængekøje med et helt dækkende myggenet kan du slappe af eller få en god nats søvn, mens du beskytter dig mod.
Pris 383.2 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Haveartikler Hængekøjer
Med dette smarte transparente myggenet fra Deyran beskyttes dit barn mod myg og andre insekter, mens det sover trygt og godt. Det har et smart pop-op system, der gør det let at folde det ud på ingen....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Sengetøj -
Sort myggenet fra østrigske Naturkind, som passer til alle deres modeller af klapvogne og barnevogne. Myggenettet er i 100% økologisk GOTS bomuld og fastgøres med 2 elastikker til kalechen. En nødvendighed for at beskytte barnet mod insekter eller andre.
Pris 219.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr > Barnevogne og klapvogne > Barnevognstilbehør
.
Pris 81.95 kr.
Kategori: Helse - TravelSafe: Køb sikkerheds grej til udelivet fra TravelSafe
Finmasket net. Ideel beskyttelse mod fluer, insekter og myg..
Pris 87 kr.
Kategori: Barnevogne og Klapvogne - Barnevogne Barnevognstilbehør Myggenet til barnevogne
De udendørs eksperter på Jack Wolfskin har skabt Lakeside Mosquito solhat for at gøre dine dage i solen sjovere. En sma....
Pris 329 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hatte Herre
Myggenet / Insektnet til Klapvogn / Barnevogn - Baby Stroller Med dette transparente myggenet til klapvognen beskytter du dit barn effektivt mod irriterende myggestik, drillende fluer og farlige hvepsestik. Slip for grædende børn, der vågner ved insektbid. Lad trygt barnet sove udenfor uden risiko for.
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse - Insektrepellere / Fluefanger
V3