Sebra Puslebordet med skuffer er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op. Møblet kan anvendes på børneværelset såvel som i husets øvrige rum. Den praktiske forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel sker ved, at puslepladen nemt fjernes.
Pris 4795 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 558
Puslebord ”Lukas” fra Troll – et flot puslebord i tidløst design, som giver dig ideelle forhold for bleskift og hyggeligt nærvær med din baby. Puslebordet har godt med plads til opbevaring af bleer, skiftetøj og din babys hygiejneartikler, og det kan stilles op i de fleste af boligens værelser takket være.
Pris 1149 kr.
Kategori: Borde & stole - Babyudstyr Pusleborde Pusleborde med Ben
Dette vægmonterede puslebord, Jungle Baby, fra roba er pladsbesparende, praktisk samt behageligt for din baby. Puslebordet er nemt at åbne og lukke, og det kan let og sikkert løftes op og ned grundet den stødabsorberende hængsel. Takket være sidebeskyttelsen giver pusleenheden et sikkert og praktisk.
Pris 1104 kr.
Kategori: Babymøbler - Møbler Møbler til baby & småbørn Pusleborde
Leander Puslebord m. Hynde - Linea - Bøg.
Pris 2599.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Puslebord
Hvidt puslebord med bløde og runde former, som gør puslebordet anvendeligt i alle hjem. De to låger er dekoreret med en papegøje i en neutral farve. Bag lågerne er der et stort rum med justerbar hylde. Ønskes et gennemført jungletema, kan puslebordet kombineres med de andre møbler fra samme serie..
Pris 1949 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Dette er den mellemste kurv af en serie af 3.De er lavet i sød flet af majsblade, kurvene er derfor miljøvenlige og vi synes deres farve og struktur passer fremragende godt til det skandinaviske interiør.Vi synes de har en god størrelse til puslebordet, hvor de tilmed vil pynte. I den mellemste af.
Pris 45 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Dette vægophængte puslebord Dancing Bird fra roba giver et pladsbesparende, bekvemt samt behageligt pusleområde til din baby. Puslebordet er lavet af lamineret træ og er egnet til børn med en vægt på op til 15 kg. Ydermere er det forsynet med en kliklås for nem åbning og lukning med én hånd. Med denne.
Pris 1147 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Møbler til baby & småbørn / Pusleborde
Tremmeseng og puslebord til dukkehuse fra Lundby Småland. Dette fine indretningssæt passer for eksempel til dukkehusets børneværelse eller badeværelse, og vil skabe en hjemlig atmosfære. Lundby Småland laver tilbehør i et klassisk design af høj kvalitet, som giver dukkehuset liv. Passer til børn fra 4-års.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
.
Pris 465 kr.
Kategori: Legetøj - Boernevaerelse|
.
Pris 1699 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børnemøbler|Opbevaring på børneværelset|Pusleborde
Tremmeseng og puslebord fra Lundby Dukkehus er sødt og meget populært tilbehør til dukkehusfamiliens mindste medlem. Puslebordet har skuffer, der kan åbnes og den detaljerede tremmeseng er fint redt op til familiens mindste. Baby og yndlingsbamsen følger naturligvis med. - Alder: 4+ - Målestok: 1:18.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
.
Pris 775 kr.
Kategori: Babymøbler - Møbler/Pusleborde|Baby og børn
Fleksibel puslebord af træ med kunststofhjul. Med 2 hylder til opbevaring. Findes i to størrelser. Produktdetaljer: • Farve: Grålig • Materiale: Massivt bøgetræ, lakeret • Arbejdsfladens materiale: Spånplade • Mål: B 56cm x L 74,5 cm x H 90,5 cm • Puslehøjde. H 86cm • 3 x sikkerhedskanter • 2 hylder • Kan.
Pris 1026 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Bemærk desuden at knopperne/grebene er guldfarvede (se billede 3) Puslebordet fra danske Cam Cam er et 2-i-1 møbel. Først får du et skønt, funktionelt og lækkert designet puslebord, og når barnet er holdt op med at bruge ble, skubbes pladen ind og here.
Pris 4699.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - I hjemmet
Manhattan vægpuslebord i hvid, der kun fylder 16 cm i dybden, når det er lukket.  Et pladsbesparende puslebord der kan klappes op, og som passer perfekt til badeværelset....
Pris 1469.95 kr.
Kategori: Sengetøj -
.
Pris 56 kr.
Kategori: Diverse -
Fremstillet af formpresset bøg. ( Klasse A) og overfladebehandlet til den højeste kvalitet. Puslebordet leveres incl. en puslemadras. Puslebordet er nemt at montere og kan stort set monteres overalt. Derudover er det meget nemt at betjene. Der er 2 indbyg.
Pris 3798 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Petrol puslebord 2 låger og 1 hylde, hvid og grå. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller.
Pris 1249 kr.
Kategori: Diverse - Børnemøbler - Opbevaring børneværelse - Puslebord
Sebra Puslebordet med skuffer er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op. Møblet kan anvendes på børneværelset såvel som i husets øvrige rum. Den praktiske forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel sker ved, at puslepladen nemt fjernes.
Pris 4795 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 558
V3