Kog quinoa og ris i mikroen på bare nogle minutter med denne smarte riskoger fra Lékué! Hæld ris og vand i beholderen, kom den ind i mikroen i nogle minutter og tag derefter din færdigkogte ris ud. Ikke noget klatteri, og du får perfekt kogte ris hver gan.
Pris 209 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Se alt,Hjem & have,Mad & Drikke,Lékué,Køkken,Julegave til hende,Julegave til ham,Julegave til forældre,Julegaver til par,Julegave til 18-årige,Indflyttergave,Fødselsdagsgaver,Forlovelsesgave,Bryllupsgave,Mors dag gaver 2020,Smar
.
Pris 355 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenapparater - Køkkenudstyr - Damp- & Riskogere
Riskoger på 1,5 liter og giver dig perfekt ris uden besvær!.
Pris 223 kr.
Kategori: Mindre apparater - Computer og laptop Hjem og Husholdning Køkkenmaskiner
Vil du have perfekte ris hver gang og slippe for at overvåge komfuret? Så er Champion CHRK210 Riskoger det ultimative produkt for dig. En riskoger har masser af fordele udover at fremstille perfekte ris. Den sparer energi, du slipper for risikoen for pletter på komfuret og desuden er gryden virkelig nem at.
Pris 249 kr.
Kategori: Mindre apparater - Bolig & indretning Køkkenartikler Små køkkenmaskiner Fritøser & riskogere
At koge perfekte ris, kan faktisk være ganske svært - og ikke mindst omstændigt. Gør det nemt for dig selv og få et godt resultat hver eneste gang, ved hjælp fra Lékué quinoa- og riskoger. Let, hurtig og renlig madlavning Fyld op og sæt i mikroovnen Al dente tilberedning på få minutter Med Quinoa &.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Øvrige køkkenmaskiner
.
Pris 249 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkengrej
Oplev perfekt kogte ris hvert måltid ved hjælp af en riskoger. Denne effektive riskoger med en kapacitet på 2.2 liter har en anti-tør beskyttelse, så du undgår tør ris til middag.Med en riskoger får du perfekt kogt ris hver gang, mens du undgår besværet med at rengøre gryder, hvor risen er brændt. Denne.
Pris 319.2 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Køkken Køkkenredskab Andre Køkkenredskab
Tefal Classic Riskoger kan du spare både tid og bekymringer! Du kan sagtens koge dine ris i en helt almindelig gryde, men det er meget nemmere i en riskoger. Med riskogeren Classic Rice Cooker får du altid et perfekt resultat, når blot du husker, at følg.
Pris 349 kr.
Kategori: Mindre apparater - Andre maskiner
.
Pris 249 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkken Køkkenapparater Øvrige køkkenapparater
.
Pris 1969 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Husholdningsapparater - Husholdningsapparater - Riskogere
Praktisk riskoger fra Severing med en kapacitet på 1,8 L der gør plads til at koge en potion ris der uden problemer kan mætte en familie på fem. Riskogeren er også et udsøgt værktøj til den....
Pris 589.95 kr.
Kategori: Mindre apparater -
Riskogeren har aftagelig skål med indvendig belægning og målangivelser for ris og vand inde i skålen, samt en smart "hold varm" funktion. Den er med indvendig dampkurv i plastik og glaslåg.Der er plastikhåndtag på låg og gryde, samt plastikfødder.Kapacite.
Pris 349 kr.
Kategori: Mindre apparater - Andre maskiner
.
Pris 599 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskiner og elartikler/Køkkenmaskiner/Specille Køkkenmaskiner/Riskogere|Bolig og køkken
.
Pris 568 kr.
Kategori: Mindre apparater - Riskogere
.
Pris 596 kr.
Kategori: Mindre apparater - Riskogere
Riskoger 1,8 liter. Tørkogningssikring. Helautomatisk riskoger til alle typer af ris. Har udtagelig indvendigt kar med non-stick belægning og glaslåg. Komplet med indikatorlampe og kontakt til kogning eller varmholdning af ris. - Volumen: 1,8 l - Varmebestandigt kabinet - Rustfrit kabinet - Maks..
Pris 299 kr.
Kategori: Mindre apparater - Fritøser & riskogere
Denne Babycook beholder er egnet til tilberedning af ris, linser, pasta mm. Produktdetaljer: Kun i brug med Babycook® Neo Indhold: 750 gram Materiale: Rustfristål Design: hvid Egnet til opvaskemaskinen BPA-fri Mål: Mål: 18 cm x 13 cm x 9 cm (længde x bredde x højde).
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Ernæring Babymadvarmere
.
Pris 169 kr.
Kategori: Diverse - Køkkenudstyr - Riskoger
Hvis du er vild med ris, men har tendens til at brænde dem på eller koge dem for længe, så skal du bruge denne Nedis®-riskoger, der tilberede perfekte ris. Du skal blot måle den mængde ris, du skal bruge, med det medfølgende målebæger, hælde dem i gryden og blande med den mængde vand, der er angivet på.
Pris 199 kr.
Kategori: Diverse - Mad / Drikke
V3