Dette hus til en robotplæneklipper består af en tolags PC-plade, to metalstandere, to aluminiumsbøjler og to ABS-beslag, og er ideelt til at beskytte din robotplæneklipper og opladestation mod nedbør. Dette hus til robotplæneklipper er lavet af materialer der kan modstå al slags vejr og er meget.
Pris 499 kr.
Kategori: Byggevarer - Hjem & have Græsplæne & have Elektriske haveredskaber – tilbehør Plæneklippere – tilbehør
Beskrivelse kommer snart.
Pris 6395 kr.
Kategori: Plæneklippere - robotplæneklipper
Bedst i TÆNK test Maj 2020 , Robotplæneklipper, Indego S+ 400, Batterispænding: 18 V, Anbefalet plæneareal: Op til 400 m², Klippehøjde: 30 - 50 mm#br#Indeholder:#br#Ladestation, Skruer til dockingstation, med unbrakonøgle (F 016 800 468), Monteringspløkker - 180 stk., Afgrænsningskabel - 125 m.
Pris 5995 kr.
Kategori: Plæneklippere - Robotplaeneklipper
.
Pris 3899 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner Robotplæneklippere
Grouw Robotplæneklipper sørger for, at din græsplæne altid står skarpt, helt uden at du skal gøre noget. Klipperen er perfekt til en græsplæne på op til 600 m2, og starter selv op på de tidspunkter, som du specificerer. Du skal ikke.
Pris 2999 kr.
Kategori: Haveredskaber - Andre haveredskaber
.
Pris 469 kr.
Kategori: Elartikler - Batterier // Genopladelige batterier // Batterier Robotplæneklippere
.
Pris 1466 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haven - Til Plænen - Tilbehør til Robot plæneklippere
.
Pris 11299 kr.
Kategori: Plæneklippere - Udendørs værktøj/El-værktøj/Plæneklippere og tilbehør/Robotplæneklippere|Værktøj og husholdning
Opbevar støvfri Om vinteren gemmes de fleste robotklipper sikkert på vinteren. Med denne opbevaringspose har du mulighed for at opbevare robotplæneklipperen og ladestationen støvfri . Tasken er velegnet til alle Gardena robotklipper..
Pris 536.35 kr.
Kategori: Plæneklippere - have artikel have vedligeholdelse græsslåning og trimning græsplæne vedligeholdelse tilbehør til vedligeholdelse af græsplæne tilbehør til robotplæneklippere opbevaringstaske|
Praktisk overdækning der beskytter din robotplæneklipper mod især solen, men også vind og vejr. Direkte sol på din robotplæneklipper er med til at falme farverne og gøre plasten mere skrøbelig. Derfor passer du godt på din robotplæneklipper hvi.
Pris 729 kr.
Kategori: Haveredskaber - Have - Havemaskiner - Plæneklipper
Forlæng levetiden for din robotplæneklipper med denne garage, der giver beskyttelse mod høj sol, snavs og regnvejr. Garagen passer perfekt over robotten samt ladestationen for modellerne: SILENO....
Pris 1309.95 kr.
Kategori: Plæneklippere -
Disse klinger er velegnet til Robomow robotplæneklippere serie RC/TC/MC. Det anbefales at skifte klingerne en gang om året..
Pris 599 kr.
Kategori: Plæneklippere - Robotplæneklippere og tilbehør
.
Pris 46900 kr.
Kategori: Diverse -
Er du træt af at slå græsplænen fredag efter fyraften? Den nye Worx Landroid M700 passer til den lille have på op til 700 kvm. Den er vældigt let at installere, da den har en smart, automatisk skemafunktion. Den kan også tilpasses dine behov, så den arbejder på de tidspunkter der passer dig. M700 har flere.
Pris 8999 kr.
Kategori: Diverse - Potter & havetilbehør
Med vores robotplæneklipper, der automatisk slår din græsplæne, behøver du aldrig selv at slå græsset igen! Den er udstyret med et kraftigt 4,4Ah lithium-ion-batteri med en lang driftstid på op til 1,5 timer, når det er fuldt opladet. Robotplæneklipperen.
Pris 4619 kr.
Kategori: Diverse - Plæneklippere Robotplæneklippere
✓ Dag til dag levering ✓ Gratis Fragt ✓ Vi sender til kl. 20 ✓ +1500 produkter ✓ Perfekt score på Trustpilot ✓ E-mærket ✓ Kundeservice alle hverdage fra 10-18 på tlf ✓ E-mail support alle ugens dage ✓ Afhentning i Søften (2 min. fra E45).
Pris 219 kr.
Kategori: Diverse - Havemaskine Tilbehør
Trolla Square 550 i sortlakeret aluminium passer godt på din robotplæneklipper. Udvendige mål: 985 x 552 x 547/355 mm Bredden på 552 mm gør, at den passer til de fleste robotplæneklippere på markedet. Dette dansk designede hus eller garage beskytter din r.
Pris 899 kr.
Kategori: Diverse -
Installationspakke til Robotplæneklipper 250m Kabel (2,7mm) 300 Bio-Pløkker, 4 Samlere, 4 Kabelstik Installationspakke med Biologisk nedbrydelige pløkker / jordspyd til montering af afgrænsningskabel i forbindelse med installation af robotplæneklipper. Jordspyddet vil på en kort periode grave sig selv og.
Pris 1199 kr.
Kategori: Elartikler - Tilbehør til Robotplæneklipper
Pløkker til robotplæneklipper afgrænsningskabel, sort, 1000 stk. Passer til robotplæneklippere, som f.eks. Bosch Indego Husqvarna Automower Worx Landroid Robomow Viking Imow Honda Miimo Stiga Autoclip.
Pris 869 kr.
Kategori: Elartikler - Tilbehør til Robotplæneklipper
V3