Hvorfor nøjes med en støvsuger, når du kan købe en støttemaskine? Kun 7 cm høj, passerer ROBBY let under senge, lave møbler og giver et meget godt resultat ved fejning, støvsugning og moping. De lange sidebørster renser hjørnerne og langs væggene perfekt. ROBBY klatrer over mindre tærskler og...
Pris 6873.75 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Udstyr: Skraldposer | Koste | Rullevogne
Batteri til Robotstøvsuger iRobot Roomba 418 14,4V 3300mAh NiMH (RR400, baugl. mit Batteri til Robotstøvsuger iRobot Roomba 400 Serie).
Pris 319 kr.
Kategori: Elartikler - Robotstøvsugerbatteri
Robotstøvsuger, 2500Pa, dobbelt kamera, Multi-level Mapping: op til 4 forskellige niveauer i et hjem og op til 10 uafhængige No-Go-zoner, usynlige vægge og No-Mop-zoner, SnapMop-system, True Visual AI, Kortniveau på flere niveauer, App, sort #br# Stop med at spilde tid med at støvsuge, begynd at gøre mere af.
Pris 3699 kr.
Kategori: Xiaomi Roborock S6 MaxV - Robotstoevsuger
.
Pris 359 kr.
Kategori: Elartikler - Støvsuger tilbehør - iRobot Roomba batteri
En smart Anker Eufy RoboVac 35C Robotstøvsuger som har en meget kraftfuld sugeevne på op til 1500PA, som nemt kan stå for den daglige støvsugning i hjemmet. Denne robotstøvsuger kan styres med både App, stemmestyring og fjernbetjening, derudover kan man lave områdeafgrænsning og sikre sig, at støvsugeren kun.
Pris 1999 kr.
Kategori: Eufy ROBOVAC 35C - Household Apps - Cleaning & Drying - Vacuum Cleaners & Acc - Vacuum Cleaner
Robotstøvsuger »Chill« Platingrå-granatrød-sort Driftstid: ca. 90 min Støvbeholderkapacitet: ca. 350 ml Komfort-egenskaber: super lydsvag – kun 65 dB (A) rengør hårde gulve og korthårede tæpper lette og fleksible at anvende særdeles flad til rengøring under møbler – kun 7 cm høj kort ladetid ekstra.
Pris 995 kr.
Kategori: Severin RB 7025 - Isenkram & bolig|Rengøring og tilbehør|Robotstøvsuger
En smart Anker Eufy RoboVac 35C Robotstøvsuger som har en meget kraftfuld sugeevne på op til 1500PA, som nemt kan stå for den daglige støvsugning i hjemmet. Denne robotstøvsuger kan styres med både App, stemmestyring og fjernbetjening, derudover kan man lave områdeafgrænsning og sikre sig, at støvsugeren kun.
Pris 1999 kr.
Kategori: Eufy ROBOVAC 35C - Household Apps - Cleaning & Drying - Vacuum Cleaners & Acc - Vacuum Cleaner
Robotstøvsugeren fra Eufy der gør livet lettere Slip for at støvsuge - én gang for alle. Denne robotstøvsuger, RoboVac 35C fra Eufy, klarer ærterne for dig. Med en imponerende sugeevne på 1500 Pa får den suget alt skidt og støv op fra gulvet og gulvtæppet. Den har en batteritid på cirka 100 minutter, så du.
Pris 2199 kr.
Kategori: Eufy ROBOVAC 35C - Electronic Cell Phones Accessories
.
Pris 7920 kr.
Kategori: Vorwerk KOBOLD VR300 - Bolig Vask & rengøring Støvsugere
.
Pris 799 kr.
Kategori: Elartikler - Elartikler
Hvem sagde, at det er kedeligt af feje? Lad denne robotfejemaskine klare skærene, mens du smækker benene op eller får lavet nogle af de andre vigtige opgaver, måske drikke kaffe med en ven? Fremtiden er nu! Dett... - TILBUD NU, pris kun 699,00 (før 819,00).
Pris 699 kr.
Kategori: Nedis VCRO210BK - Forbrugerelektronik » Støvsugere og tilbehør
Batteri til bl.a. AMIBOT Robotstøvsugere Prime / Pulse / PURE H20 (Kompatibelt).
Pris 35243 kr.
Kategori: Elartikler -
Funktion Nordic Sense Robotstøvsuger lader dig slippe for den besværlige del af støvsugning, så du kan bruge din tid på at slappe af. Den er bedst til store gulvområder, men kan også nå ind i de fleste kroge og hjørner uden problemer. Robotten har et.
Pris 699 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring
Lad denne robotstøvsugere gøre arbejdet! Ved hjælp af robottens sensorer føler den sig rundt i rummet og suger alt støv og snavs på sin vej. Støvsugeren har en 0.3 liters støvbeholder - ingen pose kræves!Hvem har sagt, at det skal være svært at støvsuge? Lad denne robotstøvsuger klare støvsugningen! Sæt.
Pris 815.2 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Rengøring
.
Pris 2595 kr.
Kategori: Xiaomi VIOMI V2 - Hvidevarer - Støvsuger - Robotstøvsuger
Kärcher RoboCleaner RC 3 giver dig intelligent rengøring ved hjælp af intelligente kameralasere. Den aflæser rummet og rengør ud i alle kroge, uden at glemme nogen steder. Kun 96 mm høj, hvilket betyder at den kan køre under de fleste kommoder, sofaer og senge uden problemer. Det effektive, dobbelte.
Pris 5995 kr.
Kategori: K?rcher RC3 PREMIUM - Elektronik El-husholdning Støvsugere
En daglig hjælp i hverdagen til dyreejere - med et enkelt tryk på en knap VR201 PET robotstøvsuger med ekstra lang køretid på 1,5 time gør den daglige rengøring nemmere. Dette nye familiemedlem kommer til at gøre livet nemmere for dig på et øjeblik. Den støvsuger dine gulve automatisk og effektivt, så du.
Pris 2499 kr.
Kategori: Vileda VR 201 PetPro - Rengøringsredskaber
.
Pris 349 kr.
Kategori: Elartikler - Batterier // Genopladelige batterier // Batterier Robotstøvsuger // Indream
br... Få de reneste gulve med denne multifunktionelle robotstøvsuger fra Cecotec! Dette er en 4 i 1 støvsugeren der både kan feje, suge, moppe og skrubbe gulvet!....
Pris 2349.95 kr.
Kategori: Cecotec Conga 1090 -
V3