Fru Anderson slår til igen. I selskab med Geniet, Spaden, Anna-Greta og Stina har fru Anderson aka Märtha lagt opholdet på plejehjemmet Diamanten bag sig og er taget til Las Vegas. Med nøje tilrettelagt strategi, løse tænder og kørestole har de planlagt et kup i kasionet. Rovet skal mangedobles og placeres i fonden til gavn for de ældre og syge. Men da de fem vender næsen hjemad igen til en nyligt indkøbt villa på Värmdö, har de fået kriminel konkurrence på vejen. De bor kort sagt dør om dør med den lokale rockerklub. Det er kompliceret. Men fru Anderson må i gang med planlægningen af det næste store kup. Og hvem ved, måske får hun og de fire andre brug for at inddrage en rocker eller to i deres forbryderiske foretagende..
Pris 136.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Lydbøger
Stina, Märtha, Bertil, Oscar og Anna-Greta er fem tidligere plejehjemsbeboere i deres bedste alder. De har lagt tilværelsen på plejehjemmet Diamanten bag sig og har vendt blikket mod Las....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby Legetøj Playmobil
Rollator - hvid - 136 kg Optimal mobilitet med denne rollator UNI_ROLL_02 DF i farven hvid. Du kan gå sikkert med denne stabile rollator som er nem at vende på de drejelige hjul. De anvende materialer er robuste og også egnet til udendørs brug. Sammenklappet er den nem at opbevare eller transportere. letløbende og store TPR-hjul der er komfortable at køre med og nemme at dreje maks. bæreevne 136 kg. Højden kan justeres til maks. 94 cm letvægtig rollator med ryglæn, sæde og holder til stok praktisk indkøbstaske med refleks for øget sikkerhed nem at klappe sammen når den skal transporteres eller oplagres.
Pris 1079.00 kr.
Kategori: Diverse - Klinikudstyr
The grocery net can easily be placed on rollators, wheelchairs and pushchairs. Tilbehørstype: Indkøbskurv Farve: Sort.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Diverse - ND
.
Pris 3995.00 kr.
Kategori: Motorcykler og scootere -
Rollator - sølv - 136 kg Optimal mobilitet med denne rollator UNI_ROLL_01 DF i farverne sølv og sort. Du kan gå sikkert med denne stabile rollator som er nem at vende på de drejelige hjul. De anvende materialer er robuste og også egnet til udendørs brug. Sammenklappet er den nem at opbevare eller transportere. letløbende og store TPR-hjul der er komfortable at køre med og nemme at dreje maks. bæreevne 136 kg. Højden kan justeres til maks. 94 cm letvægtig rollator med ryglæn, sæde og holder til stok praktisk indkøbstaske med refleks for øget sikkerhed nem at klappe sammen når den skal transporteres eller oplagres.
Pris 855.00 kr.
Kategori: Diverse - Klinikudstyr
Rollator Harmony - champagne - 136 kg Optimal mobilitet med denne rollator Harmony i modefarven champagne. Du kan gå sikkert med denne stabile rollator som er nem at vende på de drejelige hjul. De anvende materialer er robuste og også egnet til udendørs brug. Sammenklappet er den nem at opbevare eller transportere. letløbende og store TPR-hjul der er komfortable at køre med og nemme at dreje maks. bæreevne 136 kg. Højden kan justeres til maks. 98 cm letvægtig rollator med ryglæn, sæde og holder til stok stilfuld indkøbstaske med refleks for øget sikkerhed nem at klappe sammen når den skal transporteres eller oplagres.
Pris 1155.00 kr.
Kategori: Diverse - Klinikudstyr
Knoglerød IF’s miniputter skal spille kamp igen! Denne gang mod plejehjemmet Old Boys – en flok oldsager med rollator, høreapparat og hentehår. Selvom det er mange år siden, at de gamle gnæggere har luftet fodboldstøvlerne, var de et guldhold engang, og de mestrer stadig finter, skud og ikke mindst tacklinger. Miniputterne må lægge en stærk strategi og have fat i lykkehandskerne, en blind dommer og andre mere utraditionelle midler … men er det nok til, at de kan vinde over det gamle guldhold?  Den norske forfatter Lars Mæhle (f. 1971) har skrevet denne sjove, letlæste bog. I 2002 udkom han med sin debutroman, som også handler om fodbold, og som sidenhen er blevet filmatiseret under titlen Keeper’n til Liverpool (engelsk: The Liverpool Goalie).  Steinar Moldestad (f. 1981) har lavet illustrationerne i bedste tegneseriestil, der gør læsningen endnu mere fornøjelig.   Bogen er en del af serien om om Knoglerød IF, som har en stor fanskare blandt fodboldglade børn..
Pris 359.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger
Knoglerød IF’s miniputter skal spille kamp igen! Denne gang mod plejehjemmet Old Boys – en flok oldsager med rollator, høreapparat og hentehår. Selvom det er mange år siden, at de gamle....
Pris 309.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Fastgør denne mobile panikalarm på stokke, rollatorer eller kørestole for at være udstyret med en pålidelig panikknap til nødstilfælde..
Pris 49.00 kr.
Kategori: Elartikler - Person sikkerhedsalarm,Personalarm
Denne beskrivelse er automak oversat: Ankel kort læder fleksibel marineblå mandel tå, indre lynlås, monteret på en rollator hæl lidt skrå. Håndlavet italiensk - Workshops Officine Creative Chausse lidt større skøjtede Heel 5cm Zip læder foring Læder indersål & ydersål læder syet tyggegummi hånd Håndlavet i Italien.
Pris 3683.00 kr.
Kategori: Damesko - female Sko Støvler
Denne beskrivelse er Automatisk oversat: Imiteret læder bæltetaske. Detaljer: 11x 19x 5cm Personlig sekskantede rollator lukning tilpasses bælte ID Designer stil: UDA.
Pris 669.60 kr.
Kategori: Øvrige accessories - female Tasker Bæltetasker
V3