Rygsæk 'Verbier Maxi' fra BOGNER i slidstærk nylon med justerbar rem og lynlåsrum foran og bagpå. Med aftageligt 'B'-vedhæng og applikeret metal-'B'. Lukkes med praktisk 2-vejs lynlås. Med sikkerhedsrum med lynlås indvendig. Foret. Mål ca. 27x32x4 cm (lxhxd). . Størrelser.
Pris 899 kr.
Kategori: Rygsække - Dame Accessories Tasker
Denne udendørsrygsæk Aero-Fit Sphere fra Abbey vil være et godt valg, når du skal have dine personlige ejendele med dig på tur eller til dine daglige aktiviteter. Tasken er lavet af polyamid, og den har et regnslag, hvilket forhindrer dine ejendele i at blive beskadiget af vand eller regn. Med en.
Pris 505 kr.
Kategori: Rygsække - Kufferter & tasker Rygsække
Burton Beercuda Gearhaus rygsæk med indbygget køletaske. - Løbegang-åbning. - Vandtæt rum længst nede til opbevaring af vådt tøj. Rummet fungerer også som køletaske. - Side lynlås giver adgang til hovedrummet. - fugttransporterende mesh stof i siderne. - Indvendigt rum med lynlås og key clip. Mål: 33 x 26 x.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække|Unisex
.
Pris 1821 kr.
Kategori: Rygsække - PC & Tablet - Bærbare tilbehør - Tasker til bærbare
Lækker rygsæk fra Puro som passer til enhver lejlighed. Den har et elegant rum nederst foran hvor du kan opbevare småting såsom nøgler, mobil og lignende. Lidt højere oppe er der et tilsvarende rum - igen til småting. I toppen finder du det store rum hvor der er plads til lidt af hvert. I den ene side er der.
Pris 240 kr.
Kategori: Rygsække - Computing - Components - Computer Case Accessory
Daypack Proof rygsæk fra Aevor. Rygsækken har et polstret rum til 15" laptop (op til 36 x 25 x 2 cm) og to indvendige mesh lommer samt indvendig flaskelomme. Den kan udvides fra 18 til 28 liter. Skjult lynlåslomme på bagsiden samt lynlås foran til hovedrummet med tovejs lynlås. Rygsækken har justerbar.
Pris 749 kr.
Kategori: Dametøj - Rygsække
Paddlepak eller rygsækken fra Trunki er uundværlig til turen, stranden, svømning eller gymnastik og alle andre steder med vand. Rygsækken er lavet i let vandafvisende letvægtsmateriale og har en forsegling som hindre det våde udstyr i at dryppe. Der er ekstra små lommer til svømmebrillerne, pengene eller.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Rygsæk til børn - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 7 årig dreng gaveideer - 8 årig dreng gaveideer - 9 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 7 årig pige og gaveideer - 8 årig pige og gaveideer - 9 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Rygsæk Hexagona CABAS BACKPACK Grå. Tekstil. One size. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 379 kr.
Kategori: Rygsække - Clothing & Accessories Handbags
Mediarygsæk med udgang for USB og 3,5 mm Last din laptop og dine andre digitale enheder i. En mutifunktionel rygsæk som passer lige så godt som computertaske for at kunne tage laptop eller tablet med til arbejdet eller skolen, som til at rumme håndklæde o.
Pris 339 kr.
Kategori: Rygsække - Computertilbehør Laptoptilbehør Laptop Tasker
Ferrino regn dækning #br/##br/# Med denne regndæk fra Ferrino vil din taske altid forblive tør! Dækslet er vandtæt, så dine tasker er optimalt beskyttet mod regn. Dækslet har en elastisk kant, hvilket gør det velegnet til forskellige størrelser på rygsække #br/##br/# specifikationer #br/# Farve: grøn #br/#.
Pris 339 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - TWM
Beskyt dine ting mod pilfingrede lommetyve med den tyverisikrede rygsæk Bobby! Den smarte rygsæk har skjulte rum, som kun er lettilgængelige for dig og er fremstillet i et slidstærkt materiale. Bobby har desuden et indbygget USB-kabel, så du let kan oplad.
Pris 659 kr.
Kategori: Rygsække - Friluftsliv,Fødselsdagsgaver,Julegaver til 20 årige,Julegave til søster,Julegave til bror,Julegave til hende,Beklædning og accessories,Luksus,Mors dag gaver 2020,Orden og System,Smarte ting,Studentergave ,Konfirmationsgaver,Udendørs,Rejsetilbehør,Se alt,H
Helly Hansen Rygsæk 30L Vandafvisende materiale Indvendig lomme til laptop En udvendig lomme med lynlås To meshlommer Bærehåndtag Polstrede remme.
Pris 419 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsæk
Rygsækken har to store rum. Det forreste rum har en holder til det medfølgende pusleunderlag og der er 2 praktiske lommer. Hovedrummet er opdelt så du nemt kan pakke og holde styr på bleer, ekstratøj og personlige ting. Der er har også en nøgleholder og 2.
Pris 558 kr.
Kategori: Rygsække -
* to store side lynlåslommer * højde justerbar brystbælte * Ergonomisk skulderremme elementer: Nitro Aerial Rygsæk.
Pris 341.4 kr.
Kategori: Rygsække - Backpacks and Bags
Glæd dit barn med denne søde og bløde rygsæk med Løvernes Konge motiv! Denne rygsæk har en behageligt plys-design, perfekt som rygsæk til mindre børn, der mangler en....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Rygsække -
Køb Rygsæk / taske til små hunde eller katte op til 8 kg online hos Dyrelageret. Kun 265,00.
Pris 265 kr.
Kategori: Kæledyr - Transporttasker
- Basic rygsæk med lomme foran. Snørelukning. Et stort rum. Polstret bagpå og forneden. Justerbare, polstrede skulderstropper. Højde: 48 cm. Bredde: 38 cm. Dybde: 14 cm..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Rygsække - Rucksack
Super fin rygsæk fra danske Smallsstuff. Rygsækken er lavet i nylon og derfor nem at rengøre med en våd klud. Foran på tasken er der et lille lynlås rum og indeni er der et ekstra lille rum. Rygsækken er denimfarvet med mønster af blå og g.
Pris 96.85 kr.
Kategori: Rygsække - Smallstuff
Backpack carries leather laptop (can carry computers up to 11" in the padded compartment.) - Composition: 100% leather - Adjustable padded ergonomic shoulder straps, top handle, Front logo - A compartment with zip closure - Multi-pockets inner organizatio.
Pris 2094 kr.
Kategori: Rygsække - Herretasker
V3