Sæt med skærebræt og brød med velcro i træ. Skønt sæt når der skal leges rolleleg. Familie, venner eller dukkerne kan inviteres på lækre sandwich. Sættet indholder: 1 skærebræt. Mål: 20x 14 cm. 1 kniv 3 skiver rugbrød med velcro 3 skiver lyst brød med velcro En fin lille gaveide fra i dansk design fra.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legemad
Skærebrættet fra ZWILLING har en plastoverflade, som ikke skader knivene under skæring. Brættet måler 29 x 20 x 1 cm og er ideelt til brug under skæring, hakning og filetering. Det tåler desuden maskinopvask ved temperaturer på op til 60°C. Begge sider af det skridsikre skærebræt kan....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken universKøkkenredskaberSkærebrætterSkærebræt i plast
Det bliver sjovere at lave mad skære dele hakke eller servere når du bruger dette personlige skærebræt i køkkenet. Et sødt eller sjovt billede af din familie eller et dejligt billede af et særligt øjeblik hjælper dig med at skabe den perfekte stemning i køkkenet ved morgenbordet eller ved en buffet..
Pris 399 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
.
Pris 211 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - HUS & HAVE
Skærebræt i hård plast og udskæring til skylleskål, der passer til Median 45 S, Median 6 S, Median 8 S og Median 9..
Pris 470 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Isenkram & bolig|Køkken|Skærebræt til vaske
Den smarte malebakke kombineret serveringsbakke som beskytter bordet når man skaber og fremstiller. De høje kanter gør det nemt for snavs at falde ud til siden uden at falde på gulvet og ikke gøre andet snavs. Malebakken som også beskytter bordet kan anvendes til fingerfarve, collage og ved...
Pris 89 kr.
Kategori: Kreativ leg - Maling | Farve | Kunst
Er det et nyt skærebræt til køkkenet, som du går og kigger efter? Det skærebræt, du ser her, er fremstillet i marmor i den smukkeste grå farve, du kan tænke dig. Skærebrættet er 1,5 cm. højt, og måler 28 x 50 cm.Når man står i køkkenet og laver mad, kan.
Pris 599 kr.
Kategori: Service & bestik - Boligtilbehør // Stel, porcelæn og keramik // Skærebrætter
Dette sæt med redskaber fra Excellent Houseware er det perfekte supplement til køkkenet hos alle osteelskere derude! Dette ostebestiksæt indeholder fire små redskaber til oste, et skærebræt samt en magnetisk kniveholder. De tre osteknive og ostegaflen har forskellige former, så de egner sig til at.
Pris 238 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem & have Køkken & spisestue Service & bestik Serveringsfade & -skåle Serveringsbakker
Continenta Skærebræt med opsamlilngsskuffer 50x32,5x8 Størrelse: 50 cm x 32,5 cm x 8 cm 3 skuffer i rustfrit stål på begge sider for opsamling, opvaskemaskinesikre for enkel rengøring Professionel kvalitet for optimale skæreegenskaber Atmosfæris.
Pris 799 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legemad
Med denne 3 i 1 serveringsbakke / skærebræt fra Vacuvin kan du servere det hele på én gang i to lag.  Det 2 cm tykke skærebræt og serveringsbræt er ideelt til servering af oste og charcuteri. Brug evt. serveringsbakken til snacks. Keramikskålen kan bruges til diverse dip eller oliven. Designet til at fungere.
Pris 349 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkkenudstyr Servering
Kraftigt og robust skærebræt af træmaterialet akacie fra Continenta..
Pris 959 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem Køkken & Servering Knive Skærebrætter
Dette super smarte skærebræt fra TakeTokio er designet til at gøre det nemmere for dig, når du skal hakke grøntsager, da du nemt og hurtigt kan skubbe de færdighakkede grøntsager ned i den....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
.
Pris 399 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Skærebrætter
Skærebræt i træ. Hele vejen rundt på kanten af skærebrættet er der brændt en mørk stribe i træet. Der er et hul i håndtaget, så skærebrættet kan hænges op, når det ikke bruges - der er en snor med, når du køber skærebrættet. Skærebrættet er 35 cm langt,.
Pris 50 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør
Lækkert skærebræt i massiv egetræ..
Pris 349 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkkenet Køkkenknive & Knivtilbehør Skærebrætter
Dette skærebræt fra Funktion er nem at rengøre og aborberer ikke saft. Information:Mærke: FunktionModel: Kærebræt Mål 34 x 24 x 0,5.
Pris 22 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkkenredskaber
Skærebræt med saftrille fremstillet i hvid plast. Måler 36x25 og kan anvendes til alle fødevarer..
Pris 130 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rekvisitter > Køkkenudstyr > Køkkenredskaber > Skærebræt
.
Pris 113.1 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr - Køkkenredskaber - Skærebrætter
V3