Kombinationen af billedkvalitet og lang optagelsestid gør dette armbåndsur det perfekte spionkamera for begyndere. Funktioner: • Indbygget 8 GB hukommelse for op til 220 min. optagelsestid• USB-kabel medfølger til øjeblikkelig upload af optage.
Pris 389 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Spionkameraer
Bordur med et skjult kamera, der kan placeres hvor som helst i hjemmet, for diskret registrering af aktiviteter, til når du ikke er hjemme.Bordur med et skjult kamera, der kan placeres hvor som helst i hjemmet, for diskret registrering af aktiviteter, på et Micro SD-kort (medfølger ikke). Den kan programmeres.
Pris 423.2 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hjem & Hobby
Skjulte kameraer - Alder (CD NEW) Label: Lej et pladeselskab Format: CD Udgivelsesdato: 03 Feb 2014 Nej. af diske: 1 EAN: 4260085872480 Albumnumre 1. Hud og læder 2. Brød til Møg 3. Doom 4. Gay Goth Scene 5. Afterparty 6. Carpe Jugular 7. Almindelig over dig 8. Gydeår.
Pris 109 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Køb billig Bordklokke Skjult Kamera Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: SAS-DVRDCD10, ean nr.: 5412810215867.
Pris 722 kr.
Kategori: Legetøj - Fast
I Skjult kamera præsenteres læseren for konsulenten og taxichaufføren Carl Kock for første gang. Hans attende klient er en ung, kvindelig arkitekt med hemmeligheder for sin samlever, og med sin realistiske livsholdning er Carl overbevist om, at sagen er e.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi og spænding
.
Pris 289 kr.
Kategori: Diverse - Kamera - Spionkamera
Kompakt kamera til diskret overvågning af dine ejendele. Dette kamera indeholder en unik teknologi som gør, at kameraet kører kontinuerligt og starter optagelsen tre sekunder før, det registrerer bevægelse, således at det altid opfanger enhver væsentlig situation. Udstyret med IR LED til understøttelse af.
Pris 1069 kr.
Kategori: Diverse - Spionudstyr
Pen til diskret optagelse af aktiviteter. Den skjulte digitale videooptager med farvekamera og integreret mikrofon optager både skarpe billeder og lyd. På grund af den ultrakompakte størrelse er dette det perfek... - TILBUD NU, pris kun 319,00 (før 359,00).
Pris 319 kr.
Kategori: Kontorartikler - Brands » König
Billedrammen ligner tilsyneladende en almindelig billedramme på 15 x 23 cm. Den kan nemt placeres på et bord, en hylde eller hænges på væggen. Leveringstid: 2-3 hverdage. Der er indbygget et meget diskret kamera. På forsiden er der et lille hul i rammen.
Pris 399 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Spionkameraer
Køb billig Solbriller Skjult Kamera Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: SAS-DVRSG13, ean nr.: 5412810248483.
Pris 670 kr.
Kategori: Solbriller - Bærbare
Køb billig Kuglepen Skjult Kamera Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: SAS-DVRPEN11, ean nr.: 5412810215874.
Pris 358 kr.
Kategori: Kontorartikler - Overvågning Spionkamera
I Skjult kamera præsenteres læseren for konsulenten og taxichaufføren Carl Kock for første gang. Hans attende klient er en ung, kvindelig arkitekt med hemmeligheder for sin samlever, og med sin realistiske livsholdning er Carl overbevist om, at sagen er e.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi og spænding
Trendy ur med indbygget kamera til video-, foto- og lydoptagelser med 8 GB hukommelse. Du kan bruge uret kan også bruges som pc-kamera. Du kan oplade det genopladelige lithiumbatteri via USB. Beskyttet mod vand, støv, regn og sne. Denne tekst er maskinoversat..
Pris 624 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Overvågningskameraer
Ikke et normalt vægur dette vægur har et indbygget videokamera. Technaxx video Wall Clock VGA er muligt ved det indbyggede kamera er en manual og endda en sensor-kontrolleret optagelse funktion, som er en diskret og ubemærket video overvågning er garanteret uret er fra en normal.
Pris 674 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Overvågningskameraer
Ikke en normal vægur Denne vægur har en indbygget videokamera. Technaxx Video vægur er muligt ved indbygget kamera er en manual og endda en sensor-kontrollerede optagelse funktion, som er en diskret og upåfaldende videoovervågning er garanteret Technaxx væg ur HD 720P har en skarp HD-video opløsning (1280 x.
Pris 674 kr.
Kategori: Elartikler - Overvågningskameraer
Dette ekstremt lille overvågningskamera i form af et fungerende Bordur giver dig mulighed for at overvåge områder som dit kontor eller hotelværelse under dit fravær..
Pris 449 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskameraer
Kompakt spion overvågningskamera i PIR-hus med Micro SD kortlæser, ideel til skjult/diskret overvågning og observation. Micro SD-kort porten gør kameraet i stand til at optage billeder direkt... - TILBUD NU, pris kun 939,00 (før 1019,00) overvågningssystem.
Pris 939 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågning og Sikkerhed » Spionkameraer
Denne dummy CCTV kamera ser præcis som en rigtig en, der hjælper afskrække indbrudstyve, vandaler eller ubudne gæster fra områder skjult fra visning. Dummy CAM-modulet er konstrueret til udendørs brug. De indbyggede lysdioder tændes, så snart det bliver mørkt. Dette gør enheden til at ligne en fuldt.
Pris 189 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskameraer
.
Pris 559 kr.
Kategori: Diverse - Kamera - Spionkamera
V3