Denne skoletaske er ideel for barnet at bruge i de mindsre klasser, hvor man ikke har behov for så mange bøger. Tasken kan rumme 16 li....
Pris 129 kr.
Kategori: Rygsække - Børnerygsæk
Coolpacks´s Spinner Badges Collection skoletaske indeholder 3 store rum. Bærekomforten er i top grundet et polstret bagpanel og polstrede, justerbare, skulderstropper. Derudover et polstret håndtag, en organisator lomme, en sidelomme til vandflaske, en forstærket polstret bund samt termoforet lomme til at.
Pris 599 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Skoletasker & Rygsække
Rygsække / skoletasker med hj Little Marcel VIENI Sort. . One size. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 323 kr.
Kategori: Tasker - Clothing & Accessories Handbags
Indbygget computer og tablet beskyttelse, sidelommer til vandflaske, snacks, buskort osv. Det er en letvægts ergonomisk korrekt taske for børn. Alle tasker er testet , så de kan modstå børns slitage. Tasken er vand og skidt afvisende med reflexer i begge.
Pris 629.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing Baby & Toddler Outerwear
Indbygget computer og tablet beskyttelse, sidelommer til vandflaske, snacks, buskort osv. Det er en letvægts ergonomisk korrekt taske for børn. Alle tasker er testet , så de kan modstå børns slitage. Tasken er vand og skidt afvisende med reflexer i begge.
Pris 629.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Skoletaske Roxy PENNY LANE K BKPK BSP8 Flerfarvet Fås i pigestørrelse. One size. . Tasker Skoletasker..
Pris 389 kr.
Kategori: Tasker - Tasker Skoletasker
.
Pris 629 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Børnetasker
Glæd dit barn med denne søde og bløde rygsæk med Løvernes Konge motiv! Denne rygsæk har en behageligt plys-design, perfekt som rygsæk til mindre børn, der mangler en....
Pris 269.95 kr.
Kategori: Rygsække -
En følgesvend til The rasle taske The skoletaske er en engagerende og autoritative udvalg for klasseværelset. Seamus Heaney og Ted knus....
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Uddannelse
Starpak Skoletaske er udført i et minimalistisk design i beige med lyse læderagtige detaljer. Tasken har et stort rum samt en forlomme og er perfekt til ældre børn. InformationMærke: StarpakType: SkoletaskeDesign: BeigeMål: 34 x 27 x 14cmKapacitet: 13L.
Pris 89 kr.
Kategori: Kontorartikler - Skoletasker & poser
.
Pris 840 kr.
Kategori: Legetøj - SKOLESTART SKRIVE, TEGNE & KONTOR ALT TIL SKOLESTART SKOLETASKER OG PENALHUSE LEGO SKOLETASKER
.
Pris 649 kr.
Kategori: Legetøj - Skole/Skoletaske|Legetøj
Med denne ikoniske skoletaske af læder i gammel stil er du parat til en dags arbejde eller skole, eftersom skoletasken er både stilfuldt og praktisk designet til både mænd og kvinder.
Pris 1999 kr.
Kategori: Borde & stole - Rum
Hvor er Vincents gummistøvle blevet af? Hvor meget giver tandfeen i bytte for en tand? Hvilken ugedag er det bedst at ­kæmme for lus? Og er det virkelig rigtigt, at pesto oftere bliver spist op end hummus? Disse og mange andre helt essentielle spørgsmål får du som læser ikke endegyldige....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Scout Sunny. Fleksibel og funktional Sikker og ergonomisk skoletaske, der også kan anvendes som en afslappet og funktionel rygsæk Ideel pasform til enhver størrelse: vokser med dit barn gennem det innovative, højdejusterbare selesystem og de positionsstyrende stropper Optimal bærekomfort opnåes gennem den.
Pris 998 kr.
Kategori: Rygsække - Legetøj Børnehave og skole Skoletasker & Tilbehør Skoletasker
Hvorfor skal skoletasken være så tung?: et satirisk indblik i forældreskab (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Rikke Lindgaard - Forlag: Byens Forlag - ISBN-13: 9788793938397.
Pris 179 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
PRACTISED er en god og rummelig skoletaske, hvor en stor del af volumen er brugt i bogrummet, hvilket gør denne model perfekt til de skolebørn, der ønsker et stort hovedrum. Den ergonomiske ryg har bløde, støttende skumpaneler, som tilpasser sig ryggens facon og følger barnets ryg på hele bærefladen –.
Pris 749 kr.
Kategori: Diverse - Fashion - Acc - Bags & Handbags
"Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Skoletaske Eco Ergobag SAT-SLE-001-9F6 Multifarvet Sort (45 X 15 x 27 cm) , der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Ergobag til de bedste priser!#br# Materiale: 100 % Genbrug.
Pris 764 kr.
Kategori: Diverse - BB
Lego Skoletaske m. Gymnastiktaske - Friends - Maxi - Good Vibes.
Pris 799.95 kr.
Kategori: Diverse - Skoletaske
V3