Klassisk rygsæk fra Rains Denne Rains MSN Bag er inspireret af den klassiske skoletaske. Samtidigt har denne robuste rygtaske det look som vi er blevet vant til at se fra Rains. Tasken er lavet af et vandafvisende materiale , så dine skoleting eller ting til arbejdet ikke bliver våde, hvis du skal cykle.
Pris 520.85 kr.
Kategori: Rygsække - outdoor rugsæk og tilbehør rygsæk|herre
Dette er et engangshæfte til danskundervisning af voksne med dansk som andetsprog. Materialet strækker sig over 7 lektioner med følgende emner: Præsentation Alfabetet Skoleting Vendinger Tal 0-24 Familie I skole. Dansk naturligvis, bind 1 er et arbejdshæf.
Pris 147.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Children’s & Young Adult
Veludstyret til skolegang og arbejde er Herschel Pop Quiz Light â„¢ rygsæk praktisk designet med mange lommer og rum til diverse skoleting. Klassisk stribet stofforing, et polstret og fleeceforet indvendigt rum til en 15" laptop. Frontlomme med nøgleclips, vandtætte lynlås detaljer, et fleeceforet solbrillerum,.
Pris 349.5 kr.
Kategori: Diverse - Fashion - Acc - Bags & Handbags
Skrivebord med elegant udtryk Metal med pulverbelægning i antikmessingfarvet Praktisk med opbevaringsrum med låge H 75 cm x B 130 cm x D 50 cm Skrivebordet har et skab (hxbxd) 48x36x44 cm som lukkes med en låge (hxb) 43,5x32 cm. Praktisk til opbevaring af dine skoleting eller hobbygrej. Skrivebordet har en 2.
Pris 5999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Bolig & indretning Møbler Borde Skriveborde
V3