- 50% uld, 48% polyeser og 2% elestan - Må kun renses - Modern fit.
Pris 1799 kr.
Kategori: Herretøj - Jakkesæt Blazer
.
Pris 186 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Mad & Vin
Jerseybuks fra BASLER. Superbekvem og flatterende i slankt snit af smart scubaware med biser foran og delingssømme i ryggen. Dejlig bekvem med velsiddende linning og antydede forlommer. 85% polyamid, 15% elasthan. Indvendig benlængde ca. 74 cm. Fodvidde ca. 30cm. Disse jerseybukser kan maskinvaskes. Skånsom.
Pris 1399 kr.
Kategori: Dame Bukser - Dame Bukser 7/8-bukser
Dæmpbar LED varm hvid pendel Tolu med shuttle - lavet i Tyskland Den slanke LED-pendellampe Tolu er fremstillet af materialer af høj kvalitet LED og tager mange ekstra punkter. Det slanke rektangulære rør med en overfladefinish i nikkel og et mat, eksklusivt, minimalistisk design. Lyset kan dæmpes.
Pris 4056 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Pendel lamper
* Lavet af udsøgt læder * Plads til 3 kort * Gennemsigtig ID-lomme * Leveres i en smuk gaveæske.
Pris 299 kr.
Kategori: Smykker - Punge Punge
Indsatsområdet: Eksklusivt egnet til indendørs brug; Anvendelsesområde: loft; Tilbehør: dækningexcl; Mærke: SIGOR; Farve: alu; Størrelse: L∕ B∕ H: 200∕ 0,54∕ 1 cm; Materiale: aluminium; Størrelse: B: 0,4 cm; Tilbehør: endehætterexcl; Anvendelsesområde: væg; Tilbehør: Monterin.
Pris 138.16 kr.
Kategori: Pærer - Belysning & lamper
Denne slanke Curver Deco-pedalspand har et slankt, elegant og klassisk design, der vil passe perfekt til steder med begrænset plads. Denne lette pedalspand har en metallisk finish og er lavet i polypropylen, en form for plastik, der gør den hygiejnisk, nem at rengøre, og den ruster ikke eller får.
Pris 456 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Hjem & have Husholdningsartikler Affaldsopbevaring Affaldsspande & papirkurve
Det skal være en fornøjelse at tabe sig! I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den fede og søde mad blev erstattet af ikke alene....
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Folk på slankende verden ved, at alle slimmers ønsker masser af lækker mad men nægte dig selv ikke er den måde at få slanke en....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sind, krop og ånd
Gå aldrig glip af det tidlige fly hjem, forretningsmødet eller dit livs rejse takket være dette digitale Nedis®-rejsevækkeur. Dette kompakte ur strømforsynes af 2 stk. LR44-batteri (medfølger) og sørge for, at du overholder tiden, uanset hvor du rejser hen. Batterier medfølger: 2x LR44 Batteri type: LR44.
Pris 69 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeure & Ure
Separat induktionskogeplade til tilberedning af mad i hjemmet eller overalt, hvor der er elektricitet, f.eks. i telte, autocampere og mange andre steder..
Pris 549 kr.
Kategori: Nedis KAIP121CBK1 - Elektrisk kogeplade
Slank greb med bredere sokler i forniklet sort poleret zinklegering. Model H1715 Overflade: Forniklet sort poleret Mål A mm Mål B mm Mål C mm 144 28 128 176 28 160 Boltene skal være ca. 4 mm længere end tykkelsen på den.
Pris 27.39 kr.
Kategori: Byggevarer - Root : Home : Greb : Zinklegering
Fristående induktionskogeapparat til at forberede måltider derhjemme eller hvor som helst ellers, hvor der er elektricitet til rådighed. Det er udstyret med et touchpanel, et nøjagtigt display og justerbare temp... - TILBUD NU, pris kun 569,00 (før 609,00).
Pris 569 kr.
Kategori: Nedis KAIP121CBK1 - Diverse » Sortiment
Vægttabs- og livskvalitetsekspert Luuna Sommer har gjort en opdagelse, der for altid har ændret hendes – og mange andres – liv. De har tabt sig og kiloene er ikke vendt tilbage. Den afgørende nøgle til vægttabet ligger i biokemien. Det er den, der spænder ben, hvis overvægt er et....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
* perfekt pasform, eventuelt til fem forskellige fodbredder * vandafvisende smurt særlige fuld koskind * vandtæt og åndbar på grund af Gore-Tex Duratherm membran (80% polyamid, 20% polyester) elementer: Daytona Road Star GTX Gore-Tex vandtæt Motorcykel Boots slank.
Pris 2794.21 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Motorcykel-touringstøvler
Ønsker du at din krop havde en mere jævn form? Dette slankende undertøj er en simpel løsning på problemet. Undertøjet vil ingen bemærke. Lad det være din hemmelighed!Uanset hvor meget du træner, er der aldrig noget galt i at få lidt hjælp til at komme nærmere dit mål. Dette slankende undertøj hjælper dig på.
Pris 159.2 kr.
Kategori: Dametøj - Mode & Tilbehør Tøj Undertøj
.
Pris 189 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Talje-korset styrker din kropsholdning, hvilket gør den perfekt at bruge, mens du træner. Det reducerer risikoen for belastningsskader og holder alt på plads under intens træning.✓ Umiddelbart ca. 2 størrelser mindre✓ Forbedre både kropsholdning og figur✓ Egnet til daglig brug samt til træning Du kan nemt.
Pris 221 kr.
Kategori: Lingeri - 213
6,6W LED Almindelig pære med B15 fatning - der erstatter 60W. Forsynes med 230V Lysstyrke på 650 lumens og en høj spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der fl.
Pris 55 kr.
Kategori: Pærer - B22 LED
V3