Med vores kvalitetssneskovl vil det være let som ingenting at rydde indkørsler og fortove for sne i de hårde vintermåneder! Denne slidstærke sneskovl er udstyret med et kraftigt skovlblad og to praktiske hjul, som gør det muligt at fjerne mere sne uden besvær. Bladet er lavet af robust, galvaniseret.
Pris 489 kr.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Snerydning Sneskovle
You can dig in the snow and build your snow cave with this combined snow shovel and saw..
Pris 879 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Vintersport - Ski - Beskyttelse - Lavineudstyr
Fiskars Sneskovl  .
Pris 130 kr.
Kategori: Haveredskaber - Haven Haveredskaber Vinterredskaber
.
Pris 203 kr.
Kategori: Haveredskaber - Haven - Haveredskaber - Spader & Skovle
.
Pris 166 kr.
Kategori: Værktøj - Sneskrabere & Skovle
Køb billig Fiskars sneskovl, plast Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 881673820, ean nr.: 6411501410016.
Pris 213 kr.
Kategori: Haveredskaber - Vejsalt & Sneskrabere
Fjerne sne fra din harddisk eller fra omkring dine dæk med denne varige Sneskovl. Håndtaget kan justeres for brugervenlighed....
Pris 189 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Isskrabere og snebørster
Et vigtigt værktøj til at rydde sne. Med vores smukke skovl med barnemotiv bliver arbejdet let. Dette legetøj er lavet af plast af høj kvalitet. Detaljer: Dimensioner: 665 x 270 x 50 mm Alder: fra 3 år Se dit trin! Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!.
Pris 38 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj Udendørs legetøj Udendørs legetøj
Med vores kvalitetssneskovl vil det være let som ingenting at rydde indkørsler og fortove for sne i de hårde vintermåneder! Denne slidstærke sneskovl er udstyret med et kraftigt skovlblad og to praktiske hjul, som gør det muligt at fjerne mere sne uden b.
Pris 489 kr.
Kategori: Diverse - Snerydning Sneskovle
Pudset træhåndtag i svensk fyr. Skovl lavet af kulde resistent plast med aluminiumforstærket forkant. D plasthåndtag.Materiale: TræFarve: SortHøjde: 150 cm.
Pris 168.75 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Udstyr: Skraldposer | Koste | Rullevogne
En rigtig sneskovl med aluminiumsskaft fra Dantoy. Når sneen begynder at falde, er en sneskovl et sjovt legetøj for alle børn. Perfekt i længden til alle børn, og du er garanteret hjælp til snerydning om vinteren. Snesskovlen er lavet af polyethylen, og skaftet er lavet af aluminium. Ideel til...
Pris 81.19 kr.
Kategori: Legetøj - 5362
.
Pris 227 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Bil - Værktøjer & Pleje - Vinterartikler
.
Pris 520.16 kr.
Kategori: Haveredskaber - Haven - Haveredskaber - Spader & Skovle
Børnene kan bygge snefigurer eller sandslotte med denne legetøjssneskovl, som er fremstillet af polyætylenfilm.Et praktisk legetøj, som er velegnet til at grave i sand og sne og til at skovle sne og lege på stranden. Denne sneskovl har et komfortabelt D-formet håndtag, der giver et sikkert greb....
Pris 37.44 kr.
Kategori: Diverse - 5362
.
Pris 477.38 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj & Værksted - Vinterredskaber - Sneskovle
.
Pris 245 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj & Værksted - Vinterredskaber - Sneskovle
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er designet til at blive monteret på gaffeltrucks for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 3 forskellige.
Pris 2159 kr.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Snerydning Sneskovle
Denne sneskovl, der kan monteres på en quad bike, en ATV eller en traktor, er perfekt til let at fjerne sne fra asfalterede overflader, såsom indkørsler og fortove, og andre asfalterede overflader ved bolig- eller erhvervsejendomme. Denne skovl har en stor belastningskapacitet og kan klare selv den.
Pris 689 kr.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Snerydning Sneskovle
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er blevet designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige.
Pris 1909 kr.
Kategori: Havemaskiner - Hjem & have Græsplæne & have Snerydning Sneskovle
V3