.
Pris 90 kr.
Kategori: Værktøj - Bådpleje og vedligehold Artikler til bådpleje Malerværktøj
Denne Flexi Spray fra Hozelock er en meget enkel, men innovativ sprøjtepistol, der kan bruges til at udføre en række vandingsfunktioner. Det kan omdannes til en græsplænesprinkler ved blot at dreje hovedets vinkel og placere det på jorden for at give dækning på 69 m². Derudover kan du omdanne.
Pris 406 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem & have Græsplæne & have Vandingsartikler Sprinklere & sprinklerhoveder
Ultra Twist er et unikt 3-i-1 vandingsværktøj til at udføre alle vandingsopgaver i haven uden behov for skift af værktøjer. En simpel drejning af hovedet på Ultra Twist-pistolen omdanner den fra en traditionel sprøjtepistol med tre forskellige sprøjtemønstre (rose, hurtig fyldning & jet) til en.
Pris 299 kr.
Kategori: Planter & havepleje - Hjem & have Græsplæne & have Vandingsartikler Sprinklere & sprinklerhoveder
Oliesprøjtepistolen fra Brüder Mannesmann er et fantastisk valg for gør-det-selv-entusiaster, da den er perfekt til anvendelse på små og mellemstore arbejdsoverflader. Men sin beholder i stål vil denne sprøjtepistol tilføje den sidste finish med et strøg af olie. Brüder Mannesmann sprøjtepistolen.
Pris 279 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Kompressorer
Der opnås de bedste resultater ved at holde sprøjtepistolen 25-30 cm. væk fra den overflade, der skal males. Påføring af adskillige tynde lag i stedet for et tykt lag hjælper med at forebygge, at malingen løber. Den bedste metode til sprøjtning på overflade er et kors-mønster som starter med horisontale.
Pris 396 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Malerværktøj|Malerpistol
V3