Bogen tilbyder viden, indsigt og metoder samt en proces for stresscoaching. Processen spænder over tre faser: rådgivning, opbygning og coaching, og coachens rolle og metoder i hver fase beskrives og eksemplificeres med cases fra forfatterens virke som erhvervspsykolog. Bogen er skrevet med....
Pris 105 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Stresscoaching - coaching i grænselandet (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Majken Matzau - Forlag: Akademisk Forlag - ISBN-13: 9788750052364.
Pris 261 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Om Stresscoaching Det kinesiske tegn for krise er skabt af to tegn; fare og muligheder. Denne forståelse rammer med et pletskud ind i denne bogs skarpe optik, hvor stress forstås som nutidens største årsag til krise og dermed også som en kraftfuld potenti.
Pris 270.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering er en bog, som henvender sig til alle, der ønsker at vide, hvordan man bruger en effektiv metode til at håndtere stress. Bogen....
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle dan­skere i den erhvervsaktive alder er så stress­ede, at de har brug for hjælp, og hvis man....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Praktisk stresscoaching: om at hjælpe mennesker med stress (Hæftet, Dansk) - Forfatter: Bjarne Toftegård - Forlag: Go'Bog - ISBN-13: 9788791913150.
Pris 192.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Stresscoaching: nøglen til stresshåndtering (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Anna-Mette Thomsen - Forlag: Thomsen - ISBN-13: 9788799222513.
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bogen tilbyder viden, indsigt og metoder samt en proces for stresscoaching. Processen spænder over tre faser: rådgivning, opbygning og coaching, og coachens rolle og metoder i hver fase beskrives og eksemplificeres med cases fra forfatterens virke som erh.
Pris 93.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle danskere i den erhvervsaktive alder er så stressede, at de har brug for hjælp, og hvis man ikke får den rette hjælp, kan stress få alvorlige konsekvenser.Denne b.
Pris 202.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering er en bog, som henvender sig til alle, der ønsker at vide, hvordan man bruger en effektiv metode til at håndtere stress. Bogen bygger bro mellem hjerneforskning, psykologiens verden og stresscoaching. Forfatter.
Pris 101.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle dan­skere i den erhvervsaktive alder er så stress­ede, at de har brug for hjælp, og hvis man ikke får den rette hjælp, kan stress få alvorlige konsekvenser. De.
Pris 196.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops.....
Pris 39.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops. Med disse råd kan man både afhjælpe stress og forebygge stress. Bjarne.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops. Med disse råd kan man både afhjælpe stress og forebygge stress. Bagside.
Pris 30.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3