Bestseller fagbog om alle aspekter af fitness og styrketræning: Træningsplanlægning, periodisering, og programlægning med special-, grund- og splitprogrammer. Unik og omfattende oversigt....
Pris 279.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
For at kunne opbygge muskler er man nødt til at vide, hvordan de virker. I Anatomi og Styrketræning er Craig Ramsay, der arbejder som personlig træner, guide til nogle af de bedste øvelser, når det drejer sig om at opbygge og tone vigtige muskelgrupper. Alle øvelserne bliver præsenteret....
Pris 299 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Fitness og styrketræning: øvelser, programmer og metoder (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Marina Aagaard - Forlag: Forlaget Aagaard - Emner: Fitness, Fysisk træning, Styrketræning, Muskeltræning, Vægttræning - ISBN-13: 9788792693815.
Pris 259.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Handgrips med stålfjeder og håndtag belagt med mosgummi.Styrker hænder, fingre, håndled og ikke mindst underarme.Leveres som sæt med 2 stk..
Pris 129 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - Let styrketræning
Med denne multifunktionelle træningsstaion kan du træne bryst-, ryg-, mave- og armmuskler optimalt hjemme hos dig selv. Den er lavet af robust stål og er perfekt til professionel brug i hjemmet. HIGHLIGHTS • Mange forskellige træningsmuligheder • Robust stålfinish • Integreret chin-up- og dipstation •.
Pris 2425 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - tectake Fritid & wellness Sport Bodybuilding
Fitness Battle Rope Træningstræning til styrketræning, størrelse: 50 mm x 9 m Lavet af polyester dacron af høj kvalitet for at Protect rebet mod.
Pris 489 kr.
Kategori: Diverse - Træningsudstyr
Styrketræning er utroligt populært, og der er rigtigt mange ting man skal vide om det, hvis man arbejder med træning, som f.eks. fysioterapeut, fitnesstræner, idrætslærer og lignende. Al den viden man kan få brug for er i "Muskel- og styrketræning, rev. udg." "Muskel- og styrketræning, rev. udg." er.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Fagbog om alle aspekter af fitness træning, fra opvarmning over styrketræning til udstrækning. Essentiel håndbog for alle med interesse for emnet.Træningsplanlægning gennemgås fra årsplan til programlægning med utallige informationer om valg af øvelser, redskaber, sæt, repetitioner, belastning, hastighed,.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
For at kunne opbygge muskler er man nødt til at vide, hvordan de virker. #br# I Anatomi og Styrketræning er Craig Ramsay, der arbejder som personlig træner, guide til nogle af de bedste øvelser, når det drejer sig om at opbygge og tone vigtige muskelgrupper. Alle øvelserne bliver.
Pris 359.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
For at kunne opbygge muskler er man nødt til at vide, hvordan de virker. I Anatomi og Styrketræning er Craig Ramsay, der arbejder som personlig træner, guide til nogle....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Positiv psykologi og styrketræning - skab trivsel, vækst og læring introducerer positiv psykologi, herunder flow, positivitet samt de 24 styrker, og giver eksempler på, hvad der sker,....
Pris 379.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
SOLGT I OVER 2 MIO. EKSEMPLARER PÅ 25 SPROG Ny, revideret og udvidet udgave af den mest omfattende og præcise bog om styrketræning, der nogensinde er skrevet. Bogen....
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Muskel- og styrketræning, rev. udg. (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Frédéric Delavier - Forlag: Lindhardt og Ringhof - ISBN-13: 9788711449226.
Pris 230 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Anatomi og styrketræning: Sådan opbygger du din muskelmasse (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Craig Ramsay - Forlag: Legind - ISBN-13: 9788771558784.
Pris 308.9 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Motionsdoping: Styrketræning, identitet og kultur (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Ask Vest Christiansen - Forlag: Aarhus Universitetsforlag - ISBN-13: 9788771843378.
Pris 193.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Positiv psykologi og styrketræning: skab trivsel, vækst og læring (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Helle Fisker og Gry Bastiansen - Forlag: Akademisk Forlag - Emner: Mindfulness, Bevidst nærvær, Styrkebaseret læring - ISBN-13: 9788750043362.
Pris 340.9 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mensa KIDS store opgavebog for børn: Styrketræning for hjernen (Bog, Hardback, Dansk) - Forfatter: Mensa - Forlag: Legind - ISBN-13: 9788771558869.
Pris 166 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Som alm. Handsgrips, men med større modstand.Styrker hænder, fingre, håndled, og ikke mindst underarmeLeveres som sæt med 2 stk..
Pris 159 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - Let styrketræning
GRATIS E-BOG MED TRÆNINGSØVELSER MEDFØLGER BfR Pro Legs er stropper til BFR-/okklusionstræning til at træne underkroppen. Vil du gerne opbygge styrke og øge muskelmassen i lårmuskler og baller er dette et helt fantastisk træningsredskab med hurtige og mærkbare resultater.Stropperne skal placeres øverst.
Pris 399 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - Let styrketræning
V3