Kroppen er dit bedste træningsredskab! I denne bog giver Mats Mejdevi, fysisk træner og skaber af Sportsbasics, inspiration til trænere, lærere og idrætsudøvere i at bruge kroppen som....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Træningen af de vingede babyløver er en stor begivenhed i Bayala, fordi de to løvegrif-unger snart vil flyve majestætisk gennem luften. Men da de stadig kun har små vinger, træner de legende deres flyveevner på jorden. De har en bro med to podier og en ring, de kan løbe, hoppe eller flyve igennem. Men det er.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS20 > Havfruer og elverfolk > Legetøj > Schleich
Denne beskrivelse er Automatisk oversat: kode: I028053 2Den Training Parka af Edwin er en fjeder parka lavet udelukkende af cotton. This parka har en lynlås åbning og to sidelommer og har en hætte, der kan være knappet. Lavet af bomuld sidelommer Aftagelig hætte..
Pris 1600.00 kr.
Kategori: Dametøj - unisex>Jakker>Regnjakker
Træningssko bygget til de mest intense træninger, med tunge løft. Særdeles velegnede til fitness, crossfit, bodypump m.m. Skoen har UA TriBaseâ„¢ teknologi, så du får maksimal kontrol med underlaget. Med 3 kontakt punkter, er du sikret en lav stabil bas, som stadig giver din fod sin naturlige fleksibilitet..
Pris 999.00 kr.
Kategori: Træningssko damer -
Med disse skiver fra FitPAWS vil target-træning blive en sjov og engagerende måde at træne din hund. Disse target-skiver er en fantastisk måde at lære din hund at blive på et bestemt sted eller vænne sig til et stykke nyt udstyr. Du kan placere en skive på gulvet og bruge en klikker eller godbid til.
Pris 327.00 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør > Tilbehør til kæledyr > Udstyr til agilitytræning af kæledyr
Træning til muskler - Mere mad til muskler (Forlag: Aalborg Sportshøjskole, Format: Kolli videresalg, ISBN: 9788799476992).
Pris 221.90 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
WeightWorld’s Kreatin Monohydrat kapsler er til dig der ønske at give dine muskler et boost ekstra energi til sportsaktiviteter og ønsker at opnå muskelvækst på naturlig vis. Tilskuddet kommer i letanvendelige kapsler, så du slipper for besværet med pulver..
Pris 179.00 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld > Fitness > Muskelopbygning
Avery Sporting Dog har udviklet denne smarte træningsand, der gør apporterings træningen med din jagthund så realistisk som muligt. Det robuste materiale gør træningsfuglen velegnet til apportering hele året..
Pris 299.00 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog > rodkategori > Jagtudstyr > Jagthundeudstyr > Dummy's
Bogen henvender sig til sundhedsprofessionelle, til anatomi- og idrætsstuderende - morgendagens trænere - og til sportsudøvere, bodybuildere og andre, som vil forbedre deres fysiske form.  Øger din forståelse af, hvordan kroppen fungerer under træningIndeholder mere end 200 detaljerede anatomiske.
Pris 234.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger > Bøger
Kroppen er dit bedste træningsredskab!I denne bog giver Mats Mejdevi, fysisk træner og skaber af Sportsbasics, inspiration til trænere, lærere og idrætsudøvere i at bruge kroppen som træningsredskab. Bogen tager udgangspunkt i træningen af 10-15 årige, hvor det netop er vigtigt at træne og....
Pris 150.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
- Trænings tights fra ONLY PLAY. Ensfarvet. Elastik i taljen. Åndbart og strækbart materiale. Indvendig benlængde: 67 cm i størrelse S. Modellen er iført størrelse S.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Dametøj - Tøj
.
Pris 150.00 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj - T-shirts - Kortærmet T-shirts
Denne dragt fra adidas er skåret til træning, klor-resistent, super flad og sågar blød at røre ved, selv når våd..
Pris 153.28 kr.
Kategori: Damesportstøj - Clothing & Accessories > Clothing > Swimwear|Female
.
Pris 199.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Dyr > Schleich - Heste
Har du ofte ømme muskler efter en hård træningssession? Eller mangler dine muskler lidt opvarmning før træningen? Med massagepistolen fra HoMedics får du dén bedste ven, som altid er klar til at give dig en god omgang massage, før og efter træning eller måske efter en lang arbejdsdag. Lette muskelspænding og fremme bedring før og efter træning 3 intensitetsniveauer Inkl. 3 massagehoveder og taske Farvel til ømme muskler Massagepistolen er designet til at lette muskelspænding og fremme bedring. Det kan være før træning som opvarmning eller efter træning for at lette ømheden. Massageapparatet bruger en højfrekvent pulsvirkning, som trænger dybt ind i muskelvævet. Intensitet efter dit behov Når du skal justere hastigheden på massagepistolen, gør du det ved en en-knapskontrol, så massagen passer til dine behov. Der er 3 intensitetsniveauer: Trin 1 – 2.100 omdrejninger pr. minut Trin 2 – 2.550 omdrejninger pr. minut Trin 3 – 3.000 omdrejninger pr. minut Massagepistolen har en brugstid på 1 time på fuld opladning og er fuldt opladet på 4-5 timer. Der medfølger 3 udskiftelige massagehoveder og en taske til opbevaring..
Pris 1299.94 kr.
Kategori: Hudpleje - El > Personlig pleje > Massageapparater > Massageapparat
Dette Træning til Bevingede Babyløver legesæt inviterer dig ind i Schleichs skønne Bayala univers. Her er de to søde babyløver klar til, at lærer at løbe, springe samt flyve - og du kan hjælpe dem. Lad dem løbe over podiet, hoppe igennem ringen.
Pris 79.00 kr.
Kategori: Legetøj - Dyr & tilbehør
Star Nutritions før og efter træningspakke er en meget prisværdig basispakke for drenge og piger som træner hårdt..
Pris 787.00 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud > Pakkeløsninger
Schleich Farm World - 30x30 cm - Hunde Træning.
Pris 274.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
His Prostate Training KitHans Prostata Training Kit indeholder en omfattende samling af premium silikone sonder og en kraftfuld multi-speed stimulator, for ultimative orgasmiske fornøjelse. Trænersættet er perfekt til førstegangsbrugere og erfarne opdagelsesrejsende og kræver 2 AAA-batterier for at tænde for.
Pris 404.00 kr.
Kategori: Sexlegetøj - Sexlegetøj > Sex leketøy for par > Vibratorset
V3