Vi ved at alle lige mangler de sidste artikler til at færdiggøre deres garderobe. Vores Training T-Shirt er lavet for en komfortabel og regulær pasform med raglanærmer til at give dig mere bevægelsesfrihed. Udstyret med antibakteriel teknologi. Tøjfibrerne er også behandlet med et hydrofilsk finish til at trække fugt væk fra din krop når du træner der hjælper dig med at forblive afkølet og tør. Essentials udvalget er designet med dagligdagen in mente uanset om du træner eller slapper af.  Stof: 94% polyester 6% elastan.
Pris 209.00 kr.
Kategori: Herresportstøj - Clothing & Accessories > Tops > T-Shirts & Tops > Essentials Training T-Shirt
Smart trænings bræt så du på en nem måde kan træne og tone overkroppen. Køb det i dag, vi har hurtig levering..
Pris 399.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Startside > Sport & fitness > Maskiner & udstyr
Med disse skiver fra FitPAWS vil target-træning blive en sjov og engagerende måde at træne din hund. Disse target-skiver er en fantastisk måde at lære din hund at blive på et bestemt sted eller vænne sig til et stykke nyt udstyr. Du kan placere en skive på gulvet og bruge en klikker eller godbid til.
Pris 320.00 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør > Tilbehør til kæledyr > Udstyr til agilitytræning af kæledyr
Træningen af de vingede babyløver er en stor begivenhed i Bayala, fordi de to løvegrif-unger snart vil flyve majestætisk gennem luften. Men da de stadig kun har små vinger, træner de legende deres flyveevner på jorden. De har en bro med to podier og en ring, de kan løbe, hoppe eller flyve igennem. Men det er ikke alt: Med et puf med poten kan løvegrif-unger vende broen om, så den bliver til e.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS20 > Havfruer og elverfolk > Legetøj > Schleich
Hvis du leder efter en hulahopring, der er særligt egnet til fitness, så er hulahopringen fra Avento det rette træningsudstyr for dig. Denne træningshulahopring med vægt har en blød polstring og masserende dutter på den indvendige kant. Den giver brugeren en blid massage, som hjælper med at forme.
Pris 304.35 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Sporting Goods > Exercise & Fitness > Yoga & Pilates
Træning til muskler - Mere mad til muskler (Forlag: Aalborg Sportshøjskole, Format: Kolli videresalg, ISBN: 9788799476992).
Pris 221.90 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Craft Corefy Trænings T-shirt til kvinder CORE Unify Training Tee fås i flere stærke farver for at sikre optimal effekt for dig og dit brand. Designet til aktive mennesker, der værdsætter stor komfort og god kvalitet, t-shiren er fremstillet af genbrugs-, blødt og funktionelt polyester. Derudover har t-shirten buede sidesømme foran for atletisk, moderne look • Genbrugspolyester • Buede sidesømme • Fås i flere farver Materiale 100% Polyester-recycled.
Pris 229.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
WeightWorld’s Kreatin Monohydrat kapsler er til dig der ønske at give dine muskler et boost ekstra energi til sportsaktiviteter og ønsker at opnå muskelvækst på naturlig vis. Tilskuddet kommer i letanvendelige kapsler, så du slipper for besværet med pulver..
Pris 179.00 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld > Fitness > Muskelopbygning
Nike Trænings.buks , .. Lækker blød og dejlig tyndt materiale.. til dig der ikke lige lyster at træne i Tights.. også yderst velegnet til Fritid. Detaljer: - Talje type: høj talje - Pasform på underdelen: straight fit underdele - Bundens længde: fuld længde - Farve(r): sort - Mønster: almindelig - Stil: casual - Anledning: sport, fritid.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Dametøj - female>Træning>Bukser & tights
Avery Sporting Dog har udviklet denne smarte træningsand, der gør apporterings træningen med din jagthund så realistisk som muligt. Det robuste materiale gør træningsfuglen velegnet til apportering hele året..
Pris 299.00 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog > rodkategori > Jagtudstyr > Jagthundeudstyr > Dummy's
Sports- BH fra Reebok Rep og gentag Dyb rund hals Bøjlefri Stretch underkant giver en sikker pasform Reebok branding Racerryg for ubegrænset bevægelse Uden lukning.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Lingeri - Kvinder > Outlet > Nyheder: Tøj
Disse hvide bambus footies fra Boody er perfekte til al slags træning. Vævningen på oversiden af foden er i en mesh, som komplementerer bambussens åndbarhed evne til at temperaturregulere. Derudover har footien hælgreb, så den ikke glider ned over hælen under træningen..
Pris 49.00 kr.
Kategori: Lingeri - Footies Dame
Kroppen er dit bedste træningsredskab!I denne bog giver Mats Mejdevi, fysisk træner og skaber af Sportsbasics, inspiration til trænere, lærere og idrætsudøvere i at bruge kroppen som træningsredskab. Bogen tager udgangspunkt i træningen af 10-15 årige, hvor det netop er vigtigt at træne og....
Pris 150.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Trænings-T-shirt i blød stretchjersey med dryCELL som leder fugt væk og tørrer hurtigt. Rund hals med ribkant og stort printet logo foran..
Pris 300.00 kr.
Kategori: Herretøj - Herre>Sport & Outdoor>T-shirts & tanktoppe
Denne dragt fra adidas er skåret til træning, klor-resistent, super flad og sågar blød at røre ved, selv når våd..
Pris 156.78 kr.
Kategori: Damesportstøj - Clothing & Accessories > Clothing > Swimwear|Female
Har du ofte ømme muskler efter en hård træningssession? Eller mangler dine muskler lidt opvarmning før træningen? Med massagepistolen fra HoMedics får du dén bedste ven, som altid er klar til at give dig en god omgang massage, før og efter træning eller måske efter en lang arbejdsdag. Lette muskelspænding og fremme bedring før og efter træning 3 intensitetsniveauer Inkl. 3 massagehoveder og taske Farvel til ømme muskler Massagepistolen er designet til at lette muskelspænding og fremme bedring. Det kan være før træning som opvarmning eller efter træning for at lette ømheden. Massageapparatet bruger en højfrekvent pulsvirkning, som trænger dybt ind i muskelvævet. Intensitet efter dit behov Når du skal justere hastigheden på massagepistolen, gør du det ved en en-knapskontrol, så massagen passer til dine behov. Der er 3 intensitetsniveauer: Trin 1 – 2.100 omdrejninger pr. minut Trin 2 – 2.550 omdrejninger pr. minut Trin 3 – 3.000 omdrejninger pr. minut Massagepistolen har en brugstid på 1 time på fuld opladning og er fuldt opladet på 4-5 timer. Der medfølger 3 udskiftelige massagehoveder og en taske til opbevaring..
Pris 1299.94 kr.
Kategori: Hudpleje - El > Personlig pleje > Massageapparater > Massageapparat
Med denne refleksvest vil du være synlig for både køretøjer og fodgængere. Den reflekterende vest er udstyret med elastikbånd og har sikkerhedslåse, så den sidder på plads under træning. Det har også 4 grønne LED-lamper foran og 4 røde LED-lys på bagsiden, hvilket gør det lettere for andre trafikanter at opdage dig. LED-lysene har 3 tilstande, der er indstillet med ON / OFF-knappen: Fast, langsomt intermitterende og hurtigt blinklys. Refleksvest perfekt til løbere og cyklister, men fungerer også godt som sikkerhedsudstyr til at udføre forskellige opgaver i mørke. - Refleksvest med justerbare elastiske stropper og sikkerhedslåse - LED-lys med 3 positioner foran og bagpå - Ideel til at løbe og cykle i mørke Specifikationer: Farve: Gul Materiale: Polyester, PVC Længde, uden strækning: 79 cm Bredde: 4 cm Størrelse: One Size Batteri: 2x CR2032 (medfølger) Pakken Indeholder: 1x Refleksvest Produkten leveres i originalemballage.Refleksvest med justerbare elastiske stropper og sikkerhedslåseLED-lys med 3 positioner foran og bagpåIdeel til at løbe og cykle i mørke.
Pris 189.00 kr.
Kategori: Kæledyr - sport-og-fritid/trningsudstyr
Nike Dri-FIT-T-shirten hjælper med at holde dig tør og veltilpas på eller uden for måtten med blødt materiale, der transporterer sveden væk fra din hud.Dette produkt er fremstillet med mindst 75% bæredygtige materialer, der består af en blanding af både genanvendt polyester og økologiske bomuldsfibre.Blandingen består af mindst 10% genanvendte fibre eller mindst 10% økologiske bomuldsfibre..
Pris 199.97 kr.
Kategori: Herresportstøj - Men > Training > Clothes > Tops & T-Shirts
- Trænings tights fra ONLY PLAY. Ensfarvet. Elastik i taljen. Åndbart og strækbart materiale. Indvendig benlængde: 67 cm i størrelse S. Modellen er iført størrelse S.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Dametøj - Tøj
V3