Sikker stige med 2 eller 3 brede, skridsikre trin på 30 x 20 cm. Robust, fremstillet af lakeret stål. Kapacitet: 150 kg..
Pris 437 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Lagerudstyr og varehåndtering|Lagerudstyr|Kontorstole og trappestiger
Trappestigen fra Brennenstuhl har et kompakt design, så den er nem at transportere og opbevare, og den vil sørge for, at du kan stå stabilt, behageligt og sikkert, når du skal arbejde i højden. Trappestigen er en fin kombination af stærk aluminium og fantastisk håndværk. Den har en stor arbejdsbakke.
Pris 727 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Stiger & stilladser Stiger
Halifax taburet trappestige med trin hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Pris 909 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue - Spisebordsstole
Få et løft til dine svært tilgængelige opgaver med denne TWINCO Twin Mini-trappestige, som kan foldes sammen for nem opbevaring.Brug denne TWINCO Twin Mini-trappestige, når du skal nå op til den øverste hylde eller male loftet. Trappestigen er konstrueret af holdbart aluminium for pålidelig...
Pris 406.25 kr.
Kategori: Borde & stole - Stole
.
Pris 479 kr.
Kategori: Byggevarer - Bolig Fritid Trappestiger
.
Pris 879 kr.
Kategori: Dametøj -
Denne sammenfoldelige trappestige er et vigtigt værktøj, når du skal arbejde lidt højere oppe, f. eks når der skal males eller sættes loftslamper op. Stigens fødder....
Pris 409.95 kr.
Kategori: Haveredskaber -
Den stærkeste af alle stiger: høj belastningsevne og moderne design til maksimale krav..
Pris 752500 kr.
Kategori: Byggevarer - Isenkram > Redskaber > Stiger og stilladser > Stiger
.
Pris 2285 kr.
Kategori: Byggevarer - Værktøj & Værksted - Stiger & Stilladser - Stiger
Køb billig TRAPPESTIGE 10 TRIN 40340 2.2 M ZARGES Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 2685100222, ean nr.: 4003866403400.
Pris 5259 kr.
Kategori: Byggevarer - El Værktøjs katalog
Bricotech Ischia Trappestige med Værktøjskasse er en smart 2-i-1 stige i hård plastik med to skridsikre trin, og har en indbygget værktøjskasse med plads til det mest basale værktøj. Trappestigen har et praktisk håndtag, så du nemt kan flytte og.
Pris 109 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj & Hobby
Step Trappestige, Hvid från Design House Stockholm ..
Pris 3061 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Opbevaring & Hylder Hylder & Reoler
Trappestigen er tegnet ud fra et ønske om at skabe et ergonomisk og sikkert redskab, der er udformet i et gennemarbejdet design, en flot finish og i en kvalitet som et eksklusivt møbel, så den kan være fremme, også når den ikke er i brug. Trappestigen er anvendelig til at nå op i høje skabe og reoler, og er.
Pris 2995 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture
Master er en trinstige fra Tatkraft lavet af aluminium. Trappestigen har 3 skridsikre trin, reb-fri fødder og håndtag med værktøjsholdere. Let at folde sammen til kompakt opbevaring.Master er en trappestige fra Tatkraft med 3 trin, der kan modstå en maksimal belastning på 150 kg. Trappetrinnene er lavet af.
Pris 895.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Øvrigt
Brennenstuhl trappestige i højeste kvalitet. Udført i kraftig aluminium og har brede trin og høj bøjle 60 cm. Trappestigen er udstyret med en arbejdsbakke, så man undgår at kravle ned efter værktøj etc. Det er et praktisk valg til malerarbejde, eller.
Pris 548 kr.
Kategori: Elværktøj - Værkstedsudstyr - Stige & Stillads - Stiger
Rikke og alverdens fortællinger. Lærervejledning: Supplerende niveaudelte diktater til Trappestigen trin 3 (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Elsebeth Otzen - Forlag: Special-pædagogisk forlag - ISBN-13: 9788773997680.
Pris 126.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Jumbo TrappestigeMed 4 trinKraftig skammel med støttebøjleStåhøjde max. 92 cm.
Pris 2254 kr.
Kategori: Diverse - Trappestiger
.
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - Husholdning - Tilbehør - Tilbehør
Sikker stige med 2 eller 3 brede, skridsikre trin på 30 x 20 cm. Robust, fremstillet af lakeret stål. Kapacitet: 150 kg..
Pris 303 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Lagerudstyr og varehåndtering|Lagerudstyr|Kontorstole og trappestiger
V3