Ny smart løsning med et kombineret myggenet og 100% mørklægning. "3-lag" - to lag med forhæng slipper luft ind og det sidste lag holder myg og insekter ude.  Monteres indefra på åbneluger med sugekop eller magnet. Kan også anvendes på mindre luger. ? 100% mørklægning og ingen myg ? Opbevaringspose.
Pris 259 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Dæk, Rig og Fortøjning Alt til dæk Dæksluger og portlights
Setter Pro Pant With Ventilation fra Chevalier til herrer som passer til jagten..
Pris 1574 kr.
Kategori: Herretøj - Apparel & Accessories Clothing Pants|Man
Smart Scosche magicMOUNT magnetisk mobilholder til bilens ventilationsanlæg / luftdyser. Passer til alle mobiler Holderen er magnetisk og kan sættes fast i alle typer af ventilationsanlæg. Den sidder fast ved hjælp af fire gribearme. I toppen sidder selve den magnetiske magicMOUNT holder, som via dens stærke.
Pris 249 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
.
Pris 243 kr.
Kategori: Elartikler - Outdoor - Camping - Diverse udstyr
I en række afsnit belyses problemer med træk, kulde, varme, og luftforurening på industriens arbejdspladser, og hvordan man ved ventilation og bygningsudformning kan bekæmpe disse gener..
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Betingelse: Helt NytFormat: Paperback - Udgiver: - Udgiver dato: 21/02/2013 - Sider: 120 - Dimensioner: 24,41 x 16,99 x 0,64 cen....
Pris 189 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Science fiction og fantasy
"State of the Art"Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet,som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbtion. Undersiden er foret med en struktureret mikromesh, som sørger for at underlaget bliver liggende samt fordeler og transporterer fugtigheden v?k fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes.
Pris 454.35 kr.
Kategori: Kæledyr - |
Pilbeam's Mechanical Ventilation.
Pris 1024 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Ventilation i industrien (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Ole Valbjørn - Forlag: Statens Byggeforskningsinstitut - ISBN-13: 9788756304719.
Pris 110 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Prisen er pr. stk. (Der er 50 stk. i en karton)B5 uden ventilation med rille Anvendes ved tagfod for at forhindre skadedyr i at trænge ind nedfra..
Pris 14.95 kr.
Kategori: Byggevarer - Byggematerialer - Tag & facade - Eternitplader - Tagplader Eternit B5
Bilholder til ventilation for Apple iPad / Samsung Galaxy Tab Tabletholder til bilen - for tablets mellem klemmer fra 12,5 til 20,5cm i höjde. Holderen er indstillelig for bedste vinkel. Passer alle tablets med bredde/höjde 12,5-20,5cm..
Pris 109 kr.
Kategori: Computertilbehør - Tablet tilbehør iPad Tilbehør
Universal mobilholder til montering i ventilationen i bilen og med 360 graders rotation. Praktisk universal mobilholder til din telefon der kan monteres nemt og enkelt i bilen ventilationskanal. Mobilholderen fungerer ved en justerbar klemme så den passer til de fleste telefoner..
Pris 59 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Smartphone tilbehør - Smartphone bilholder
GUB 1218 Microfiber Leather Bike Saddle Hollow Ventilation Seat Cushion The surface of the microfiber leather is wear-resisting.
Pris 259 kr.
Kategori: Computertilbehør - TVC
Color: Black Width: 483 mm Depth: 368 mm Weight: 1.85 kg - TILBUD NU, pris kun 303,00 (før 349,00).
Pris 303 kr.
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
Emerio FN-121056 er en stilren gulvblæser med en diameter på hele 35 cm Vælg mellem 3 hastigheder efter behov. Med sin oscillerende funktion får du luften til at sprede sig i hele rummet. Sikkerhedsgitteret rundt om ventilatoren er fremstillet af metal og sørger for, at det ikke at muligt at få fingrene.
Pris 499 kr.
Kategori: Diverse - Rengøringsredskaber
Cafele Magnetisk Mobilholder er en smart og kompakt holder til din telefon, når du er ude og køre. Denne holder er magnetisk og monteres let på bilens ventilation. Du får altså en yderst fleksibel holder, der er så kompakt at den ikke blokerer får dit udsyn når.
Pris 29 kr.
Kategori: Diverse - Auto
Electrolux Kulfilterpakke Passer til følgende klimaanlæg: Air Cleaner EAP 300 - luftrenser EF118  For at sikre den reneste luft i hjemmet, bør filter skiftes når det trænger til dig. Evt. se efter om det er meget beskidt. Indhold: 4 stk. Kulfilter .
Pris 419.95 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - ØVRIGE VARER FILTER TIL ELECTROLUX KLIMAANLÆG
Transportabel – inkl. vogn med store hjul, Stor effekt – varmeydelse på 20 kW svarerende til en kapacitet på 600 m³/h, Automatisk beskyttelse mod overophedning, Stop-funktion – beskytter varmekanonen og omgivelserne, Egnet til garager, værksteder, byggepladser, opholdsrum og kontorer, Universel – kan køre på.
Pris 1925 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Varmeblæsere
Streaming i Ultra HD 4K Google Chromecast Ultra er kompatibel med Ultra HD 4K HDR. Den er udstyret med en kraftfuld WiFi-band-controller og dertil er der mulighed for at forbinde ethernet. Google Chromecast Ultra forbindes til HDMI porten på TVet og strøm via USB porten.  Google Chromecast Ultra's HDMI-udgang.
Pris 699 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning -
V3