Ovnfastfad fra Aida's Aroma serie. Designet er enkelt og klassisk uden overflødige detaljer, der fjerner fokus fra maden. Alt er fremstillet af stærkt, hvidt porcelæn og tåler både fryser, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: 41x25x7 cm..
Pris 179.95 kr.
Kategori: Diverse - Bolig & Livsstil - - Køkken - - Ovnfaste fade
Poul Pava "Be friends" frokosttallerkener 22 cm. 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" frokosttallerkener er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Gammel model tallerken. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk designunivers. Denne serie med, ”be friends” motiverne, giver mulighed for en hel borddækning med termokrus, espressokrus, tekande, runde og firkantede tallerkener, fad, karafler samt små og store skåle. Poul Pava har malet i mere end 20 år, hans motiver med små karakteristiske børn, er ment som en beskrivelse af "barnet der er gemt i os alle"..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Middagsstellet fra Atelier Super White har et enkelt design med rene linjer, der danner en flot ramme om maden, der serveres. Anret maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden.Sættet består af 24 dele, til i alt 6 personer. I sættet finder du 6 krus, 6 desserttallerkner, 6 middagstallerkner og 6 suppetallerkner.  Farve:Hvid Materiale: Porcelæn Tåler maskinopvask og mikroovn  .
Pris 623.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Forkæl dig selv eller dine gæster og server en lækker kop kaffe i en god kaffekop fra Aida Atelier stellet.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden.Farve: HvidMateriale: Porcelæn Serie: Atelier Super White  Størrelse: 18 clTåler maskinopvask 4 sæt i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Glas & kopper
Aida Aroma Tærtefad Ildfast tærtefad fra Aida. Tærteformen er fremstillet af holdbart porcelæn og har et klassisk og enkelt design som pynter på ethvert bord. Fadet kan gå i fryseren, og det er velegnet til ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskinen. Det gør det klassiske porcelænsfad ideelt til det professionelle køkken. Tærtefadet er modstandsdygtigt mod slag og stød, og det kan stables. Det gør tærtefadet oplagt til institutioner, cafeer, restauranter, forsamlingshuse og storkøkkener. Brug fadet til tærter, men også som et pænt serveringsfad til pålæg, grønt, ost, boller eller andet som du har behov for et pænt porcelænsfad til. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 30 cm Tåler opvaskemaskine, frys, ovn og mikrobølgeovn   Aida Aroma Gastromi er et velkendt og populært stel som er brugt i mange restaurationer, institutioner og hjem. Stellet har rene og klassiske linjer som gør sig godt på ethvert bord. Det er et sikkert valg hvis du ønsker holdbare gastromiprodukter udviklet til daglig brug. .
Pris 637.50 kr.
Kategori: Gryder & pander - Fødevarer & køkken Borddækning & service Skåle & fade
Aida Aroma salatskål Enkel og alsidig salatskål i holdbart hvidt porcelæn fra Aida. Skålen har et klassisk design med bløde linjer som pynter på ethvert bord. Den byder på en elegant borddækning med mange muligheder. Serveringskålen er eksempelvis velegnet til salat, udskåret frugt og grønt, yoghurt mm. Et sikkert valg til køkkenet, hvis ønsket er en robust skål med bløde linjer til mange formål.    Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Højde: 7 cm Diameter: 14 cm Tåler opvaskemaskine, frys, ovn og mikrobølgeovn   Aida Aroma Gastromi er et velkendt og populært stel som er brugt i mange restaurationer, institutioner og hjem. Stellet har rene og klassiske linjer som gør sig godt på ethvert bord. Det er et sikkert valg hvis du ønsker holdbare gastromiprodukter udviklet til daglig brug..
Pris 89.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Aida Aroma fadsæt - side by side Super praktisk 2-delt fadsæt fra Aida. Fadene er firkantede, og fremstillet af holdbart porcelæn. De har et enkelt og klassisk design som gør dem anvendelige til stort set alle former for tilberedte retter, snacks, frugt og grønt. Fadene er ildfaste, og de kan nemt stå ved siden af hinanden i de fleste ovne, så både kød og kartofler kan tilberedes på samme tid. Fadene passer også flot til hinanden på bordet.  De holdbare porcelænsfade kan gå direkte i fryseren, og tåler også mikroovn. Det gør dem oplagt til institutioner, cafeer, restauranter, forsamlingshuse og storkøkkener mv. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål pr. fad: 38 x 19 x 5 cm Passer til de fleste ovne Tåler opvaskemaskine, frys, ovn og mikrobølgeovn   Aida Aroma Gastromi er et velkendt og populært stel som er brugt i mange restaurationer, institutioner og hjem. Stellet har rene og klassiske linjer som gør sig godt på ethvert bord. Det er et sikkert valg hvis du ønsker holdbare gastromiprodukter udviklet til daglig brug. .
Pris 198.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Skåle & fade
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Aida Atelier dyb tallerken har et enkelt udtryk, der giver god mulighed for at præsentere dine farverige yndlingsretter på en flot og spændende facon. Brug tallerkenen til suppe, morgenmad eller dessert og lad din kokkekunst skinne igennem.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 21 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Forkæl dig selv eller dine gæster og server en lækker kaffe eller en udsøgt the i et godt krus fra Aida Atelier stellet.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: HvidMateriale: Porcelæn    Størrelse: 28 cl Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Glas & kopper
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Desserttallerkenen i enkelt design skaber en flot ramme om, hvad der serveres af lækkerier på desserttallerkenen. Det minimalistiske og stilrene udtryk lader desserten tale for sig selv, og dine kokkeevner i køkkenet fremhæves på flotteste vis. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: HvidMateriale: Porcelæn  Diameter: 18 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Aida Aroma Tærtefad Ildfast tærtefad fra Aida. Tærteformen er fremstillet af holdbart porcelæn og har et klassisk og enkelt design som pynter på ethvert bord. Fadet kan gå i fryseren, og det er velegnet til ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskinen. Det gør det klassiske porcelænsfad ideelt til det professionelle køkken. Tærtefadet er modstandsdygtigt mod slag og stød, og det kan stables. Det gør tærtefadet oplagt til institutioner, cafeer, restauranter, forsamlingshuse og storkøkkener. Brug fadet til tærter, men også som et pænt serveringsfad til pålæg, grønt, ost, boller eller andet som du har behov for et pænt porcelænsfad til. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 25 cm Tåler opvaskemaskine, frys, ovn og mikrobølgeovn   Aida Aroma Gastromi er et velkendt og populært stel som er brugt i mange restaurationer, institutioner og hjem. Stellet har rene og klassiske linjer som gør sig godt på ethvert bord. Det er et sikkert valg hvis du ønsker holdbare gastromiprodukter udviklet til daglig brug..
Pris 61.25 kr.
Kategori: Gryder & pander - Fødevarer & køkken Borddækning & service Skåle & fade
Aida Aroma salatskål Enkel og alsidig salatskål i holdbart hvidt porcelæn fra Aida. Skålen har et klassisk design med bløde linjer som pynter på ethvert bord. Den byder på en elegant borddækning med mange muligheder. Serveringskålen er eksempelvis velegnet til salat, kartofler, frugt og grønt mm.. Et sikkert valg til køkkenet, hvis ønsket er en robust skål med bløde linjer til mange formål.    Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Højde: 13 cm Diameter: 23 cm Tåler opvaskemaskine, frys, ovn og mikrobølgeovn   Aida Aroma Gastromi er et velkendt og populært stel som er brugt i mange restaurationer, institutioner og hjem. Stellet har rene og klassiske linjer som gør sig godt på ethvert bord. Det er et sikkert valg hvis du ønsker holdbare gastromiprodukter udviklet til daglig brug..
Pris 87.44 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Steaktallerkenen fra Atelier Super White passer til resten af stellet. Steaktallerkenen har et enkelt design med rene linjer, der danner en flot ramme om maden, der serveres. Anret maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 27 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske.
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Præsenter din kokkekunst på fornem vis Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Denne skål fra Atelier Super White er ideel til forretter eller salat. Skålen matcher resten af stellet, der består af flere forskellige dele, men kan også nemt kombineres med andre stel. Skålens enkle og funktionelle design danner en flot ramme om maden, så farverne i salaten bliver mere synlige og bidrager dekorativt til bordet. Så anret og server maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 13 cm Tåler maskinopvask og mikroovn4 stk. i en gaveæske   .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Denne tallerken i mellemstørrelse fra Atelier Super White er ideel til frokost, forretter eller en lille salat on-the-side. Frokosttallerkenen matcher resten af stellet, der består af flere forskellige dele, men kan også nemt kombineres med andre stel. Frokosttallerkenens enkle og funktionelle design danner en flot ramme om maden, så denne sættes i fokus. Så anret og server maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 22 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Poul Pava "Be friends" desserttallerkener 18 cm. 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" middagstallerkener er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Ny model tallerken. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk designunivers. Denne serie med, ”be friends” motiverne, giver mulighed for en hel borddækning med termokrus, espressokrus, tekande, runde og firkantede tallerkener, fad, karafler samt små og store skåle. Poul Pava har malet i mere end 20 år, hans motiver med små karakteristiske børn, er ment som en beskrivelse af "barnet der er gemt i os alle"..
Pris 119.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" middagstallerkener 29 cm. 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" middagstallerkener er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Ny model tallerken. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk designunivers. Denne serie med, ”be friends” motiverne, giver mulighed for en hel borddækning med termokrus, espressokrus, tekande, runde og firkantede tallerkener, fad, karafler samt små og store skåle. Poul Pava har malet i mere end 20 år, hans motiver med små karakteristiske børn, er ment som en beskrivelse af "barnet der er gemt i os alle"..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
V3