.
Pris 139 kr.
Kategori: Elartikler - EL-Artikler - Bevægelsessensor
Benyttes sammen med: Trådløs alarmsystem, HAM1000WS Detekterer vibrationer på døre/vinduesåbninger Alarm aktivering via radiosignal Dobbelt sensor system: Magnetisk- og vibrationssensor Lavt strømforbrug Se... - TILBUD NU, pris kun 259,00 (før 279,00) into.
Pris 259 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Alarmudstyr » Alarmsystemer
Passagealarm / indpasseringsalarm / dørvagt i høj kvalitet med både IR detektor og modtager. Trådløs passagealarm / Butiks- ringeklokke med volumekontrol og LED belysning. Meget praktisk og letanvendelig passagealarm. Passende til butikker og.
Pris 279 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid Alarm/Sikkerhed Dørklokker & passagesystemer
Med dessa vägguttag och fjärrkontrollen kan du fjärrstyra elektrisk utrustning, lampor m.m. på upp till 1000 W. Uttagen är IP44-klassade och kan användas utomhus. • Slå av och på utrustningen med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen • De fjärrstyrda uttagen sätts direkt i ett vägguttag • Sär....
Pris 130.99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
'-Gennemgangsalarm til døre, rum, ind- og udgange.-Se med det samme om en person kommer ind i eller går ud af rummet.-Når der registreres bevægelser i overvågningsområdet, udløses der en ringemelodi på senderen og modtageren. Man kan også vælge at slå melodien på senderen fra.-Senderens rækkevidde er på maks..
Pris 471.99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bevægelsessensor
Få mere ud af Nedis® smart-dørklokke med kamera med denne trådløse dørklokke..
Pris 79 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Nedis SmartLife,Smart Home Wifi dørklokke
Denne knap kan bruges sammen med din Aqara gateway, og kan fx bruges til at tænde slukke andet smart-home lys som kan integreres med knappen. Understøtter blandt andet HomeKit..
Pris 144 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smart sensor
Somfy IntelliTAG bevægelsessensoren er din nye anti-indbrudssensor og den eneste dør- og vinduessensor, som varsler om et potentielt indbrudsforsøg, allerede før tyven kommer ind i dit hjem. 5 sensorer i pakken Bruger 1 x AAA-batteri Trådløs rækkevidde op til 200 meter Somfy IntelliTAG alarmerer.
Pris 1499.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - El Husholdning Ure og alarmer Overvågning
Her får du denne super praktiske sensor til døre og vinduer til din bolig. Denne sensor til døre og vinduer er perfekt til dig, som gerne vil følge med i, hvad der sker i din bolig..
Pris 139.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Brandalarmen registrerer røgpartikler og har en indbygget temperatursensor for at give tidlig advarsel i tilfælde af brand. Fordelen ved et sammenkoblende brandalarmsystem er, at alle brandalarmer giver alarm på samme tid, ikke kun den tættest på ildebranden. Leveres med batteri og rawlplug og skrue til.
Pris 289 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Køkkenartikler
Aqara Trådløs kontakt DobbeltEr det ikke altid som om man mangler den der ekstra kontakt? Tænk hvis du kunne lægge dig i sengen og først derefter, slukke lyset i loftet?Eller hvis du kunne slukke lyset på børneværelset imens du sidder i stuen? Det kan du ny med den trådløse Aqara kontakt.Med Aqaras trådløse.
Pris 142.5 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smart Home - Smart Sikkerhed - Smart Alarm
Farve på produkt: Hvid, Driftsfrekvens: 868.3 - 869.525 Mhz. Batteritype: AAA (LR03), 1.5V. Bredde: 102 mm, Dybde: 20 mm, Højde: 15 mm. Antal medfølgende produkter: 1 stk.
Pris 234 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed i hjemmet Detector
Med denne Byron BY401W får du en Trådløs Dørklokke til vægmontering med en rækkevidde på op til 60 meter og 4 melodier. Selve dørklokke-knappen er vandafvisende og selvlysende, så dine gæster også nemt kan finde klokken i mørke. Den.
Pris 99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Dørklokker
Housegard Origo, den nye generation af smarte røgalarmer. OrigoTM er en trådløs kombineret røg- og varmedetektorer, der kan sammenkobles i serie. Housegard OrigoTM bruger den nyeste energibesparende teknologi, som giver op til 18 måneders batterilevetid med kun 2 AA batterier. Når en røgalarm opdager røg,.
Pris 339 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus och hem,Røgalarmer,Elektronik|
.
Pris 524.71 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Telefoni & GPS - Fastnet & IP telefoner - IP telefoner
.
Pris 189 kr.
Kategori: Elartikler - Bolig og fritid - Vejrstation
.
Pris 189 kr.
Kategori: Elartikler - Bolig og fritid - Vejrstation
.
Pris 1368.35 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus - Husautomatisering
.
Pris 116.55 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Foto & Video - Overvågning - Overvågningsudstyr
V3