Mærke: House Doctor Material: Aluminium / Material: Glass / Material: Paper / h: 5 cm, dia: 9.2 cm Klik her for at se flere møbler..
Pris 130 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - produkter
Med ooono trafik alarm bliver du advaret mod fotovogne, stærekasser og poltirazziaer, da ooono har mere en 2 millioner månedlige aktive brugere i hele Europa, der hjælper hinanden med at rapportere om politi og fartkontroller. Dermed kan du ved en uopmærksomt øjeblik undgå en fartbøde. Ooono er pre-loaded med.
Pris 249 kr.
Kategori: CPU - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Skivebremselås med alarmfunktion fra velkendte ABUS! Med en 13,5mm låsebolt samt huset og de bærende dele af låsemekanismen i specialhærdet stål, er dette ingen bagatel for tyven.- 3D Position Detection - registrerer vibrationer og de mindste bevægelser i alle tre dimensioner og udløser alarmen- Alarmfunktion.
Pris 1049 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - MC-Tilbehør/MC-Tilbehør/MC-Låse & -Alarmer
ORBIT Protect holder dig sikker, med 3 forskellige alarmer som du kan sende til din familie og venner med en enkelt knap (tryk og hold, tryk 2 gange, tryk 3 gange). Dine venner og familie vil straks modtage din GPS position samt en besked om at du har brug for hjælp.ORBIT Protect kan hjælpe i en hver.
Pris 249 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
.
Pris 349 kr.
Kategori: Radio - Radio - DAB Radio
* Hærdet stål 14mm bøjle * Bygget i vejrfast 120dB alarm * Drevet af en lang levetid lithium batteri elementer: Oxford Alarm-D DUO Max Bøjle lås.
Pris 684.33 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykellåse
Nano GPS Personal Alarm fra MiniFinder er elektroniktilbehør til alle som passer til dine fritidsaktiviteter..
Pris 1879 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Hunting & Shooting Hunting|Other
.
Pris 139 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeure
.
Pris 249 kr.
Kategori: Elartikler -
Skyd dagen godt i gang med dette vækkeur, som har en indbygget skydeskive. Skyd i plet med den medfølgende IR-pistol for at få alarmen til at stoppe!.
Pris 239 kr.
Kategori: Legetøj - Smarte ting,Ure,Vækkeur,Soveværelset,Legetøjsvåben,Fødselsdagsgaver,Se alt,Hjem & have,Leg & Spil,Julegave til hende,Julegave til kæresten (mand),Julegave til bror,Julegave til søster,Julegaver til par,Julegave til 18-årige,Julegaver til 20 årige,Uventede
Selvklæbende skilt på 60 x 80 mm, som kan medvirke til at give en præventiv beskyttelse mod indbrud og uønskede gæster. Hvis du har alarm eller overvågning installeret i dit hjem eller virksomhed, er det en god idé at skilte med det. De fleste ind.
Pris 12.5 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Tilbehør til overvågning
Powery Bly-Gel Batteri til Solaranlæg, Alarmer 6V 6Ah (erstatter også 4Ah, 4,5Ah) 6V 6000mAh (UP6-6) Højkvalitets, vedligeholdelsesfrit Powery-mærket batteri til strømforsyning i industrien, til nødstrømsystemer (UPS-systemer) såvel som i sikkerhed og sikkerhed. Alarmteknologi. Detaljer: - Forbindelsestype:.
Pris 129 kr.
Kategori: Elartikler - Blybatterier
Diameter: 10 cm.
Pris 120 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Ure
Med denne håndholdte, transportable radio NDB30BK med Bluetooth-funktion fra Nikkei kan du lytte til en bred vifte af radiostationer hvor som helst. Denne clockradio har et retrodesign, og den kan modtage både DAB, DAB+ og FM-radiobølger. Den kan lagre op til 10 DAB/DAB+-stationer og 10.
Pris 609 kr.
Kategori: Radio - Andet Elektronik Lyd Lydafspillere & -optagere Radioer
WiFi Alarm Sirene kan bruges som alt lige fra sirene, udvidelse til røgalarm eller tyverisikring Enheden aktiveres typisk af en bevægelsessensor som Homeo smart home bevægelsessensor WiFi eller som ekstra alarm ved udløsning af Homeo smart home røgalarm.
Pris 315 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Alarm anlæg Alarmer og sirener
Jeg hedder egentlig Hjørdis. Det er ikke, fordi jeg ellers har så meget at brokke mig over. Mine forældre er helt okay, min lillebror er....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Hævn kan have ødelæggende konsekvenser... en anden fantastisk Oz Blackstone mysterium.
Pris 74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fiktion
Somfy One er et unikt Alt-i-Et alarmsystem, der giver dig fuld kontrol over dit hjem, så du kan føle dig tryg på alle tidspunkter af døgnet. Plug & Play alarmen er nem at installere og på blot 10 minutter har du alt du behøver for at sikre dit hjem, he.
Pris 1649 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smart home
Alarm clock Minimal white - KA5683WHKarlsson er et verdenskendt brand, der især at kendt for at sælge vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for dere origianle vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark.
Pris 245 kr.
Kategori: Ure - Fars dags gave under 500 kr
V3