Jeg hedder egentlig Hjørdis. Det er ikke, fordi jeg ellers har så meget at brokke mig over. Mine forældre er helt okay, min lillebror er kun lidt irriterende, jeg har en sød (og doven) kat og den bedste og sødeste veninde i byen. Og nå, ja, så er.
Pris 309.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Med ooono trafik alarm bliver du advaret mod fotovogne, stærekasser og poltirazziaer, da ooono har mere en 2 millioner månedlige aktive brugere i hele Europa, der hjælper hinanden med at rapportere om politi og fartkontroller. Dermed kan du ved en uopmærksomt øjeblik undgå en fartbøde. Ooono er pre-loaded med.
Pris 249 kr.
Kategori: CPU - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
CTEC XF+ Bite Alarm - prisbillig elektronisk alarm. Passer på diverse banksticks og buzzerbars. Benyttes af medefiskere, men finder absolut også sin anvendelse ved P&T søen, f.eks. ved fiskeri på bunden med PowerBait • On/Off • 5 x volume • 6 forsk.
Pris 99 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Bidmeldere
Skyd dagen godt i gang med dette vækkeur, som har en indbygget skydeskive. Skyd i plet med den medfølgende IR-pistol for at få alarmen til at stoppe!.
Pris 239 kr.
Kategori: Legetøj - Smarte ting,Ure,Vækkeur,Soveværelset,Legetøjsvåben,Fødselsdagsgaver,Se alt,Hjem & have,Leg & Spil,Julegave til hende,Julegave til kæresten (mand),Julegave til bror,Julegave til søster,Julegaver til par,Julegave til 18-årige,Julegaver til 20 årige,Uventede
ORBIT Protect holder dig sikker, med 3 forskellige alarmer som du kan sende til din familie og venner med en enkelt knap (tryk og hold, tryk 2 gange, tryk 3 gange). Dine venner og familie vil straks modtage din GPS position samt en besked om at du har brug for hjælp.ORBIT Protect kan hjælpe i en hver.
Pris 249 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
.
Pris 249 kr.
Kategori: Radio - Radio - DAB Radio
Oxford Alarm-D DUO Max Shackle Lås Oxfordprodukter står for kvalitet og sikkerhed i alle situationer.Funktioner: Hærdet stål 14mm bøjle Indbygget vejrbestandig 120dB alarm Drevet af et lithiumbatteri med lang levetid Leveres med tre nøgler Nøgleudskiftningsservice Unikt bærebeslag (320 mmL x 173 mmW x 14 mm).
Pris 719.33 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykeltilbehør Motorcykellåse , Mærker O Oxford Låse U-låse , Motorcykel Motorcykeltilbehør Motorcykel-sikkerhedssystemer -|unisex
CAPiDis babyalarmer er en af de få babyalarmer som lever op til alle EU-standarder der gælder for babyalarmer. Alarmen er også en af de få i verden, der lever op til den tyske Blue Angel standard for stråling. Udvikling og konstruktionen af CAPiDi foregår i Sverige, hvor fokus ligger på sikkerhed,.
Pris 629 kr.
Kategori: Elværktøj - Babyudstyr Sikkerhed Babyalarmer
Nano GPS Personal Alarm fra MiniFinder er elektroniktilbehør til alle som passer til dine fritidsaktiviteter..
Pris 1879 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Hunting & Shooting Hunting|Other
.
Pris 139 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeure
.
Pris 13900 kr.
Kategori: Elartikler -
Personlig alarm 120dB.Denne personlige alarm kan beskytte dig og dine personlige ejendele. Alarmen aktiveres ved at trække i nøgleringen. Alarmen kan nå op til 120 dB.Alarmen kan kun stoppes ved at nøgleringen er trykket ind igen. Tryk på knappen for at bruge lommelygten.Bær den i dit...
Pris 99.94 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Førstehjælp | Brandslukning
Denne store version af Abus' 770 Alarm SmartX kommer med en endnu længere bøjle, så du har endnu nemmere ved at låse din c....
Pris 1699 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Bøjlelåse
AM/FM alarm clock radio with USB charge function External Width: 100 mm External Height: 100 mm External Depth: 100 mm Udvendige mål B x D x H: 100 x 100 x 100 mm Skærm: LCD Farve i display: White Egenskab: Alarm Clock Egenskab: FM-Radio Egenskab: USB Opladning Egenskab: Snooze Funktion Egenskab:.
Pris 319 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - CD-Afspillere
Med denne håndholdte, transportable radio NDB30BK med Bluetooth-funktion fra Nikkei kan du lytte til en bred vifte af radiostationer hvor som helst. Denne clockradio har et retrodesign, og den kan modtage både DAB, DAB+ og FM-radiobølger. Den kan lagre op til 10 DAB/DAB+-stationer og 10.
Pris 561 kr.
Kategori: Radio - Elektronik Lyd Lydafspillere & -optagere Radioer
Netatmo Smart Smoke Alarm - Trådløs RøgalarmTrådløs røgalarm med betjening via Smartphone - Du får notifikationer direkte på din telefon, hvis der registeres røg i dit hjem. Røgalarmen er Apple Homekit kompatibel, hvilket betyder den kan integreres med andre Homekit produkter, så du f.eks. kan få lyset til at.
Pris 789.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smart Hjem Netatmo
Powery Batteri til Solaranlagen,Hebebühnen,Reinigunsmaschinen,Notbeleuchtung,Alarmanlage 12V 12Ah 12V 12Ah (UMP12-12).
Pris 299 kr.
Kategori: Elartikler - Blybatterier
Jeg hedder egentlig Hjørdis. Det er ikke, fordi jeg ellers har så meget at brokke mig over. Mine forældre er helt okay, min lillebror er....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Oz Blackstone ikke gå på udkig efter berømmelse det sprang ud af en gyde og overfaldet ham med en knytnæve fuld af høje sedler. MOV....
Pris 74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fiktion
V3