3 stk. Alarm skilt med skruer til montering til alle slags overflader..
Pris 69 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Alarm klistermærker
.
Pris 2384 kr.
Kategori: Elartikler - EL Artikler - Tavlemateriel - Dinskinne
Dørstopper som giver alarm når nogen forsøger at åbne døren. Let at installere og fjerne uden værktøj. Justerbar fod som kan fæstes på plant eller hældende gulv..
Pris 399 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid Alarm/Sikkerhed Øvrige Sikkerhedsprodukter
Lille og handy personlige alarm for en mere sikker tur, jogge etc. #br# Kraftfuld hørbare advarsler, når nøglering trukket ud. #br# 90 dB. #br# genbruges. #br# lægger til telefonern, tegnebøger, rygsække etc. Salg Dimensioner: 55x30x18 mm Salg Knap batterier medfølger..
Pris 59 kr.
Kategori: Kæledyr - Husdjurstillbehör
Jeg hedder egentlig Hjørdis. Det er ikke, fordi jeg ellers har så meget at brokke mig over. Mine forældre er helt okay, min lillebror er....
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Jeg hedder egentlig Hjørdis. Det er ikke, fordi jeg ellers har så meget at brokke mig over. Mine forældre er helt okay, min lillebror er kun lidt irriterende, jeg har en sød (og doven) kat og den bedste og sødeste veninde i byen. Og nå, ja, så er.
Pris 309.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Motorola digital audio monitor. Bærbar forældreenhed for øget overvågningsmulighed. Den har to-vejs kommunikation og en meget følsom mikrofon og nat belysning så barnet nemt falder i søvn. Audio monitoren kan indsættes i en stikkontakt, så du nemt kan komme i gang. En perfekt babyalarm både i hjemmet og når.
Pris 389 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyalarm
ORBIT Protect holder dig sikker, med 3 forskellige alarmer som du kan sende til din familie og venner med en enkelt knap (tryk og hold, tryk 2 gange, tryk 3 gange). Dine venner og familie vil straks modtage din GPS position samt en besked om at du har brug for hjælp.ORBIT Protect kan hjælpe i en hver.
Pris 249 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
* Hærdet stål 14mm bøjle * Bygget i vejrfast 120dB alarm * Drevet af en lang levetid lithium batteri elementer: Oxford Alarm-D DUO Max Bøjle lås.
Pris 732.18 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykellåse
.
Pris 412.43 kr.
Kategori: Elartikler -
ABUS Detecto 8008 er en skivebremselås med alarm, der aktiveres ved minimal bevægelse, som har et signal på hele 100 dB!En bremseskivelås er en praktisk måde at sikre din motorcykel på og er samtidig nem at medbringe. Denne lås har også en alarm, der begynder at hylle, når det ekstremt følsomme ABUS.
Pris 1215 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - MC-Tilbehør/MC-Tilbehør/MC-Låse & -Alarmer
ORBIT Protect holder dig sikker, med 3 forskellige alarmer som du kan sende til din familie og venner med en enkelt knap (tryk og hold, tryk 2 gange, tryk 3 gange). Dine venner og familie vil straks modtage din GPS position samt en besked om at du har brug for hjælp. ORBIT Protect kan hjælpe i en hver.
Pris 249 kr.
Kategori: Opladere - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Dette monteringssæt til en Nedis®-røgalarm giver dig mulighed for nemt at tilføje ekstra installationshøjde på 20 mm ved montering af en røgalarm på 128 mm i diameter, hvor det er nødvendigt. Diameter: 128 mm Farve: Hvid Materiale: ABS+.
Pris 49 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Hjemmesikkerhed
PRODUKTET ENURESIS-ALARM PETIT ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR Enuresis-alarm er et apparat, som anvendes til brn, der ikke selv har kontrol over deres blrefunktion. Apparatet bestr af en alarmenhed, som via en ledning forbindes til fleren. Ved blot f drber urin aktiveres alarmen og vkker barnet, som s.
Pris 509.15 kr.
Kategori: Helse -
Powery Batteri til Solaranlagen,Hebebühnen,Reinigunsmaschinen,Notbeleuchtung,Alarmanlage 12V 12Ah 12V 12Ah (UMP12-12).
Pris 299 kr.
Kategori: Elartikler - Blybatterier
Kompakt PIR sensor til alarmovervågning. Forsynet med et RFI filter. NC eller NO kontakt. Betydelig beskyttelse mod falsk alarm og sabotage. Beregnet til brug i armsystemer (kan ikke anvendes separat) Et sp... - TILBUD NU, pris kun 379,00 (før 409,00) into.
Pris 379 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Alarmudstyr » Bevægelsessensorer
800 mAh batteri passer til Yale HSA6400 Premium Alarm Control Panel (60AAAH6BMJ, 802306063H). 12 måneder Garanti. 30 dages 'Money Back' garanti.
Pris 176.18 kr.
Kategori: Elartikler - Electronics Electronics Accessories Power Batteries
.
Pris 89 kr.
Kategori: Spil - Legetøj Leg & Lær Eksperimenter
"Vi oplever tilværelsen som et pendul, der svinger fra den ene yderlighed til den anden.Det ene øjeblik redder vi et liv, og i næste øjeblik dør et menneske mellem hænderne på os.Det ene øjeblik står vi på en stige for at hjælpe enkefru Nielsens kat ned fra havens største æbletræ, for en time....
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
V3