Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Middagsstellet fra Atelier Super White har et enkelt design med rene linjer, der danner en flot ramme om maden, der serveres. Anret maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden.Sættet består af 24 dele, til i alt 6 personer. I sættet finder du 6 krus, 6 desserttallerkner, 6 middagstallerkner og 6 suppetallerkner.  Farve:Hvid Materiale: Porcelæn Tåler maskinopvask og mikroovn  .
Pris 623.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Forkæl dig selv eller dine gæster og server en lækker kop kaffe i en god kaffekop fra Aida Atelier stellet.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden.Farve: HvidMateriale: Porcelæn Serie: Atelier Super White  Størrelse: 18 clTåler maskinopvask 4 sæt i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Glas & kopper
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Forkæl dig selv eller dine gæster og server en lækker kaffe eller en udsøgt the i et godt krus fra Aida Atelier stellet.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: HvidMateriale: Porcelæn    Størrelse: 28 cl Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Glas & kopper
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Desserttallerkenen i enkelt design skaber en flot ramme om, hvad der serveres af lækkerier på desserttallerkenen. Det minimalistiske og stilrene udtryk lader desserten tale for sig selv, og dine kokkeevner i køkkenet fremhæves på flotteste vis. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: HvidMateriale: Porcelæn  Diameter: 18 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Middagstallerkenen fra Atelier Super White passer til resten af stellet. Middagstallerkenen har et enkelt design med rene linjer, der danner en flot ramme om maden, der serveres. Anret maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve:Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 25 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske   .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Aida Atelier dyb tallerken har et enkelt udtryk, der giver god mulighed for at præsentere dine farverige yndlingsretter på en flot og spændende facon. Brug tallerkenen til suppe, morgenmad eller dessert og lad din kokkekunst skinne igennem.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 21 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Steaktallerkenen fra Atelier Super White passer til resten af stellet. Steaktallerkenen har et enkelt design med rene linjer, der danner en flot ramme om maden, der serveres. Anret maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 27 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske.
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Til klassisk og elegant borddækning - også i hverdagen Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Denne tallerken i mellemstørrelse fra Atelier Super White er ideel til frokost, forretter eller en lille salat on-the-side. Frokosttallerkenen matcher resten af stellet, der består af flere forskellige dele, men kan også nemt kombineres med andre stel. Frokosttallerkenens enkle og funktionelle design danner en flot ramme om maden, så denne sættes i fokus. Så anret og server maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv.  Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 22 cm Tåler maskinopvask og mikroovn 4 stk. i en gaveæske .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
Præsenter din kokkekunst på fornem vis Aida Atelier er en serie i flot hvid porcelæn med høj kvalitet, der ser smukt ud på ethvert bord med sit klassiske, stilrene og tidløse design. Stellet passer til enhver lejlighed, så du kan med fordel bruge det til bordopdækning i hverdagen, til fest eller i kantinen på skolen eller arbejdspladsen.Denne skål fra Atelier Super White er ideel til forretter eller salat. Skålen matcher resten af stellet, der består af flere forskellige dele, men kan også nemt kombineres med andre stel. Skålens enkle og funktionelle design danner en flot ramme om maden, så farverne i salaten bliver mere synlige og bidrager dekorativt til bordet. Så anret og server maden på det stilrene porcelæn og lad måltidet tale for sig selv. Den originale og tidløse Atelier form er helt tilbage fra 1984 og relanceres nu i en ny forfinet hvid porcelænskvalitet. Atelier stellet fra Aida er Danmarks absolut bedst sælgende stel gennem tiden. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Diameter: 13 cm Tåler maskinopvask og mikroovn4 stk. i en gaveæske   .
Pris 169.75 kr.
Kategori: Service & bestik - Fødevarer & køkken Borddækning & service Service Tallerkener
V3